Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • humanity, hoş geldin aramıza... ilk planda fazla yorma aracı sonra basda bas...

karadeniz turunda: 340/1850= 0,18 ytl eder ki, bu rakam eurodiesel yakıtın 2,46 ytl olduğu göz önünde tutulursa Allah bereket versin dedirtecek cinsten...

bizim connecte binen anlıyor gücü basıyor gaza... ondan sonra araba yakıyor diyor...

daha geçen gün 1.3 multijet albea ile izmire gittik...

yolda yedi yüdü benzini... hadi otobanda okşadık biraz motoru...

nasıl iş anlamadım... tamam bizim arabalarımızdan daha az yakıyor ama...

iş performansa bindiğinde bi farkı yok bence...

izmire ben connectle 40 ytl ye giderim, az yakan araçlar 30 a gider...

ben bu durumu bi ucuzluk olarak görmüyorum...

ayrıca nitrojen kardeş 25 yaşını çok güzel hatunlarla gittiği bir barda kutlamış... ertesi gün yerel medyada yer buldu kendine...

connectci nitrojen arkadaşlarıyla felekten bir gece çaldı diye...

haberiniz olsun...

• süperr allah kaza bela vermesin kardeş plaka da ayrı bi fiyakalı olmuşş
  • ya epilson... dostum sende :)

daha sizle kutlucam kardeşim dogum gününü..

o gün tek hatun wardı, kalabalık olsam senide beklerdim...
  • bırak şimdi haberini aldık...

connect i de gördük o gün cindy crawford gibi parlıyordu...
  • Beyler bende de ford connect 75 lik var. Pazara falan kaçıyoz araçla bi de ailecek kullanıyoz. Geçen hafta arabayı aldık malı koyduk çıktık yola derken baaammmm. Kaza oldu. Şerefsizin biri fiat tipo ile soldan 50 km hızla çıktı önüme. frene bastım ama diğer arabayı zıplattım yerinden. benim aracın ön tarafı diğer araca yandan koydu. Allah dedim benim araç gitti. Çarptığım aracın kapıları 30 - 40 cm içeri girmiş, kapıları açılmıyo. araç bayağı masraf almış çarpmadan dolayı. arabadan indim. İçimde bi korku var şu anda. neyse baktım benim forda o da ne. bişey yok bende inanamadım. dedim ford hakkaten ismi kadar sağlam bi arabaymış.

Neyse polis çağırdık olay yerine geldi. ben adama soruyom sen niye soldan bu kadar hızlı çıktın (mahalle arasından bi de). adamın cevap şu oldu : Ne hızlısı kardeşim vitesi 2 ye düşürmüştüm zaten ben dedi. Bu dakkadan sonra ben sustum artık polis konuştu. adam malın biri zaten. polis abi kendisine anlatıyo: sen sağındakine yol vercen falan filan tabi adam suçlu bulundu. zaten kaskoda vardı bende. arabayı yine de bi kontrole verdim ne olur ne olmaz diye.

Polis raporunu tutarken adama eğitim durumunu soruyo. adam ben okumuyomki diyo. polis bağırarak soruyo bi daha nereye kadar okudun diye. adam da çakıyo meseleyi, ha ortaokula kadar diyo. bu arada ben gülmeye başladım. dedim hakkaten bulmuşuk adamını.

Bu olaydan sonra anladım ki trafik kurallarından ziyade kendinde dikkatli olacan her zaman çünkü etrafta çok .... var. Ama ford da sağlam arabaymış. Kendi arabam diye demiyom valla.

Herkese kazasız belasız mutlu günler dilerim.

• Connect cok yakıyo diyolar ama allah var yukarıda arba hakkını veriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

Connect cok yakıyo diyolar ama allah var yukarıda arba hakkını veriyo

Takma kafanı eren cimm... beğenmeyen almasın bizede başka araçların tanıtımlarını yapmasın...çünküüü ölümüne ford ölümüne connect
  • nitrojen hocam doğum günün kutlu olsun ..... iyiki doğdun nice yıllara sağlıkla,huzurla,connectle....

humanity aracın çok güzel güle güle oynaya oynaya zıplaya zıplaya binersin inş..bu arada plaka süper bence herkesin plakası GS olmalı neyse sen plakaya ne kadar ödedin bizden 650 ytl istediler bizde yaptırmadık ama yaptırsakta gs olmayaktı zaten MT olcaktı veya VG neyse ....önmli değil zaten buda güzel EN
    senolak hocam geçmiş olsun böyleleri alacaksın tutup ..........

connectle gezdireceksin şaka bir yana çok geçmiş olsun .....

