Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mdindas

arkadaşlar araba cilalamak için ekipman
    koçtaştan aldım 29.90 ytl ye cilalı şampuan hediyeli

yanında verilen bezlere ilave evde kendim havlu ve lastik kullanarak iki tanede ben yaptım

varsa merakınız kendiniz cilanızı yapabilirsiniz

başkasına yaptırdıracağınız fiyatın altında makina hediyesi olur

işte resimler

bende alacam salı veya çarsamba günü yanlız bu cihaz pasta yapamıyormuş zorlanıyomuş dogrumu ??

Sadece cila yapabiliyomuş ??

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

bende alacam salı veya çarsamba günü yanlız bu cihaz pasta yapamıyormuş zorlanıyomuş dogrumu ??

bu arada hayırlı ugurlu olsun sevindim adınıza ilk deneyim farkı görelim. ayrıca fiyat çok uygunmuş =)

• ama son model bmw ler ve vw ler xenon farlı onlarda bi şey olmuyormu
  • eline sağlık alican kardeşim ...

herkeze ii pazarlar ...

bu arada ilginc ilanlar için saol lukunku ...gerçekten yurdum insanı çok ilginc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: DELÜX_4380

BENDE TRABZONDAN GELİRKEN GÜMÜŞHACIKÖYDEN FULLEDİM ARABAYI KLİMA AÇIK 140-160 ARASI GELDİM İSTANBULA KAPININ ÖNÜNDE IŞIK YANDI TAM 630 KMDE IŞIK YANDI.ÇOK BASTIM DİYEMİ ACABA

Yok canıııım, senin bir yanlışın var...

quote:

Orjinalden alıntı: kamil26

lukunku sende şehir dışında 750 km öldürdün connecti ben hesapladığıma göre klima hep açık 100 km de 6,9 litre depoyu 55 litre kabul edersek 790 km eder eğer klima kapalı olursa 100 km de 6,2 tüketimden 890 km yapar benim araba için caddy connecte göre lüx ama biraz da markadan dolayı satıyo

yanlışlık yok ya depoyu fulledim ağzına kadar 500 km oldu hatta bunun 70-80 km si de şehir içi tekrar fulledim 100 ytl(33,89 litre) euro dizel aldı. ondan sonra afyona gittik 287 km yol yaptık 60 ytl aldı klima 150 km hep açıktı ortalama hız 120 km zaman zamanda 140-150 km hızla gittik

• quote:

quote:

ama son model bmw ler ve vw ler xenon farlı onlarda bi şey olmuyormu

Orijinal fabrika çıkışlı araçlara kimsenin bir şey dediği yok, muayenede sorun da yok, mesele sonradan modifiye yapılan araçlarda...

Modifiye denildiği zaman da aklınıza ne gelirse...

peki bu xenon farlar ruhsata işleniyormu
  • orjinalinde varsa zaten sorun yok. Biz arabaya sonradan takılan xenonların sorun çıkarıp çıkarmaycağını tartışıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

orjinalinde varsa zaten sorun yok. Biz arabaya sonradan takılan xenonların sorun çıkarıp çıkarmaycağını tartışıyoruz.

benim kafamada şu takıldı bu xenon far ruhsata işleniyormu veya fatura gibi bir şeyimi var yoksa muayenedeki adamlar nasıl anlıcaklar orjinal olup olmadığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaVi.

quote:

Orjinalden alıntı: mdindas

arkadaşlar araba cilalamak için ekipman
    koçtaştan aldım 29.90 ytl ye cilalı şampuan hediyeli

yanında verilen bezlere ilave evde kendim havlu ve lastik kullanarak iki tanede ben yaptım

varsa merakınız kendiniz cilanızı yapabilirsiniz

başkasına yaptırdıracağınız fiyatın altında makina hediyesi olur

işte resimler

bu arada hayırlı ugurlu olsun sevindim adınıza ilk deneyim farkı görelim. ayrıca fiyat çok uygunmuş =)

bende bunun aynısı var geçen sene kullandım. Pasta cila her ikisinide uygulayabirsin. Fakat köşeler girinti ve çıkıntılı yüzeylerde kullanışlı değil. En iyisi şu avuçiçi taşlama cihazları her yüzeye rahatlıkla girebiliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

orjinalinde varsa zaten sorun yok. Biz arabaya sonradan takılan xenonların sorun çıkarıp çıkarmaycağını tartışıyoruz.

