Şimdi Ara

DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
11.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten birçok okul adı ve geçmişi sayesinde iş hayatında size katkı sağlayacak. Yani istisnalar dışında eğitimi inanılmaz iyi olan üniversitelerimiz olduğunu söyleyemeyiz. Okulun bulunduğu yerin global olması iş hayatına yeni gelişmelere yakın olması sıralamasını belirliyor genel anlamda. İTÜ BOÜN ODTÜ gibi okullar köklü ve mühendisliklerine güvenliyor olmasıyla size katkı nasıl sağlıyorsa bunların arkasından da çoğu insanın gözünde YTÜ gelir. O okulda okuyup birçok iş iş görüşmesi yapan arkadaşım var hiçbir işveren yıldız kampüsüne millet bahçesine mangala çime fetöye bakmıyor. Okulunuz ve sizin sahip olduklarınız önemli. Bu yüzden gidip GTÜ ne girerim daha iyi gibi konulara itibar etmemek gerekir.
    Not: Bu millet bahçesi olayının da biraz algı operasyonu olduğunu düşünüyorum. Çünkü yapılacak güzel çalışmalar sonrası okulda okuyan gençler bence aaa baya güzel oldu falan diyecekler. Ki halkın elini kolunu sallayıp gireceği bi durum olacağını da sanmıyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGreenArrow -- 9 Ağustos 2019; 10:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çakma İTÜ'ni esenler halkıylan kaynaşacak ve halkımızı aydınatacak halkımız sağolsun mangallarını esirgemeyecek güzide öğrencilerimizden
  • Cop

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ

Cop

Ulvi 2018 de napiyosun çocuum

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Fikrimi belirtiyorum sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz

• quote:

Fikrimi belirtiyorum sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz

Amarigan filmi mi lan bu

Turkiye de ifade özgürlüğü var tamam mı😠

• quote:

Turkiye de ifade özgürlüğü var tamam mı😠

Ulvicim gerilme, suic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 26 Ağustos 2021; 21:25:43 >
    O çok beğendiğin amerikada su kaç dolar haberin var mı

• quote:

O çok beğendiğin amerikada su kaç dolar haberin var mı

Var kanka, bazı eyaletlerde (birçoğunda) bedavaya bircok yerden ulasabiliyosun. Sudan bol biseu yok **k. Etrafı okyanus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 26 Ağustos 2021; 21:41:41 >
  • gtune bir kere girsen anlardın

• Ytü'nün özellikle İTÜ'ye göre hak etmediği derecede düşük sıralamaları olduğunu düşünüyorum.Çünkü okulun sunduğu imkanlar olarak arada ciddi bir fark göremiyorum.İkisindeki akademisyenler de iyi sayılır,ikisi de köklü okullar,Ytü'nün bazı bölümlerinin ders programı bence İtü'ye göre daha mantıklı vs. Kampüs Davutpaşa'ya taşındı diye eleştirenler var ama bence Davutpaşa kampüsünün içi ve olanakları gayet iyi ve her geçen gün yeni projelerle güzelleşmeye devam ediyor,evet konumu biraz kötü ama kampüs içinden bu hissedilmiyor ve her yere ulaşım kolay.Ayrıca bazı fakülteler de hala yıldız kampüsünde duruyor.Son yıllarda yaptığı yatırımlarla da yıldızın yükseleceğini düşünüyorum.Bu yazıyı okuyanlar Yıldız'ın mesela İtü'ye göre ne gibi eksiklikleri olduğunu belirtebilirler mi?Ben açıkçası pek bir fark görmüyorum.

• Bir şey olmaz ben de yıldız'a yerleşeceğim boş ver. Olmadı itü'ye yatay geçiş yaparız.

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    Benim yerleşme ihtimalim pek yüksek değil ama yerleşirsem bile yatay geçiş yapmaya değecek bir fark olduğunu sanmıyorum.

• Aynen hocam sana sanki sabancı gelecek gibi. Ea'lı olanın sıralamasını bilmiyorum ama

Nerden gördünüz ya siz onu:)

• 28k sıralama ile sordun ya hocam :D. Hemen altında ben de 25k ile soruyordum o konuda.

Evet o muhabbeti hatırladım da ismi unutmuşum pardon

• AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ kullanıcısına yanıt
    Nerdesin lan

• YTÜlü olmak bir gururdur bir ayrıcalıktır. herkesi YTÜ öğrencisi olmaya davet ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.