Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (987. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.162.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • semih kardeşim vuran arabanın ruhsat sahibinin adını plakasını biliyosan söyle bana

Orjinalden alıntı: sadık_57

quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

kazayı yapanda bayan soru soruyoruz cevap vermiyor dengesiz biraz galiba söylediği tek şey anadolu sigorta 444 0 350 diye bir numara sinop boyabat bilal özdemir adına yapılmış sigorta bilmem sana yardımcı olurmu bu bilgiler ben bu noyu arasam sonuç alırmıyım

şimdi karşı tarafın poliçe nosu tc nosu adı soyadı vuran arabanın plakası lazım ayın kaçında oldu kaza onu da yaz ancak bunlarla bilgi alırız... ama senin bıraktığın kaportacı dosyayı açtırdıysa eksperi bilmesi lazım yada onda poliçe fotokopi vardır ordan öğreneceksin...

06 ar 7652 vuran arabanın plakası mı

yok 06 AR 7652 benim arabanın plakası şimdi bununla ilgilenmek için eşim sanayiye gitti bekliyorum sonucu

• bu arada yüzbaşı olmuşuk hadi hayırlısı.......

Orjinalden alıntı: shelby_88

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

En iyisi, hiç leke olmaması ancak sıpalar (!) olunca elden bir şey gelmiyor, benim sıpalara ben baştan yasak koydum, geçtik bir şey yemeyi su bile içirtmiyorum. Susadıklarında yolda bir yerde duruyorum, topluca dışarda sulanıyoruz, sonra yola devam. Kolay kazanılmıyor bu para.

amma pintisin be Mehmet abi
    araba değilmi işte batsın yıkarsın , çoçuklardan değerlimi

Elbette değerli değil ama, onlar kirlettiği zaman, o kirlenen yerleri ben temizliyorum. "O kirlettiğin yeri temizle derhal" dediğim zaman da ters ters bakıyorlar, sanki babasının değil de elin arabasıymış gibi. Eşş.o.eş..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

kazayı yapanda bayan soru soruyoruz cevap vermiyor dengesiz biraz galiba söylediği tek şey anadolu sigorta 444 0 350 diye bir numara sinop boyabat bilal özdemir adına yapılmış sigorta bilmem sana yardımcı olurmu bu bilgiler ben bu noyu arasam sonuç alırmıyım

Ben buna çok güldüm, halen gülüyorum Allah kolaylık versin

neye güldün anlayamadım dengesiz dediğimemi az bile söylüyorum tuhaf gelecek ama bi bayan olarak istisnalar hariç var arada iyi kullanan trafikte bayan sürücüleri hemen tanırım hep korkak sürerler direksiyona yapışırlar onlardan olmadığım için mutluyum ve böyle sürücülere sinir oluyorum korkuyorsanız çıkmayın trafiğe milletinde malına canına zarar vermeyin bizimkide aynen onlardan işte korkmuşmuş öle diyo tabi gördü dev gibi connect i getz le nereye kacacagını şaşırdı sef

Burda dev gibi connecti gördü demenize de güldüm
    Üstünüze alınmayın sakın, verdiğiniz tepkilerde haklısınız ama siz de kabul edersiniz ki çok rastlanan diyaloglar değil. Geçmiş olsun tekrar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sadık_57

quote:

şimdi karşı tarafın poliçe nosu tc nosu adı soyadı vuran arabanın plakası lazım ayın kaçında oldu kaza onu da yaz ancak bunlarla bilgi alırız... ama senin bıraktığın kaportacı dosyayı açtırdıysa eksperi bilmesi lazım yada onda poliçe fotokopi vardır ordan öğreneceksin...

06 ar 7652 vuran arabanın plakası mı

yok 06 AR 7652 benim arabanın plakası şimdi bununla ilgilenmek için eşim sanayiye gitti bekliyorum sonucu

tmm ismini ve plakasını bana söylersen ben bir soruştururum...

• quote:

tuhaf gelecek ama bi bayan olarak istisnalar hariç var arada iyi kullanan trafikte bayan sürücüleri hemen tanırım hep korkak sürerler direksiyona yapışırlar onlardan olmadığım için mutluyum ve böyle sürücülere sinir oluyorum korkuyorsanız çıkmayın trafiğe milletinde malına canına zarar vermeyin bizimkide aynen onlardan işte korkmuşmuş öle diyo tabi gördü dev gibi connect i getz le nereye kacacagını şaşırdı sef

Bir de bazıları koltuğu en öne getirip direksiyona abanırlar, ileriye yola değil de, arabanın burnunun önüne bakarlar, ne varsa orada. Sarı ışığı bilmezler, illa yeşil yanacak vitese atmak için.

