Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23952396239723982399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğuk havada ve mazota göre motor sesi birazcık artabiliyor ama diğer bahsettiğin ses için bir ustaya göstermen lazım.
  • 21 ay sonra connect team ailesine merhaba hala connectionim duruyor 42 bin oldu ızmir de yaşıyorum 7. Yılına giren connectle izmirde çok soğuk havalarda. Bile yarım marsta calisan aslanım geçen soguklarda ilkk kez bir kaç defada. Çalıştı tüm bakımlarda zamanında yapıldı ama bu durum beni üzdü sizce o soguklarda normal mi antifiriz bi ise yaramadı mi anlamadm not antifiriz hiç yenilenmedi sadece bakılıp eksikse tamamlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antiirizle alakası yok. Akü zayıf olabilir(kızdırma bujilerine tam güç veremiyordur) veya kızdırma bujileri ömrünü tamamlamaya başlamıştır. Aşırı soğuk havada kontağı açın bütün ışıklar söndükten sonra kontağı kapatıp tekrar açın ve bütün ışıklar söner sönmez marşa başın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Antiirizle alakası yok. Akü zayıf olabilir(kızdırma bujilerine tam güç veremiyordur) veya kızdırma bujileri ömrünü tamamlamaya başlamıştır. Aşırı soğuk havada kontağı açın bütün ışıklar söndükten sonra kontağı kapatıp tekrar açın ve bütün ışıklar söner sönmez marşa başın.

Yok hocam aku sıfır 3 kez ısıtıp basarım zaten marsa soğukta acarım kontağı kızdırma bunu lambası soner marsa basmadan birdaha kapatıp acarım yıne soner 2. De sonunce basarım aldgmda acentesi oyle söylediler soğukta kısın oyle yapmak daha sağlıklı olurmuş yarın gıdım bı motor suyunu komple degıstırıp antıfırrızı yenileme yaptırılan 6 yıldır fabrikanın koyduğu gıbı bır kere yarım litre eksılmıstı onu ekledim yıllar once

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emre_ connect -- 17 Ocak 2015; 0:23:27 >

• Aracımızı satıyoruz. Düşünen varsa iletişime geçebilir. Forumdan birine satmak güzel olur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-ilk-sahibinden-cok-temiz-90lik-deluxe-2010-model-aile-araci-194495257/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemserim chip uygulaman hayirli olsun, gozumden kacmadi degil kacmaz. :) caddy team den gokhan abi mi yapti uygulamayi?

nasil oldu,, bekledigin kadar varmi ? ama neden sadece 20ps, az degilmi ?
  • Connect için havuzlu paspas kullanan ve benim için önerisi olan var mı? Paspasın altına kaçan kumlardan gına geldi bu çözüm olur diye düşünüyorum
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet Gökhan yaptı uygulamayı ve ortalama 100 bg oldu ve bence yeterli. Fazlasını zorlamaya gerek. Daha üst değerlerede ulaşmak mümkün.
    Aracın gidişinde ciddi derecede fark oldu.
    Bugünde kış moduna geçiş yaptım.
     *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Rakamları biraz yüksek ama kullanım açısından güzeller. Connect'te kullanana denk gelmedim ama farklı markalarda gördüm gayet kullanışlı ve güzel oluyor. Alırken dikkat etmeniz gereken birebir Connect'e uyumlu model almanız.
    Yaza doğru bende almayı düşünüyorum.
  • ugurkamil kullanıcısına yanıt
    aksesuarcılarda denk gelmedim galiba netten sipariş vermek zorundayım.
  • Ugur yeni beygirlerin hayirli olsun. Hocam peki bu 110 luk olanlar chip le max kaç beygire çikıyor.

Ugur geçen aküden bahsetmiştim‚ akü satan bi yere gösterdim önce bir kaç kez aletle alüyü ölçtü. Akü nün ustünde 6 adet artı şeklinde kapakımsı şeylerden 3 ü kesme yapmış dedi aku kesin degişcek dedi.

Nette baktim bulamdim bu kesme nedir. Usta bizi keklemesin sonra.

• TORKK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 110'luklar 138 bg cıvarıoluyoe daha fazlasınıda elde etmekmümkün.

kendince bir tabir geliştirmiş olabilir. 3 tane göz arızalı ve şarjtutma sorunu yapıyordur büyük ihtimal.
  • Bizde de bi 2004 90 lik var geçen gün araba olduğu yerde arıza yaptı
    Ortada ki kırmızı ışık yanıp sonmeye başladı akü de sıkıntı yok her şey çalışıyo ama marş basmiyodu
    Elektrikci immobolizer kitlenmis vs dedi sanayi ye götürdük duzeltemediler 2 gündür sanayide araba beynine Format atmaya çalışıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda beyni değişme ihtimali varmış fiyatı ne kadardır?

• Arkadaşlar saygılar yerimi bilmiyorum ama connectimi satıyorum tavsiyelerinizi alacktım fiyat bazında ve diğer konularda 110 ps glx 60000 km 2011 model, hususi amaçla kullandık.teşekkürler.
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Yedek anahtarla denedinizmi ?
    Sanayi yerine servise götürmenizitafsiye ederim.
  • ugurkamil kullanıcısına yanıt
    Yedek anahtar yoktu yaptırdık yine olmadı sanayide hala beyninde sıkıntı varmış su gitmiş galiba adamlar yapmaya çalışıyormuş hala olmazsa yeni beyin takilcak 2004 model kaç para beyinleri biliyo musun hocam? Servis gitsek ayrı masraf :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Teşekkür ederim. 110'luklar 138 bg cıvarıoluyoe daha fazlasınıda elde etmekmümkün.

kendince bir tabir geliştirmiş olabilir. 3 tane göz arızalı ve şarjtutma sorunu yapıyordur büyük ihtimal.

Aküyü değiştirdim ugur. Zaten 2009 dan beri aynı aküyle gidiyo araç birde usta arızalı deyince okeyledim.

Mutlu akü 72 amper 200 tl. Artık sağuk hava beklicem test için. İilk seferde çalışır umarım.

• 75PS 2012 , 35bin KM, çift sürgü 29bin TL alacağım bir tanıdıktan, fiyat nasıl arkadaşlar. nedir bu aracın piyasası?
  • Tanpon çeki ipi. Izgaraya pek yakışmadı. Tanpona taktım.
     *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• 
Sayfa: önceki 23952396239723982399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.