benim kafamada şu takıldı bu xenon far ruhsata işleniyormu veya fatura gibi bir şeyimi var yoksa muayenedeki adamlar nasıl anlıcaklar orjinal olup olmadığını

Her şey sonradan ruhsata ekletilebilir. Ama ücretleri ne olur onu bilemem.
  • ben 28inde muayeneye götürdüm arabayı yangın tüpü, yardım çantası ve ruhsata bakıp imza attılar başka hiç bişey yapmadılar
  • tatildeki yakıt fişleri elime yeni geçti. tüketim değerleri ise şöyle olmuş;
    toplamda 1087 km yol %50 ş.i. %50 ş.d. olmak üzere 86.6 litre yakıt tüketmiş. araba genelde yüklüydü(yolcu+bagaj), klima açıktı, vites değişimleri en az 3000 devirde yapıldı.
    100 km deki tüketim 7.96 litre
    1 km deki maliyet 23.4 kuruş (234 bin)
  • tatile gittiğim yerde kanalizasyon çalışması olduğu için araba aşırı kirlendi. normal yıkamacıya gitmek istemedim yol üzerinde auto-wax gördüm kimyasal köpükle iç dış 20 liraya yıkadılar(motor hariç).
    çeşitli uygulamalarının içinde boya korumayı sordum pazarlıkla 170 liraya indiler. ben pasta cila istemiyorum çünkü kılcal çiziklerim yok dedim 100 liraya düştüler. şimdi yaptırmayacağım bayramda belki dedim, kartın arkasına not düşüp bana randevu verdiler. tek çekincem sonax ve diğerlerine göre malzeme kalitesinin olup olmadığı, zira işçilikten ve uygulamadan kuşku duymayacak kadar işin ehli olduklarını gördüm.
    @lukunku başta tüm arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: connect2008glx110ps

ben 28inde muayeneye götürdüm arabayı yangın tüpü, yardım çantası ve ruhsata bakıp imza attılar başka hiç bişey yapmadılar

Eski tip muayene yerleridir onlar... Zaten herkes oralara hücum etmiş durumda.

Ama yanlış bilmiyorsam 2008 sonunda onlar kapanacak. Sonra da yandı gülüm keten helva.

hemen hemen arabası olan herkese bu konuyla ilgili fikrini soruyorum. genel görüş bu işin uygulanamaz olduğu, bir süre sonra işlerin eskisi gibi parayla döneceği vs. vs. ben tamamen yenilikçi birisi olarak bu işin ne şirket ne sürücüler tarafından suistimal edilmemei gerektiğini düşünüyorum. bu şirketleri de denetleyen aynı zamanda yaptırımı olan üst kurumun olmasını isterdim ki kendilerini dünyanın merkezinde sanmasınlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DELÜX_4380

BENDE TRABZONDAN GELİRKEN GÜMÜŞHACIKÖYDEN FULLEDİM ARABAYI KLİMA AÇIK 140-160 ARASI GELDİM İSTANBULA KAPININ ÖNÜNDE IŞIK YANDI TAM 630 KMDE IŞIK YANDI.ÇOK BASTIM DİYEMİ ACABA

Yok canıııım, senin bir yanlışın var...

quote:

lukunku sende şehir dışında 750 km öldürdün connecti ben hesapladığıma göre klima hep açık 100 km de 6,9 litre depoyu 55 litre kabul edersek 790 km eder eğer klima kapalı olursa 100 km de 6,2 tüketimden 890 km yapar benim araba için caddy connecte göre lüx ama biraz da markadan dolayı satıyo

