Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.226.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Reordinary

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Sanayide böyle arabaları çok görüyordum eskiden, gazoz kasası koyuyordu ustalar da içine oturmak için...

Uğur kardeşim, yurtdışına değişik varyasyonlarla gönderiyorlar aracı, mesela o siyah Connect'in içinde ara bölme de var....

@Reordinary nickli arkadaş yazmıştı hani, isteğe göre gönderiyorlar demek ki...

aynen connect rufle diye geçen bi model tavanın yarısı yok U şeklinde kesik ben ilk zamanları oraya ağır makinalı silah koyuldugunu zanlediydum derin dondurucu koyuyolarmış nekadar doğru bilinmez lastikleri takılmış hazır halde görmedim hiç yabancıya : sen paradan heber ver istediğini yapalım modunda

15 dakikalık arama sonucunda arşivimden nihayet fotoğrafı bulabildim.

Bunun gibi mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: akmenx

iyi akşamlar team;

Akşam bitti, gece de bitti, Amerika'lılar 12'den sonrasına sabah diyorlar, yani "sabaha doğru geldin" gibi.

Günaydın diyelim hadi

Bu fabrika üretimi değil, değil mi?

quote:

iyi akşamlar team;

Akşam bitti, gece de bitti, Amerika'lılar 12'den sonrasına sabah diyorlar, yani "sabaha doğru geldin" gibi.

Günaydın diyelim hadi

• İYİ GECELER TEAM

**CoNNeCT TeaM**

FELL THE DIFFERENCE
  • iyi geceler

Orjinalden alıntı: shelby_88

iyi geceler

İyi geceler...

virüs... ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 8 Mart 2009; 0:49:21 >

@Reordinary ;

Bunlar zaten ekelem oluo fabrika üretim çok az oda bi marka vardı h ile başlayan aklıma gelmio o üretir üretirse çünkü transite ducadoya monteli böyle karavan çok war..İtalyada buraya gelen çok ya dediğim marka yada ducado oluo araçlar genelde
    Çin Atasözü.
  • o marka hymer...

@Reordinary ;

abi senden korkulur o kesik olan connect oydu demek merdiven koymak için boyacılara özel yapıyolarmış 1 günde en az 5 tane gidiyo ondan

hayır sanmıyorum şase cep karavan tipi hiç görmedim

quote:

@Reordinary ;

abi senden korkulur o kesik olan connect oydu demek merdiven koymak için boyacılara özel yapıyolarmış 1 günde en az 5 tane gidiyo ondan

hayır sanmıyorum şase cep karavan tipi hiç görmedim

Estağfirullah canım, korkulacak biri değilim o kadar...

Hangi ülkeye gönderildiğini biliyor musun? Dur onu da ben tahmin edeyim; Polonya ve civarı olmasın???...

Geçmiş sayfalara koyduğum elektrikli Connect'i inceleyebildin mi? Muhtemelen o Connect'i görmediniz siz? Hatta fuardaki videosunu da Türk televizyonlarından dahi daha önce koymuştuk buraya...

@Reordinary; sizi Konu dışı gibi, boş yerler yerine işinizle ilgili konularla ilgilenmenizi öneririm...
    />
    Başka yerde göremeyeceğiniz bilgiler, ilk defa bizde?

Mesela bir soru; Connect şu anda kaç ülkeye ihrac ediliyor, biliyor musunuz? "Ben basit bir boyacıyım" demek olmaaaaz, işinizle ilgilenmeniz lazım. Ben yazdım bir iki sayfa önce....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 8 Mart 2009; 1:07:49 >

• quote:

yaw benim adsl gidip geliyor.

Bende de var benzer problem...

• Fordun bu elektrikli araç atılımını tebrik etmek laızm, tam elektrikli oalrak ilk sanıyorum he? yanılıomuyum?Yakın zamanda seri üretime geeçrse bu gerçekten tutar.Buda kriz etkilesede ayakta tutacaktır.Petrol tükenmeye başladı bakarsınız bittiği zamaan ford connetcleri çağırıp 'aracınız aynı elektrikli motor monte edebiliriz şu kadar fiyata' der bizde çok para harcamadan sahip olmuş oluruz.Bu öncülüğü connectte yaptığı için gurur duyuyorum

o marka hymer...

Hymer, Alman markalı ve en kaliteli karavan üreticilerinden... Hatta öndeki kupayı dahi (tıpkı Bursa'daki Volvo ve Daf şasisi üzerine komple otobüs üreten Güleryüz vb firmalar gibi) üretiyorlar...

Türkiye'de de benzer kalitede karavan üreten firmalar var, Başoğlu gibi...

