Kullanan arkadaslardan glx fotoları ekleyebilirlermi bide sıfır alacam hangi rengi önerirsinizi kromlar hangisine daha cok yakısıyor karamel ve acıkm avi aklımda ?
Siyah rengini görmüştüm krom kaplıydı heryeri dehşetti araba. bide koyu mavi tonlarında bi rengi var oda güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: arbede59
Arkadaşım bu site fiyat öğrenme açısından sana yardımcı olabilir.http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=93
verdiğin sitede çok pahalı be
quote:
Orjinalden alıntı: Ebu Computer
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Bu araçlar ruhsatta kamyonet diye geçiyor yanlış bilmiyorsam.
İstanbulda yaşayanlar 1. köprüden geçerken herhangi bir sorunla karşılaştılarmı ceza filan yedilermi.
Malum bu sınıftaki araçların 1.köprüden geçmesi yasak.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılarla...
Merhaba Listeye beni de ekler misiniz ?
2007 Connect GLX 110 Bg. Aytozu Gri
quote:
Orjinalden alıntı: mgunes23
Merhaba Listeye beni de ekler misiniz ?
2007 Connect GLX 110 Bg. Aytozu Gri
Aramıza hoş geldin. 110 bg. kullanan arkadaşlara bi sorum olucuktı. arabanızın performansı nasıl yani gaz verince motor tepkisi nasıl memnun edicimi?
Benim şahsi fikrim arabanın en güzel yeri motoru hele 2200 devire gelipte turbo devreye girdiği zaman resmen adamı koltuğa yapıştırıyor
Arkadaşlar bu arada connectinize yakışan cantı üzerinde görün
Arabayı babam kullanıyor, Connect ten çok mennum, şimdilik yakıtı benzerlerine göre biraz fazla gibi ama bu fazlalık diğer özellikler göz önüne alınınca ( özellikle performans ) değer dedirtiyor. Daha 1750 Km.
Arkadaşlar merhaba ben de 2007 model connect kullanıcılarındanım motor gücü 75 kw lıktır.Düşük ama önemli değil.Sizlere bir sorum olacak. Arkadaşlar dizel arabada mesela connecte hangi devirdeyken vites değiştirmemiz gerek. Benim bildiğim 3000 ama arabama binen arkadaşlar veya misafirler diyorki o kadar bağıttırma arabayı hem çok mazot gider hemde iyi değil diyorlar. Kimileride yok 3000 devire kadar çık dizel araba bağırır diyorlar. Benim soruma cevap verirmisiniz.Şimdiden çok teşekkürler.
2500-3000 arası deiştir
bu arada sen ve mgunes23 ekledim ikinizde hayırlı olsun
Dostlar bahsetmiştim. yine söyleyeyim 75 lik 33500 km de inci beyazı standart connectimizi satıyoruz. Aklınızda bulunsun almak isteyen eş dost fln varsa unutmadan yer ANKARA yukarıda resmi var!!!
beni saymamıssın kardes bizde bu takımdayız benle beraber 31 kişi oldu sayıya bak ama
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
Connect sahipleri işte connect team,en yakın zamanda imzamızda olacak fikirleinizi istiyoruz. burada connect le ilgili konuşmalar ,videolar,resimler burada artık :D
arkadaşlar öncelikle herkese slm lar bende teame yeni girdim sormak istediğim bişeyler var bu Nikelaj(krom) yan kapı çıtası-arka stop-bagak kapağı-kapı kolları fln kaç YTl yarımcı olurmusunuz izmirde yaşıorum
araban kaç model, nerede ikamet ediyosun, rengi ,kaç bg oldğunu yazarsan ekleyeyim kardeş
Arkadaşlar Connect'in yeni reklamını görmüşünüzdür sanırım... Reklam güzel olmuş... O reklamı bulabileceğimiz bir yer var mı acaba?
youtube 'a baktım daha oraya düsmemiş düsnce burayada düser
quote:
Orjinalden alıntı: bybeyaz407
Arkadaşlar Connect'in yeni reklamını görmüşünüzdür sanırım... Reklam güzel olmuş... O reklamı bulabileceğimiz bir yer var mı acaba?
Arkadaşlar bu gün connectime aksesuar için fiyat aldım arka merdiven ve renkli cam hariç diğerleri 1.300 ytl ürünler omsa ve baran marka ne dersiniz fiyat uygunmudur?