6 HAZİRAN Dünya ''TU BABAYI'' anma gününü içimizde bir burukluk ile kutluyoruz .. nice 6 HAZİRANLARA
kardeşim bu ewlat şuan nerde görüyonmu onu hiç
görsem adamın yakasına yapışıp geri alırım
anıl..kaptanım nasıl sattın bu gzlm tu babayıı... satılır mı şunun duruşuna baksana arkandan kızmıştır da neyse artık...
valla çok darıldı arkamdan 75 lik lerin gururuydu 4 kişi + bagajla 190 yapmıştım (hemde defalarca)
quote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
quote:
Orijinalden alıntı: efekentli-_-09
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jackal.yavuz
quote:
6 HAZİRAN Dünya ''TU BABAYI'' anma gününü içimizde bir burukluk ile kutluyoruz .. nice 6 HAZİRANLARA
kardeşim bu ewlat şuan nerde görüyonmu onu hiç
görsem adamın yakasına yapışıp geri alırım
anıl..kaptanım nasıl sattın bu gzlm tu babayıı... satılır mı şunun duruşuna baksana arkandan kızmıştır da neyse artık...
valla çok darıldı arkamdan 75 lik lerin gururuydu 4 kişi + bagajla 190 yapmıştım (hemde defalarca)
evet youtube de az mı izledik..efsanee 75 liği
ASALETİ yâd edelim o zaman
quote:
gzlm tu baba gitmiş.. ilk olan herzaman değerli olur..(şuan connect için diyorum)ama bizde ilk doğan L vardı..15 sene bizi taşıdı..sonra vw transporter..3. de connect..en çok da doğana üzülmüştüm ama en gzl zevki connect ten aldığımızda bi gerçek resimler gzlmiş kaptan
Anıl takas edelim diyorum senin glx'le işte, fazla yakıyor zaten zarar ediyorsun ... Eski 75'liginden fazlası var eksigi yok benım connect'in + egr valfi yok benımkisinde o nedenle senin eski 75'liginden birazdaha iyi gaza tepki veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: ugurkamil
quote:
ASALETİ yâd edelim o zaman
Anıl takas edelim diyorum senin glx'le işte, fazla yakıyor zaten zarar ediyorsun ... Eski 75'liginden fazlası var eksigi yok benım connect'in + egr valfi yok benımkisinde o nedenle senin eski 75'liginden birazdaha iyi gaza tepki veriyor
jant kapakları tak bütün aksesuarları sök o zaman olabilir
quote:
jant kapakları tak bütün aksesuarları sök o zaman olabilir
onlar benım araçla bütünleşmiş patçalar ayrılamaz
quote:
Orijinalden alıntı: efekentli-_-09
jackal.yavuz
abi araban gzlmiş baya..orjinalini gördüm bzmkiyle aynı ama tek fark delux bzmki.. seninki baya hoşuma gitti..böle düşünüyorum ilerde bende..ama bi yandanda herşeyin sadesi gzl diyorum.. bide meraktan soruyorum kaç binde senin kral connect ?? ya da motorda bi oynama yaptın mı ??
Eyw saolasın modifyeyi yaptınmı zaten arabanın orjinalliği bozmucan orjinal parçasını çıkaracan modifiyeli parçasını takacan daha sonradan orjinale çevirmek istedınmı hemen çıkarıp orjinalı takacan. şuan araba orjianl duruyo zatn bıtek 15 jantları var üstünde... Connect ST 2005 model ve 100 bin civarında kmsı.(turkcelde 2 sene kadar çalışmıştım kmsı ondan yüksek bıraz)
quote:
Orijinalden alıntı: Ragıp Ozan
araba dediğin budur
bu eleman her yere atmış bunu böyle flood yapmış çakal
ARKADAŞLAR bizim araçların amortisörleri neden kasislerden geçerken tıs tıs diye ses çıkarmaz süspansiyonlar biraz sert mi kalıyor caddy yanında. ne zaman bir caddyi kasisten geçerken görsem onda o sesi duyuyorum en ufak kasiste yada başka bir engelde ama bizİm araçlarda o ses yok çokda hoşuma gidiyor açıkçası TIS TIS TIS
evet benimde hosuma gidiyor o tislama sesi :D
ama bildigim kadariyla caddylerde havali suspansiyon var var havanin sikismasiyla olusan bir tis sesi.. hani kamyonlarda da bosalma ollur ya onun gibi bise herhalde.. daha cok konforlu bizim makas yaylara gore..
Şehirler arası yolculuklar yapan otobuslerdeki amortisör sesini hiçbişeye değişmem
quote:
Şehirler arası yolculuklar yapan otobuslerdeki amortisör sesini hiçbişeye değişmem
Doğru söyledin onların sesine değişilmez
quote:
Uğur abi şehirler arası otobüsler halt etmiş daha
quote:
Orijinalden alıntı: 34 dm 0958
quote: