Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22362237223822392240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesbeyter

Sizin navigasyon igo 8 yazılımlı her türlü yeni güncellemesi çıkmıştır igo'nun. Markasını bilmiyorum (gpsturk olabilir)
    Güncellemeler benim bildiğim naviextras.com toolbox'dan yapılıyor. Üye olup güncelleme yapabileceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin.
    burada da nasıl yapılacağı anlatılmış http://www.dgpsturk.net/gps/navigasyon4431B.pdf

saolasın hocam çok yardımcı oldun.
    Üye oldum uygulamayı indirdim. Benim cihazı bulamadım yerine başka cihaz seçtim ama olur heralde sonuçta yazılım aynı ancak usb kablosunu arıyorum uygulama bağlantı istiyor bi bulsam hallolcak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

quote:

Orijinalden alıntı: gk6511

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

iyi akşamlar bir sorum olcaktı bizim connect ile 100 den sonra titreme yapıyor daha onceden boyle bir şey yoktu neden olur bildiğin araba titriyo korkuyorum bişey olucak diye araç 2010 connect 110 glx

Basit olacak ama rot-balans?

arabadan fazla anlamıyorum peki bir zararı olurmu ? :)

Aracın civatalari gevşer. Lastikler düzensiz asınır, yol tutuş azalır. Basit bir olay, yaptırmaya gidin, rot balans ayarlarında sıkıntı yok ise bile sorunun kaynağını bulmanızda yardımcı olurlar..

yarın yaptıralım bakalım inşallah sorun geçer

hocam araçmı titreme yapıyor, direksiyonmu, yoksa motordan dolayımı araç titriyor. 100den sonra boşa atıncada titreme oluyormu?

bugün denedim boşa atınca titreme olmuyor ?

• quote:

bugün denedim boşa atınca titreme olmuyor ?

boşa atınca titreme yoksa rot-balans da değildir sorun. En iyisi servise uğrayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 24 Ocak 2013; 14:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S
    http://www.youtube.com/watch?v=XkxpKUliOv4&feature=youtu.be
    kardeş bu çakarlar da ayriyeten modül var mı. yoksa ampüller kendinden çakarlı mı.

bu video da 2 far aynı anda çakarken bi süre sonra saglı sollu çakıyor. taktığın ürün marka vs hangisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORKK -- 24 Ocak 2013; 18:22:21 >
  • Yağmur,yağmur,yağmur..

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • arkadaşlar bu egr arızası yada kurumu motor arızası yapar mı. sonuçta sürekli kurum baglamakta bildigim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S
    http://www.youtube.com/watch?v=XkxpKUliOv4&feature=youtu.be
    kardeş bu çakarlar da ayriyeten modül var mı. yoksa ampüller kendinden çakarlı mı.

bu video da 2 far aynı anda çakarken bi süre sonra saglı sollu çakıyor. taktığın ürün marka vs hangisi.

modül falan yok dostum ilan bu bnce guzl bi model

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xcartuning-23-ledli-cakarli-normal-park-ampulu-beyaz-renk-97730241/detay/

• bugün araçtaki 21 ledli çakar parkı söküp yerine iyisinden 3 ledli park takıyım dedim ama eskisi daha çok ışık yapıyomuş :(

sağdaki yenisi

yuvadan sığmadığı için içine düşürüp far ampulünün deliğinden telle çıkardım

ve işte fark sol taraftaki 21 ledli sağ taraftaki yeni taktığım 3 ledli olan

Şu sileceğin altındaki tornavidayı, 1.5 hafta önce egr valfini sökerken orda unutmuşum bugün farkettim. 1.5hafta dolaşmış orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 25 Ocak 2013; 20:18:11 >

• quote:

artık karar veriyim yaa.

kardeş aşşadaki ürünü alıcam park yuvalarından geçer mi. ugraşmak istemiyorum da. eger sorunsuz direk yuvadan girebilirse bunu alıcam.

link

21 ledli düşünüyordum yuvadan geçmice için 5 ledli olanı düşünüyorum. eger ordan yukardaki üründe geçmicekse 21 ledli alıp ugraşmaya degsin.

teşekkürler.

• quote:

quote:

artık karar veriyim yaa.

kardeş aşşadaki ürünü alıcam park yuvalarından geçer mi. ugraşmak istemiyorum da. eger sorunsuz direk yuvadan girebilirse bunu alıcam.

link

21 ledli düşünüyordum yuvadan geçmice için 5 ledli olanı düşünüyorum. eger ordan yukardaki üründe geçmicekse 21 ledli alıp ugraşmaya degsin.

teşekkürler.

5 led rahat sığar. Normal ampulün çapını asmadıkça problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar connect için en kaliteli TAVAN BARI hangi marka üretiyor? yardım lütfen birde mat aliminyum olanlardan (tiguanlarda kullanılan gibi mesela) bulabilir miyim?
  • quote:

artık karar veriyim yaa.

link

teşekkürler.

5ledli sığar hocam. Ama 21 ledliye göre çok az ışık yapar yukarıdaki resimdede belli oluyor gerçi benim taktığım 3 ledli ama olsun 21 led on numara ışık yapıyor

• Arkadaşlar bu akşam fark ettim kısalar açıkken deniyorum araç selektör yapıyor ama uzunlar açıkken selektör yapmayı deniyorum yapmıyor sizin araçlarda da böylemi deneyen var mı
  • quote:

Arkadaşlar bu akşam fark ettim kısalar açıkken deniyorum araç selektör yapıyor ama uzunlar açıkken selektör yapmayı deniyorum yapmıyor sizin araçlarda da böylemi deneyen var mı

Normali de bu değilmi? Benim bildiğim uzunlar yanarken selektör kolu çekildiğinde kısalar ile selektör yapılır.
  • 75 bin bakım faturası. İlk defa bu kadar uygun fiyata bakım yapıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 26 Ocak 2013; 20:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Arkadaşlar connect için en kaliteli TAVAN BARI hangi marka üretiyor? yardım lütfen birde mat aliminyum olanlardan (tiguanlarda kullanılan gibi mesela) bulabilir miyim?

Gbaran marka almıştım,5 senedir bir sorun olmadı.Siyah renkte de üretiliyor.Servislere danışabilirsiniz.

Kendi sitesinden: Tıkla..

Yok beğenmedim derseniz astar+mat sprey ile kendiniz boyayın
  • quote:

75 bin bakım faturası. İlk defa bu kadar uygun fiyata bakım yapıldı..

Hayırlı olsun.Kdv indirimi varken ağustos'ta 305 lira vermiştim 60 bine. İyi fiyata halletmişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

Hayırlı olsun.Kdv indirimi varken ağustos'ta 305 lira vermiştim 60 bine. İyi fiyata halletmişsiniz

Her bakımda 350-450 kafalarına göre fiyat veriyorlardı ben de şaşırdım pazarlık felan yok yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

Arkadaşlar bu akşam fark ettim kısalar açıkken deniyorum araç selektör yapıyor ama uzunlar açıkken selektör yapmayı deniyorum yapmıyor sizin araçlarda da böylemi deneyen var mı

Normali de bu değilmi? Benim bildiğim uzunlar yanarken selektör kolu çekildiğinde kısalar ile selektör yapılır.

aynen öyle işte uzunlar yanarken kol çekildiğinde sellektör yapması için kısaların yanması lazım ama yanmıyor ?
  • quote:

2006 dan beri conect kullanıyoruz bikere bile bu fiyata servisten çıkamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 26 Ocak 2013; 21:15:22 >

• 
Sayfa: önceki 22362237223822392240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.