muayene olayında artık rüşvetler artar adamı olan basar parayı araba muayeneye gitmeden halledilir bence saçmalık devlet kendi yapmalı böyle işleri muayeneyi yapmazlarsa sahtecilik artar aracını muayene yaptıramayan herkez sahte mühürlelerle işini görmeye çalışır
ben de @lukunku gibi rüşvetin önünü kesmek için böyle bir uygulamaya geçildiğini düşünüyorum önyargılı olmamak lazım.
@DELÜX_4380, imkansız bir şey 28.000 liraya glx ve stil paketli vermezler. otokoç çalışanları bile o fiyata alamaz. geçtiğimiz günlerde bir beyaz eşya markasında şunu yaşadım. 600 lira(3 yıl garanti) dedikleri ürünü 400 liraya(1 yıl garanti) verebileceklerini söylediler. farkını sorduğumda hiç bir farkı yok tıpa tıp aynı ürün sadece üretim esnasında revizyona uğradığı için bu şekilde dedi. kimi firmalar revizyon etiketini söküp normal fiyattan satıyormuş ama anlaşılmıyor tabi. benim arabada yaşadığım bagaj kilidinde düzeltme ve tekrardan boya uygulanması vardı. aldıktan çok sonra farkettim. nakliye esnasında bu gibi ayıplı malların satışta indirimi olur. buna benzer bir şey olabilir.
@lukunku, Diamond Gloss olayını sorgulamak lazım diğer firmalarda. ben yetkiliye sizden bahsedip arabayı çölün ortasında 15 gün bırakın hiç bir şey olmaz (eğer içindeyseniz sauna etkisi yapar ki benim ihtiyacım yok) diye garanti verdiklerini belirttim. kendi yaptıklarının da aynı şekilde iddalı olduğunu söyledi.
LUKUNKU abi ilgin için tşk ederim zaten ben denedim aracım sessiz calışmaya basladı yakıtda tasaruff var ama arastımadan da kullamayın perfonmasıda cok iyi arastımanızı tawsiye ederim ama beni takan yokk burada herhalda ( tabi lafım meclisde dısarı ) anlayan anlarr ne yaww değer vermiyecem burayaa artıkk olmuyoo böle arkadasrla yeni kasa aracdan bilgisi olan varmıı yok ama ben arastırdım sonunda yeni kasa ve motor seceneği olarak 1.5 2 yıl sonra yeni kasası piyasada olacak bilginizeee DUYRULURR
cvp yazındaa buralar canlansınn
quote:
Orjinalden alıntı: kral_cennect
cvp yazındaa buralar canlansınn
arabamı yıkmakla meşguldüm serkan, biraz dışarı çıkayım durduğu yerde kirleneceğine gezerken kirlensin gece görüşürüz.
arkadaşlar herkese merhaba.öncelikle tüm arkadaşlarmın ramazan ayını kutlarım.bu hafta sonu Ordunun Çmabaşı yaylasına gittim.Uzun zamandan beri siteye hiç foto atmıyorum....sizinle hem benim canavarın hemde çambaşı yaylasının güzelliklerini paylaşacağım...kusura bakmayın galiba bu ayın en uzun fotolu sayfası bu sayfa olacak:) bu arada çakma glx'in yapımına başladım ....ford servisinden tdci ve glx yazılarını almaya gittiğimde bana ikisinden 60 ytl istediler.bende çok pahallı buldum ve hurda bi glx vardı bende gittim konuştum onun üstündeki yazıları aldım ve yapıştırdım.şimdi ki amacım tamponları boyatıp glx jantı atmak..birgecevakti eğer ki sen jantlarını satmadıysan senin jantlara talibim birader...işte resimler
MÜBAREK RAMAZAN AYINIZI KUTLAR ESENLİKLER DİLERİM.
connect_52 kardess deseydin ben sana glx değilde gls yazısını ben sana gönderirdimmm
connect_52@ Ön tanpondaki cıtalara koydugun kromaj güzel durmuş.
Ayrıca arka lambaları kırmızı yapmışsın oda hoş olmuş
saat konusunu anılın dediği gibi hallettim.teşekkürler kaptanxenon farında sorun olmaması için arabaya far yıkama sistemininde takılması lazım.çünkü xenon farın ışığı tozu hiç sevmez.yani far yıkama olmayan xenon farlı aracı polis durdurup ceza bile yazabilir.connectin kasa değiştirmesine gelince bence hiç gerek yok.arabalarımız gayet güzel.mesela citroen ve peugeot kasa değiştirdi.fotoğrafları gayet güzeldi ama gerçek olarak araçları görünce açıkcası beğenmedim.araçları resmen caddy e benzetmeye çalışmışlar.yani connect hala bir numara bence
tşkler geremy ... arkdaşlar evde olmadığım için okudum her msj ı fakat .. cvp verecek kafayı toplayamıyorum kusura bakmayın ... bilen arkdaşlarımız birbirlerine yardımcı olacaklarndan şüphem yok ztn ...
bu arada erencan ... benim 90 gorünümlü 75 likten sonra ..sende bana uydun yakısmıs
arkdaşlar 2009 connect alsammı
valla öyle bişe varsa suan düşünmeye baslayayım (ciddi ciddi)
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
valla öyle bişe varsa suan düşünmeye baslayayım (ciddi ciddi)
evet hocam baktım ... bu arabayı yolda 1 kere gormüştüm ... parıl parıl barlıyordu ... plaka da kalın puntolu olunca aklımda klmıstı... ama 2009 0 düşünüyoruz ... Stil paketli glx 28,000 e ise gerçekten alalım yaa
iyi akşamlar team ramazan ayınız kutlu olsun
herkese hayirli aksamlar
ramazan ayiniz mubarek olur insallah
kimler gitti teraviye bakim, veya giden varmi hic
saolasın metin kardeş .. cümlemizin
Connect Team Adana üyeleri ... yarın toplanıp merkez camii ne gidelim demeyi çok isterdim ama adana cephesi cok zayıf... herkez izmir tarafında
ya arkadaşlar ben bişey sorcam ben arabayı aldığımdan beri arka sağ stop çatlak garantide bunu değiştirirlermi yada ekstra bi ücret talep ederlermi