YOK ABİ YANLIŞLIK YOK GÜMÜŞHACIKÖY KADIRGA TESİSLERİNDE MOLA VERDİK O ARADA ARABAYI FULLLEDİMKM Yİ SIFIRLADIM İSTANBULA DOĞRU YOLA ÇIKTIM 140-160 ARASI KLİMA FULL AÇIK KAPININ ÖNÜNDE IŞIK YANDI TAM 630KM ODA BENİM REKORUM.2007 KASIMDA ALDIM ARABAYI ANCA 630 U ZOR GÖRDÜM

• quote:

@hakoist

özelde sana, genelde konuya ilgi duyan herkese...

Bakın adam, Connect'e xenon yaptıracağım diye başına neler gelmiş, alttaki yazıları okursanız, birisi diyor ki; "arkadaşlar benim aracım 2006 ford connect xenon taktırdım. ampulun biri mavi biri pembe yanıyo sebebi ne acaba şimdiden teşekkürler"

Dikkatli olmak lazım...

Linki de burada

diğer xenon uygulamaları da var...

bizim topiğin eksiği bir defa daha gün ışığına çıktı. referans alabileceğimiz, güvenebileceğimiz, ipuçları öğrenebileceğimiz özel ya da yetkili servis veya yedek parça satıcısı üyeye ihtiyacımız var.

• peki, öyle ise şöyle bir önerim var;
    bir liste oluşturalım isteyenler isimlerini listeye yazdırsın, kimden nasıl temin edecekseniz bizlere hava filtresi satın alın.
    akmaz-kokmaz ve gerekli de. uygun olursa her 1500-2000 de bile değiştirebilirim ben filtremi
  • Arkadaşlar bizim mahallede bi abimiz var.Kendisi 3-4 gün önce Gürbaşlar Ford Bayisine gitmiş.2009 Model stil paketli GLX connectin fiyatıını peşin 28.000YTL diye öğrenmiş.Ben ona yanlış anlamışsındır dedim yok dedi.Belki colorline 75liğin fiyatını vermişlerdir deyince yine itiraz etti.Arabayı bi anlatsana dedim.Dış rendi Karamel İç döşeme ve ön konsol bej renkli camlar siyah park sensörü falan var dedi.Ben o GLX doğru sölüyosun ama 28.000 YTL imkansız deyince itiraz etti.Sizce o arabanın fiyatı ne kadardır?
  • muayene olayında artık rüşvetler artar adamı olan basar parayı araba muayeneye gitmeden halledilir bence saçmalık devlet kendi yapmalı böyle işleri muayeneyi yapmazlarsa sahtecilik artar aracını muayene yaptıramayan herkez sahte mühürlelerle işini görmeye çalışır
  • SELAM HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADAŞLAR DUA EDELİMDE KAZASIZ CONNETLER OLSUN
  • quote:

quote:

muayene olayında artık rüşvetler artar adamı olan basar parayı araba muayeneye gitmeden halledilir bence saçmalık devlet kendi yapmalı böyle işleri muayeneyi yapmazlarsa sahtecilik artar aracını muayene yaptıramayan herkez sahte mühürlelerle işini görmeye çalışır

Bu konuda sizinle aynı düşünmüyorum, zaten bu işe girişilmesinin sebebi bu rüşvet meselesi iken ve de vlet de zaten her konuda başı bundan yanmış iken, yeniden böyle bir işe girmeye kalkışamaz. Ayrıca bu firma, bütün Türkiye çapında ciddi manada yatırımla yapılanıyor, öyle kolay kolay vazgeçmez yaptığı işten.

Hala aynı şekilde düşünüyorum; sonuç olarak çok güzel olacak, ülkemiz ve milletimiz kazanacak...

ben sahteciliğin artacağı kanısındayım çünkü şimdi iyi kötü hurda arabaları geçiriyolar muayeneden ama heryer özelleşince o arabalar gibi bir çok arabayı muayeneden geçirmeyince nolacak ver 100 ytl bastır sahte mühürü geç çünkü burası TÜRKİYE

• 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.