Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.226.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Merhaba TEAM. Kasko için yeni fiyat geldi Genel Sigortadan 330 tl fiyat aldık. Ancak kafama takılan tek husus auto king le anlaşması yok. En azından autoking in sayfasında öyle. Mini onarım bölümünde logosu yok ama mobil parça onarımı bölümünde logosu var. Bi sormak lazım. Son olarak Anadolu sigortadan fiyat alcaz. Eğer 330 a yakın bişey söylerse oraya yaptırırız heralde.

Bu arada fotoğraflar çok güzel Lukunku

**CoNNeCT TeaM**

Intel Q6600 2.4GHZ - Asus P5B DELUXE WİFİ/AP - Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen - MSI X1950 PRO 512 MB. 256Bit - 4 GB OCZ VİSTA UPGRADE 800 MHZ - 320GB Seagate NCQ SATA2 - Asus TA9A1
  • FOR
    ONLY
    REAL
    DRIVERS

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Orjinalden alıntı: freeagle89

Merhaba TEAM. Kasko için yeni fiyat geldi Genel Sigortadan 330 tl fiyat aldık. Ancak kafama takılan tek husus auto king le anlaşması yok. En azından autoking in sayfasında öyle. Mini onarım bölümünde logosu yok ama mobil parça onarımı bölümünde logosu var. Bi sormak lazım. Son olarak Anadolu sigortadan fiyat alcaz. Eğer 330 a yakın bişey söylerse oraya yaptırırız heralde.

Bu arada fotoğraflar çok güzel Lukunku

• nasılsın mehmet abi bizi sorarsan seni gördük daha iyi olduk

**CoNNeCT TeaM**

Intel Q6600 2.4GHZ - Asus P5B DELUXE WİFİ/AP - Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen - MSI X1950 PRO 512 MB. 256Bit - 4 GB OCZ VİSTA UPGRADE 800 MHZ - 320GB Seagate NCQ SATA2 - Asus TA9A1
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

nasılsın mehmet abi bizi sorarsan seni gördük daha iyi olduk

Çok teşekkür ederim Uğur kardeşim, ne olsun işte, iç güveysinden hallice...

Çok yalapşap değil mi?

bu da sana gelsin...

• quote:

Bi dahaki hafta sonu araba bakıma girecek ve ben Eskişehire gidemiyorum. Halbuki ne hayallerim vardı, tek tek her anı fotoğraflayacaktım

Sen gidemiyorsan arabayı senin yanına getirelim...

Veya fotoğraf makinesini oraya gönderelim, senin yerine çeksinler...

Yok yok en iyisi, bir fırsatını bulup seni oraya gönderelim...

Bahane olarak ne desek ki?

• Bu da benim sıpalardan...

Daha önceden bir yerde daha yayınlamıştık... İşte Connect bu kadar dümdüz, kütük gibi (kutu gibi mi desek) bir araba işte. Bu kadar basit çiziliyor...

..___________________________
    ..|..............................................\
    ..|................................................\
    ..|.........FORD................................\
    ..|.......TOURNEO..............................\_________
    ..|.......CONNECT..............................................\
    ..|.....................................................................\
    ..|.......................................................................\
    ..|..........(O).........................................(O)...........>

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurkamil

...............

Yeni connect'lerde resimlerden göründügü kadarıyla kör nokta aynası yok malesef...

Bu benim de dikkatimi çekti evet, ama Ford bir güzellik yapmış da acaba aynanın sonuna doğru camı biraz daha kıvırarak "ikisini tek camda birleştirme" modasına uymuş mudur; yoksa hadi gerisin geriye dönerek eski sistem tek aynaya mı dönüş yapmıştır.

İnşallah birincisidir...

Walla kütük mütük ama biraz önce cd laıp geldim arkadaştan çok seviyorum arabamı yaaa otobus gibi sallanmasımı yüksek olup sade ve geniş konsolumu o diesel tadındaki diesel sesimi yoksa wites atınca g gücü uygulayıp geri yaslamasımı.....Canım benim 75 metmişbeş seviorum işte ...Bugün eve yürüdüm ve yolda 2001 kango abi aldı yarıyolda oyuncak gibi geldi resmen araba ya..Hayırlı olsun dedi bana güzel değil bunlar ama napcan dedi ticari fln, içimden ddim ee kangodan inip bi connect binse acaba seda araba alırmı bidaha...Gerçekten Dağğğğlarrrrrr kadar fark war.
    Neyse ben aşağıya inip film bakmaya başlıyım e2 de family guy başlamıştır hem onada bakarım yarın görüşürüz.. Hoşçakalınnnnn

• Ders içi etkinlik.. Tekerlekler ve yoldaki şeritler benim ürünüm değil..Yanımdaki arkadaşın canı sıkılınca en son eklemeyi düşündüğüm tekerlekleri kendince çizmeye çalıştı..Biraz yamuk idare edin Sizde sanıyorsunuz ki bu adamlar öğrencilik yapıyorlar..Nerdeeeeeeeeeeee..!! Bakın görün işte resim yapıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Bi dahaki hafta sonu araba bakıma girecek ve ben Eskişehire gidemiyorum. Halbuki ne hayallerim vardı, tek tek her anı fotoğraflayacaktım

Sen gidemiyorsan arabayı senin yanına getirelim...

Veya fotoğraf makinesini oraya gönderelim, senin yerine çeksinler...

Yok yok en iyisi, bir fırsatını bulup seni oraya gönderelim...

Bahane olarak ne desek ki?