Bizim hanıma da ehliyet aldıktan sonra, birinci kural olarak direksiyona yaklaşmamayı ve öne değil ileriye bakmayı şart koşmuştum. Şükür ki o, onlardan değil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

quote:

En iyisi, hiç leke olmaması ancak sıpalar (!) olunca elden bir şey gelmiyor, benim sıpalara ben baştan yasak koydum, geçtik bir şey yemeyi su bile içirtmiyorum. Susadıklarında yolda bir yerde duruyorum, topluca dışarda sulanıyoruz, sonra yola devam. Kolay kazanılmıyor bu para.

amma pintisin be Mehmet abi
    araba değilmi işte batsın yıkarsın , çoçuklardan değerlimi

Elbette değerli değil ama, onlar kirlettiği zaman, o kirlenen yerleri ben temizliyorum. "O kirlettiğin yeri temizle derhal" dediğim zaman da ters ters bakıyorlar, sanki babasının değil de elin arabasıymış gibi. Eşş.o.eş..

Babası hariç Bugün benim gülesim var galiba, allah hayır versin

• neyse teşekkür ederim sadık gerçekten dosyanın açılmadığını senin sayende farkettik umarım bundan sonra işlemler hızlanırda biran önce çıkar araba herkeze iyi günler dilerim

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels_35 -- 29 Ocak 2009; 15:07:26 >

• connect glx'in kaza resimleri

allah kimsenin basina getirmesin...

LINK burada

http://www.erkutotomotiv.com/sales/detay.asp?id=1248

• sabah 8.30 dan beri serviste aracım saat 4 te alıcam bakalım ne diycekler. Merak ediyorum. Bu arada Mehmet Bey bizim 2005 connect in motorunda marş motorunda pas yok sadece vidalar paslanmış. Bu da normal bir durum bence. Ama bizim araçlar komple pas tutuyor. Bu durum anormal. Lütfen Motoru Pas Tutan Herkes FORD Direk HAttını Arasın. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet_uL_vahşeT -- 29 Ocak 2009; 15:10:20 >

Bugün serviste çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet_uL_vahşeT -- 29 Ocak 2009; 15:19:02 >
    2009 Ford Tourneo Connect GLX + Stil Paket - Ay Tozu Gri --// 99 Opel Vectra GL 1.6 Beyaz
  • acaba ne şartlarda olan bi kaza ki bu durumlara gelmiş....
    O kadar güveliğe önem verioz die geçinen reno neden şu clio2 kango gibi araçlar üretir bilmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 29 Ocak 2009; 16:20:21 >

Jackdaniels_35

Şu stil paketle verilen 6'lı cd çaları sökmek için anahtar var. Biz o anahtardan edinmek istiyoruz, servise gittiğinde imkanın olursa o anahtarı cm olarak resimleyebilir misin? O anahtardan piyasada satılmadığı için aynısından imal etmek istiyoruz ((Y AM6S6J 19C150 AA) Seri nolu ARA ADAPTOR Aux soketini taktırmaya 65 TL vermemek için) Altta resmini koydum ama boyutlarıyla ilgili detay yok.

cd çaları neden söküyoruz? dursun yerinde.. zaten pek de kullanmıyoruz..

quote:

Ben de şimdiye kadar kendi yakıt değerlerimi fazla hesapladığımı zannedip sevinmiştim Senin arabanın motoru da temiz sanki, hangi arada yıkadın

arabayı kirli severim dedim ama motor deyinceee başkaaa. motoru, her binmemden önce kesin yıkarım. diş fırçasıyla her tarafını fırçalarım.. çok yağmur yağdı da, yoldan sıçrayan su yıkamıştır...

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• quote:

Orjinalden alıntı: dehşet_uL_vahşeT

http://img164.imageshack.us/my.php?image=spa0523cn7.jpg

Bugün serviste çektim.

Arkadan kamyonamı captı bu araç?? resimden bana öyle geldide...

Diger kazası connect'te arkadaş kamyona carpmış gibi görünüyor ama baya hızlıydı galiba:(
  • Yok abi aldım aracı sordum elemanla yanlız kalınca dedim kardeş bu normal mi ağzından çıktı bakla bu normal bi durum değil dedi Sonra toparlamaya çalıştı. neymiş efendim motor ısına ısına pasını atarmış Hay Allah ne günlere kaldık. Ford dan beni arıycaklarmış öyle dedi. Adam bana resimlerini çektik dio sonra gelmiş senin marş motoru paslı mıydı diyor. Şu an lık bende yakıt pompası marş motoru motor bloğu paslı ben Sonuç alamıycam sanırım ama mahkemeye gidicem. Adam bana mahkemede boşa zaman ve para harcarsın diyo. YA ben senin gibi avukat mı tutucam kendimin avukatıyım. Bi ton da akıl bari arabayı yıkayın dedim. sabah daha arabaya sadece su tutmuşlar bi gittim şıp şıp çamur damlıyor arabadan. Valla nereye kadar giderse gidicek. Babam a söyledim babam direk tv yada gazeteye verelim olay çözülür dedi. Mahkemeden de sonuç alamassam öyle yapıcam. Mecbur 30.000 i paslı bi motora vermedim.

• 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.