Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.kullanıcısından
    200 000 km de bir araç
    75 PS
    Ufak tefek çizikleri,
    2004 MODEL
    FİYAT 14.000 TL SİZCE NASIL GİDERİ NEDİR ? 75 ps olumusz özelliği var mı ?
    plaka sorguluyorum bakalım km ve kaza bilgisi için,
    Yardımcı olabilecek arkadaş varsa mesajımı alıntılarsa memnun olurum.
  • Üstadlar bizi aracın vites oynuyor bu son zamanlarda. Oynuyor derken sağa sola dönüyor nasıl sağlamlaştırırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maybach Music

Üstadlar bizi aracın vites oynuyor bu son zamanlarda. Oynuyor derken sağa sola dönüyor nasıl sağlamlaştırırız.

Vida gibi saga dogru çevir surekli. Gevşemiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

öyle kolay iptal olan birşey değil maalesef.
    Büyük ihtimal mahkemeye vericeksiniz onlarda telefon şirketinden o saatte telefonun kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek için işlem yapıcak vs birsürü uğraşma.

Fahri müfettişlik olayı oldum olası çok satma zaten adam keyfine ceza yazsa kimse bir belge istemiyor ondan.

öyle zor işlermiş konuya cevap verdiğin için teşekkürler uğur.

uğraşmaktansa cezayı erken ödersen indirimli oluyor ya ödedim, ama böyle yapmamak lazım aslında, lakin hangi vakti ayıracaksınki?

vakti olan bu tip cezalara itiraz etmeli,

bir dahaki sefere mutlaka itiraz edeceğim bu sefer ters zamanıma denk geldi.
  • bu yakınlarda trafik sigortası yaptıran varmı ?, varsa nekadara çıktı acaba ?

bi siteden ruhsat bilgileriyle teklif aldım bukadar tutması mümkünmüdür sigortanın

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• _çağ_ kullanıcısına yanıt
    Araç sahibinin yaşı, plakası ve daha önceki kaza durumuna göre fiyat değişir. 900 tl ile 2700 tl olan trafik sigortası arasında ne fark çok merak ettim

Benim trafik sigortam 220 tl cıvarında oluyor hersene
  • Gecen sene 320liraydi, ozamandan bu yana 2tane kucuk kazasi oldu ondan dolayimi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 8 Nisan 2015; 7:46:07 >
  • Ben 3 gün önce 213 liraya genel sigortadan sigortam.net aracılığıyla yaptırdım. Geçen sene 263 tl idi, kaza bela da olmadı çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

Gecen sene 320liraydi, ozamandan bu yana 2tane kucuk kazasi oldu ondan dolayimi acaba

Küçük veya büyük çok fark etmiyor tutanak tutulup sigortadan işlem yapılması yeterli fiyatın artması için ;)

Maliyedi küçük kazalarda karışıklı anlaşıp tutanak tutulmadan işlem yapılması uzun vadede daha karlı ;)
  • Forumu biraz hareketlendiriyim bari :)
    15'lik kışlıkları söktüm 18'leri taktım yarında yeni çupra lipini takıcam ve arka lastikleri 225-45-18'le değiştiricem. değişime devam durmak yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 10 Nisan 2015; 21:09:35 >

• Arkadaşlar 2012 model, 110luk, fındık kahvesi renginde, muayenesi,bakımı yeni yapılmış, masrafsız GLX im var, 41.000 km de, kazası vs. i yok, hamdolsun. Memnunum lakin ihtiyacım var, satmayı düşünüyorum, fiyat ne demeliyim sizce... teşekkür ederim şimdiden, cümleten hayırlı akşamlar...
  • arkadaşlar 2012 model connectime egsoz ucu takmak istiyorum. ama kesme biçme olsun istmiyorum. sadece kelepçe ile. bu şekilde takan var mı acaba nasıl olur
  • orijinal egzoz aşa doğru bakıyor kesmeden kafalık takarsanız oda aşırı derecede aşa doğru duruyor ve hoş bir görüntü olmuyor. Kestirmek istememenizdeki neden nedir?
  • babam ismiyordu da neyse ikna ettim egsoz ucunu da aldım. bu aralar takarım inşallah
  • Yollarda yeni kasa connect hic gormuyorum....satilmiyor galiba..sebebi ne olabilir?

• M002548 kodlu 2004 connect teyp şifresi yazabilirmisiniz acaba

• M002548 kodlu 2004 connect teyp şifresi yazabilirmisiniz acaba

• SelamunAleyküm Arkadaşlar.

Linkteki aracı almayı düşünüyorum gözünüze takılan bi yeri varmı fiyat bu km bu model uygun mudur cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-temiz-bakimli-degisensiz-aile-arabasi-197735307/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

• Arkyaa takilan anatomik spoilerin boyaya bir zarari varmi bide yakıtı artiryormu acaba

• Courier çok tutuldu ve yeni connectler maalesef pahalı :/
  • 
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.