Fakat bu fotoğraftaki araç, adı geçen firmalardan hiçbirisinde yapılmış değil...

edit: fotoğraftaki araçtan kastım, yukardaki Connect Karavan'dır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 8 Mart 2009; 1:26:20 >

• Başkası yapmıştır belkis anayide eşi dostu varı pimapenci yardım eti beraber yaptılar pakpen fln
    Neyse iyi geceler ben kaçar yarın inşş hava güzel olur bugun yine yağmur yağdı araba hala batıkkkk

Fordun bu elektrikli araç atılımını tebrik etmek laızm, tam elektrikli oalrak ilk sanıyorum he? yanılıomuyum?Yakın zamanda seri üretime geeçrse bu gerçekten tutar.Buda kriz etkilesede ayakta tutacaktır.Petrol tükenmeye başladı bakarsınız bittiği zamaan ford connetcleri çağırıp 'aracınız aynı elektrikli motor monte edebiliriz şu kadar fiyata' der bizde çok para harcamadan sahip olmuş oluruz.Bu öncülüğü connectte yaptığı için gurur duyuyorum

Hafif ticariler manasında ilk diyebiliriz. Yalnız bu konuda şunu da eklemek lazım; bu teknoloji Ford laboratuarlarında geliştirmedi malesef, araçtaki BEV teknolojisi, merkezi İngiltere’de bulunan Tanfield Grubu’nun iştiraki olan Smith Electric Vehicles tarafından geliştirilmiş.

Bunu şuna benzetebiliriz; Opel'in Irmscher, Mercedes'in Amg, BMW AC Schnitzer'den destek alması gibi, diyebiliriz.

Fakat her ne olursa olsun, son kullanıcı olan bizleri yakından ilgilendiren çok önemli bir teknoloji, fuarda da Ford çatısı altında sergilenmesi de Ford tarafından projenin sahiplendiği manasına geliyor, bunların hepsi alkış, takdir ve tebriğe değer...

/>

• çok doğru söylüyosun gereksiz muhabbetlerin döndüğü yaş ortalaması 14 olan kardeşlerimizin bulundugu konu dışından ziyade burda olmam gerek ama malesef sizi pek aydınlatamıyorum çünkü benim önüme araç tek renk yeşil olarak geliyo boya koruma electra cot dediğimiz bi boya tabiki iskelet halinde, dünyada connect 64 ülkeye gidiyo diye biliyorum elektrikli connectleri aynen bende ilk defa burda gördüm tabiki son halini yoksa ilk şase olarak elimden geçmiştir

Orjinalden alıntı: yolcu58

acaba iç aydınlatma lambalarını daha iyi aydınlatsın diye değiştiren veya renklendiren varmı acaba nasıl olur şöför tarafı ayrı tutulabilir

Ben hep düşünüyorum bunu da ; "nasıl olacak, nasıl yapsak, işin neresinden başlasak, bir yapan olsa da biz de ondan örnek alsak" diye bekler dururum...

Yalnız şu aşağıdaki aracın sahibi, içerdeki aydınlatma lambalarını değiştirdiğini, harita okuma lambalı, turuncu ledli falan yaptığını söylüyor, ayrıca yurtdışına gönderilen Connect'lerde kullanılan jantlardan da sonradan almış ve 16 jant olarak takmış.

Nasıl ulaşsak da adama söylesek, nasıl yaptığını öğrensek ve fotoğraflarını istesek? Arabanın fiyatını da yüksek istemiş zaten...

Linki de burada

• quote:

çok doğru söylüyosun gereksiz muhabbetlerin döndüğü yaş ortalaması 14 olan kardeşlerimizin bulundugu konu dışından ziyade burda olmam gerek ama malesef sizi pek aydınlatamıyorum çünkü benim önüme araç tek renk yeşil olarak geliyo boya koruma electra cot dediğimiz bi boya tabiki iskelet halinde, dünyada connect 64 ülkeye gidiyo diye biliyorum elektrikli connectleri aynen bende ilk defa burda gördüm tabiki son halini yoksa ilk şase olarak elimden geçmiştir

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_396/key_/tm.htm#30239967

---------

Fotoğraf koyamasanız bile ara sıra, fabrikadan izlenimlerinizi tecrübelerinizi, gördüklerinizi paylaşabilirsiniz...

@utku41 nickiyle bir arkadaşımız daha vardı sizin gibi fabrikadan, o da epey bilgi vermişti bizlere, ama onun da epeydir sesi soluğu çıkmıyor. En son geldiğinde, okuduğunu fakat yazamadığını söylüyordu, inşaallah iyidir kendileri...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.