Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet abi est. niye kıskanalım sonuçta bu bi yarışma kaldı ki ben kendime bile oy vermedim hırs yapsam böle olmazdı..Farlara ilk servise gidişimde ayar yaptırdım ancak yine çok zayıf...Tektar yolum düşerse daha güçlü bir ampulle değiştire imkanımız var mıdır bi sorarım..Eskişehirli kardeşim hayırlı olsun..Ama sana o kdar dedik demi Eskişehiri bırakıp İstanbula gelinir mi diye..(Kalabalığı pek sevmem de)
  • s.a iyi forumlar connect team
  • Slm lar team

bu arada emeğin için tşk ler mdindas ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Danimarkalı kardeşimizin, Connect'iyle verdiği poza bakar mısınız?

@connectgücü; mail adresini vereyim de istersen onu da topiğe davet et.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

bu elemanı gozüm tuttu ... turkce oğrenip gelsin team a

• arkdaşlar FOCUS topiğinde bi arkadasımız paylasmıs.. işinize yarayabilir diğe düşündümhttp://www.otokritik.com/benzinli-dizel-karsilastirma/
  • team cok canlı
  • arkdaşlar Turk-MOD ta üyeliği olan biri varsa oradaki connect cileri davet etse... 167 diyor en az 100 tane üye gelmesini bekliyorum ... gözüme suan SErkan senin üyeliğin carptı .. kardeşş team ın linkini verip davet etsen.. özel msj ile
  • Gezerken dikkatimi çekti şu linkteki araba bizim burda ama arabada neden jant kapağı var anlamadım gittiDaha önce yolda falan denk geldiğinde hiç farketmemiştim..Az snr bizim Connectle çıkıp bu arabayı bulmam lazım jantları kafama takıldı

http://picasaweb.google.com.tr/lh/searchbrowse?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T5GGLL_enTR281TR281&q=ford%20connect&um=1&sa=N&tab=wq#22

• arkadaşlar resim yükleyemiyorum büyük diyor bende de connect var 90 lık dlx aksesuarlı resim koyacaktım ama olmuyor
  • ben türkmod üyeyimm millete mail atıyorum ama
    cvp yazan olmuyoo tek tük soruyolarr bizim reklama ihtiyacımız var ah şu arka camlara ford connect team yazanlar coğalsa cok iyi olacak derimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_cennect -- 19 Ağustos 2008; 14:15:31 >
  • arkadaşlar bana yardım edecek varmı?
  • quote:

Sy88

Gezerken dikkatimi çekti şu linkteki araba bizim burda ama arabada neden jant kapağı var anlamadım gitti Daha önce yolda falan denk geldiğinde hiç farketmemiştim..Az snr bizim Connectle çıkıp bu arabayı bulmam lazım jantları kafama takıldı

http://picasaweb.google.com.tr/lh/searchbrowse?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T5GGLL_enTR281TR281&q=ford%20connect&um=1&sa=N&tab=wq#22

arkadaşım o wv cady genellik takına jant kapağııı

• quote:

Orjinalden alıntı: sadık_57

arkadaşlar bana yardım edecek varmı?

kardeş en alltta hızlı cevap a basMA ... cevapla ya bas .. sonra bu msj yazma penceresinin sol altına bak ( TAMAM butonunun sol üst çaprazında) ''Buraya resim koymak için tıklayın ! '' yazan yere bas .. gerisini anlarsın umarım .. takılırsan tekrar yaz .. bu arada listede ismin yoksa ... listedekiler gibi özelliklerini yaz senide ekleyeyim
  • slm arkadaşlar tekrar bu benim fordum

• gönderdim sonunda connet 90 lık dlx 2007 aytozu gri arkadaşlar takip ediyordum sizi sonunda bende katıldım hadi hayırlısı

• aracımı sıfır aldım böyle bir arabaya ilk defa biniyorum

• ben pek anlamam neler konuşuyoruz burda
  • ayrıca resim boyutu büyük olduğu için kabul etmiyormuş küçültünce oldu
  • arkadaşlar hiç konuşan yok galiba herkese noldu
  • arkadaşlar konuşan yokmu ?
  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.