Bahaneye gerek yok da hafta sonları bizim okulda klüp çalışmalarımız var sana gönderdiğim dosyadaki işlerle uğraşıyoruz işte, o yüzden gidemiyorum. Daha sonra seçim ve açık öğretim sınavları dolayısıyla zaten 2 hafta üst üste gidicem. Ayrıca bakımdan sonra araç muayeneye gidicek, ona gitmeyide çok istiyordum nasip değilmiş diyelim artık

**CoNNeCT TeaM**

• Elektrikli Connect meselesini, biz yeni duyuyoruz daha...

İngiltere'de de duymuşlar, yollara düşmüşler, "nasıl olur da Connect'e elektrik motoru koyarlar, bu van tarzı araçlar için gerçekten de gerekli midir" diye bir araştırmak istemişler, sonra da bunu kendilerince videoya çekmişler...

Bize de seyretmesi düşmüş... İngilizce bilenler dinlesinler, bilmeyenler ya da zayıf olanlar da, videoda her Connect gördüklerinde " aaa bizim Connect'ten, İngiltere'de bile kullanıyorlar bak gördün mü, bizim araba da az değil hani" deyip neşelensinler...

Linki burada

"İngiltere'deki Connect'i görerek hayret edenler, yukardaki yazılarımdan birinde geçen ülke ve kıta sayısını da görmeyenlerdir" desek, haksızlık etmiş olur muyuz?

Peki, oluruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: akmenx

Lukunku;
    paylaşım için teşekkürler güzel olmuş.benim şikayetim tek dokunuşla cam tam aşağı iniyorda,tek dokunuşla neye tam yukarı otomatik kapanmıyor.

evet benimde en kıl olduğum tarafı neden bir dokunuşlda kalkmaz ki cokk gıcık

NEFİS ÜÇ KÖŞELİ DİKENDİR NE TÜRLÜ KOYSAN BATAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

walla abi foto bana gelsin yarın ahav böyle omazda rüzgar kesilip güneş açarsa aynısı olucak detaylı iç dış temizlik ve boya koruma yapıcam. sonax değil ama uğurabart

Walla kütük mütük ama biraz önce cd laıp geldim arkadaştan çok seviyorum arabamı yaaa otobus gibi sallanmasımı yüksek olup sade ve geniş konsolumu o diesel tadındaki diesel sesimi yoksa wites atınca g gücü uygulayıp geri yaslamasımı.....Canım benim 75 metmişbeş seviorum işte ...Bugün eve yürüdüm ve yolda 2001 kango abi aldı yarıyolda oyuncak gibi geldi resmen araba ya..Hayırlı olsun dedi bana güzel değil bunlar ama napcan dedi ticari fln, içimden ddim ee kangodan inip bi connect binse acaba seda araba alırmı bidaha...Gerçekten Dağğğğlarrrrrr kadar fark war.
    Neyse ben aşağıya inip film bakmaya başlıyım e2 de family guy başlamıştır hem onada bakarım yarın görüşürüz.. Hoşçakalınnnnn

Yolda giderken, Kangoo ile Connect'in arkalarından git biraz da, hangisinin böyle daha oturaklı gittiğine dikkat et.

"Uğurabart" da güzel markaymış, hemen tescilini al..

Bugün Manisa yolunda, Passat 1.6 FSI ile kapıştık, adam delirdi sinirden. Az kalsın arabaya spin attırıp kaza yapıyordu, geçeceğim diye. Ama.... Fazla anlatmayayım.
    E kazanan ben oldum tabi de, fazla kapışma konularına girip de zülfü yare dokunmayalım...

Yaw bu arada, 75'lik motor Connect'i çekiyor mu? Araba hiç gitmiyor diyorlar da...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Ders içi etkinlik.. Tekerlekler ve yoldaki şeritler benim ürünüm değil..Yanımdaki arkadaşın canı sıkılınca en son eklemeyi düşündüğüm tekerlekleri kendince çizmeye çalıştı..Biraz yamuk idare edin Sizde sanıyorsunuz ki bu adamlar öğrencilik yapıyorlar..Nerdeeeeeeeeeeee..!! Bakın görün işte resim yapıyoruz

Arka far kısmı, içine doğru böyle göçük gibi olunca sanki Doblo'ya benzemiş gibi...

Biraz daha gayret...

• Ressamız demedik heralde.. Orta okulda bile 3'tü benim resim dersim..Gerçi belli sanırım

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Ders içi etkinlik.. Tekerlekler ve yoldaki şeritler benim ürünüm değil..Yanımdaki arkadaşın canı sıkılınca en son eklemeyi düşündüğüm tekerlekleri kendince çizmeye çalıştı..Biraz yamuk idare edin Sizde sanıyorsunuz ki bu adamlar öğrencilik yapıyorlar..Nerdeeeeeeeeeeee..!! Bakın görün işte resim yapıyoruz

Arka far kısmı, içine doğru böyle göçük gibi olunca sanki Doblo'ya benzemiş gibi...

Biraz daha gayret...

hehe bide aksesuarlı olmuş yakışmış :))

NEFİS ÜÇ KÖŞELİ DİKENDİR NE TÜRLÜ KOYSAN BATAR

• Biraz da eğlencelik... Hoş şeyler var...

http://www.haberprogram.com/h/2008/08/05/7222-Suruculer_bu_video_tam_sizlik_.php#haber

Internet Explorer 6'da pek anlaşılmıyor ama Opera kullanlar varsa görebilirler....

---------------

Bu da Avrupa Birliği ile İtalya arasındaki farklar. İtalya yerine isterseniz Türkiye'yi de koyabilirsiniz...

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.