epsilon hocam basma demek kolay altındaki connect istersen basma

nitrojen topicde ne zaman kutluoz doğum gününütmm yeter bu kadar smiley geriside sonra partide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 23 Ağustos 2007; 14:18:02 >

• connect 110 ps glx maceramız yarım saat sürdü. motor elimizde kaldı. geri verdik aracı.
  • cok sagolun arkadaslar.. dogduk yaşlanıyoruz işte :}

bu arada ne güsel connect team genişliyor..

bende kalıcı arkadaslıklar olabilir zaman icinde

msn adreslerimizi paylaşırsak,arkadaşlıklarımız daha da ileriye gider
    belki bekar arkadaslar evlenir :0

emraherdogmus@msn.com
    benim msn adresim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

cok sagolun arkadaslar.. dogduk yaşlanıyoruz işte :}

bu arada ne güsel connect team genişliyor..

bende kalıcı arkadaslıklar olabilir zaman icinde

msn adreslerimizi paylaşırsak,arkadaşlıklarımız daha da ileriye gider
    belki bekar arkadaslar evlenir :0

emraherdogmus@msn.com
    benim msn adresim..

Evet haklısın emrah abim herkes msn adresini yazsın. ve bazı kimliklerini yazsın

adım: eren
    soyadım: yıldıran
    sınıf:
    no:
    okul: connect team
    yasadıgım yer: izmir_torbalı
    aracı: Meşur ford connect 90hp
    meslegi:ögrenci bu sene üniversite okuyacagız ( ege üniversitesi endüstrriyel kalıp )
    adresim: eren_0035@hotmail.com

Yeter bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: konqueror

connect 110 ps glx maceramız yarım saat sürdü. motor elimizde kaldı. geri verdik aracı.

hiç canını sıkma yollarlar 0 ını
  • Tc nosu yok ama :}

Adım Emrah
    Şehir Denizli
    Yaş 26
    Meslek Mefruşat
    Arac 2007 Connect Glx SP
    Dinim Müslüman
    Cilt No 0048
    Aile Sıra No 7484
    Veriliş Nedeni Kayıp

Selahattin Bostancı
    Nüfus Şefi
    Nüfüs Müdürü Ad.

• hayatımdaki en büyük sevabımı işledim şu connect team ı kurmak la ne güsell connectcilrin hepsi burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: konqueror

connect 110 ps glx maceramız yarım saat sürdü. motor elimizde kaldı. geri verdik aracı.

hiç canını sıkma yollarlar 0 ını

caydık paramızı geri aldık. nasip
  • epilson arkadasım çok sagol ama araba 8000 km oldu rizeye gitti geldi bi kere ayıptır solemesi biraz çok gezioz 1 aylık araba aslında.
    plaka yorumları içinde sagolun ee tabi en büyük GALATASARAY
    valla araba ilk haftasında kucuk bi kaza yaptı adamın teki sinyalsiz yola çıkıp bizi sıkıştırınca kendimizi sol seride attık yandan bize çarptılar bizim arabada hiç bi hasar yok en ufak bile bize çarpan opel astra tw di adamın tampon indi lastik fln yarıldı bide jant yamldu bizim jantla çarpışınca ondan emin olun fordlar çok saglam arabalar o fotoda ztn kazadan sonra ama hiç bişey yok grdgnz gibi.
    bide plakanın fiyatını soliyim sorulmuş plaka 300 ytl ye mal oldu arabada bu sekilde 33000 ytl ye aldık yani toplam 33.300+50 ytl benzin aldık.zorla kopardık adamdan biraz çingene hesabıyla ama araca verdigim para helal olsun.
    sadece araçta 1. viteste çekiş sorunu vardı aracı servise yolladık onlarda fabrikaya yolladılar tamir olup geldi sadece şu anda merak ettigim klimayı açtıgınızda araçlarınız yokuşta kalıyormu bu gun o şikayetle servise bıraktım arbayı cevaplarınızı bekliyorum bu kon hakkında

• ilk önce cevabın için teşekkürler...

bu arada yeni bir GALATASARAYLI daha oldu topicde ...

klima açıkken yokuşta hiç kalmadık kalmayız da inş... sorun şöylemi araç istopmu ediyor ,çekiş gücümü düşüyor yoksa tamamenmi çıkmıyor...
  • turbo dizel araçlarda devir çok düştüğünde çekiş problemi oluyor. fazla gaz kesmemek lazım, önüne biri çıksa bile durmayacaksın yokuş çıkarken. vur geç
  • arabamdan çokkkkkkkkkkkk memnunum iyikide connect almışım 90hp aldım. aldıgım zamanda

110hp (glx) yoktu olsaydı ondan alırdım. walla kardeşler otobanda olsun trafikte olsun en başta giden arac

olmaktan sıkıldım aracın turbosu yeter.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.