Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

Arkadaşlar aracımın ilanıhttp://www.sahibinden.com/cok_acil_sahibinden_sifir_connect_deluxe_4450_km_de_WQQaXQQ10401812WQQpXQQdisplayitem

ilanı koydum hemen aramaya başladılar. İnşallah hayırlı müşteri çıkar karşıma da veririm.
    bu arada golfe bakamadım. misafir geldi.

hiç bi msj ı okuyamadımda hızlı hızlı gecerken dikkatimi çekti ... abi sen biras yüksek fiyatamı aldın aracı ..

• arkadaşlar dedigimi takan yok galiba
  • kusura bakmayın arkadaşlar böyle arada giriyorum.resim yüklenmiyor

• hıhh yükleyebildim sonunda.bunu dayım yapmıştı.adapazarından gelişte.ben herzman yapıyorumda resim çekemedim tek olduğum ıçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim2323 -- 17 Ağustos 2008; 20:42:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

Arkadaşlar aracımın ilanıhttp://www.sahibinden.com/cok_acil_sahibinden_sifir_connect_deluxe_4450_km_de_WQQaXQQ10401812WQQpXQQdisplayitem

ilanı koydum hemen aramaya başladılar. İnşallah hayırlı müşteri çıkar karşıma da veririm.
    bu arada golfe bakamadım. misafir geldi.

hiç bi msj ı okuyamadımda hızlı hızlı gecerken dikkatimi çekti ... abi sen biras yüksek fiyatamı aldın aracı ..

Nasıl anlayamadım söylediklerini kusura bakma. yüksek fiyata almadım ama neden öyle sordun kafam karıştı ilanda yanlış bişey mi yazmışım?

• quote:

Orjinalden alıntı: _emre_ connect

arkadaşlar dedigimi takan yok galiba

kardeşim kusura bakma bilgim yok okudum ama aklıma bişey gelmedi.
  • öenmli degil devrim arkadasımız yeni mi bu arada
  • Herkese merhabalar..Yemeklerden kaldıysa biraz rica edebilirmiyim.. Akşama kadar öldüm yorgunlukta..Dedeme yardıma gittim tarlaya 500-600 metre ilerde yangın çıktı yine ucuz atlattık ama 100e yakın çam ve meşe 200 den fazla kavak bir o kadar da küçük çalı çırpı yok oldu...Bizde mecbur aldık elimize kazmayı küreği etrafa sıçramaması için elimizden geleni yaptık..En çok da bir tavşanın arka ayakları yanmış ona üzüldüm..

Nedeni: Anız yakma sonucu ateş kaçması(Anız yakmanın cezası çok büyük direk mahkemelik oluyorsunuz ama işte...!!!)

Yanan en son yer işmizi bitirince bir iki tanede foto çekmeyi ihmal etmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 17 Ağustos 2008; 21:16:24 >

• sye88 arkadaşım
    o anız yakıp ormana sıçratanı tutup ateşte o zavallı tavşanın arka ayakları gibi yakacaksın öyle mahkemeyle falan uğraşmayacaksın

bu güzelim ormanlar bizim değilki

bizim geleceğimiz çocuklarımızın
  • Farkındaysanız zaten itfaiye aracının bulunduğu yerden aşağısı bahçelik bahçeleri yananlar feryat figan yardım istediler tamam acıdım acımamak elde değil ama aşağı tarafa elimi bile sürmedim sürmemde..Zaten fotoğrafı çektiğim yerden 100-150 mt daha yukarı çıksa her yer koca koca çam dolu kimse söndüremezdi..Bahçeler yanarsa yansın napalım yani kavak dediğin 10 senede yine olur ama bir çam 100 senede ancak kendine geliyor..
  • Hemen bir dipnot bu kadar yorgunluğun üstüne Connectin kaptan mahaline oturmak bambaşka bir duygu ağrılarımı aldı götürdü sanki..
  • Orjinalden alıntı: Lukunku

@yolcu58

Peki sizin için farklı bir menü hazırlayalım o zaman..

Ustamış daha önceden özenle temizlenmiş kuzuyu çevirerek her tarafını kızartıyor.

Ustamızın çevirerek kızartmış olduğu kuzuyu doldurup yeniden fırına verelim; ve sonuç..

üstatımmm harbi damarima basiyosun :))

zevk adamının hali başka olur vessalam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu58 -- 17 Ağustos 2008; 23:21:45 >

• sabah sabah bi resim daha atim bizinkinin tersibu yan basamaktan bulabilirmiyiz fiyatı nedir acaba bilen varsa

• S.a. Beyler. Hafta sonu küçük bi seyahate çıktım Şirince köyüne gittim herkese tavsiye ederim ismi gibi şirin biyer Dönüşte selçuk - izmir otobanında küçük bi hız denemesi yapayım dedim (Uzun süre hız yapmayınca motor sağır oluyomuş) Eğilimsiz düz yolda 168 km ye kadar çıktım 170 e ramak kalmıştı ki rampaya geldim hızda tabi düştü
    Herkese hayırlı hafta başı dilerim
  • iyi forumlar arkadaşlar
  • 2 gün aradan sonra merhabalar, lukunku her zamanki formunda, o kadar resim nerden geliyor buldum, barış manço nun gezip dolaştığı programı vardı ya, kesin orada kameramanlık, ışık-ses falan durumları vardı, çekti çekti resimleri biz de bakıyoruz işte

oy mevzuunu bilmiyorum tam olarak ama kızma sen, iki oyla bir şey olmaz. en temiz connect yarışmasına da katılamadım zira ben arabayı kirli severim, biraz tozlu, hele de tank gibi chevy jip olsa, offffffkine off. ama ön cam ve aracın içini asla. zaten şehir dışındaydım. tabi bu fırsatla hemen yakıt mevzularına gireyim, geçenlerde yazmıştım daha depoyu fullemeden tahmini değerleri, yola çıkmadan aldık yakıtı, tam tamına 60,41 lt X 2,98 : 180,02 ytl. neyle gidiyormuşuz bilmiyorum vallahi, son nefesimizmiş... daha önce almış olduğumuz 100+100+50+203,71, toplam 453,71 ytl ve km de 2046,4. buradan 221 ykrş değerine ulaşıyoruz. yalnız burada 3,42 ile 3,03 arası değişen lt fiyatları ve 1100 km kadar ş. dışı 900 km ş. içi yolculuğu var.

arkaya 4 kişi binmek zorunda kalıyoruz zaman zaman, rahat mı evet. çok iri olmayan 4 kişinin en rahat şekilde sığabileceği araç sanırım piyasadaki. ama o en sağ ve en sol omuza gelen anlamsız çıkıntı mahvediyor olayı. toza karşı da hiç başarılı değil. kapı araları hemen tozlanıyor.

• bu bendee yawwwww kralımmm
  • hep sizmi koyacaksınızz birazda ben resim ekleyeyimm
  • ARKADASLAR BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM PEK ORAYA CEWAP YAZMAMM BEN VERİLECEK CEWABI VERDİM ARTIK BURAYA YAZINN ÖLE KONULARIII GİDİPDE
  • 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.