Bildirim
DH mobil gene can çekişiyor SS'li.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende msi reklami cikiyor hocam sana niye bu gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adım başı da tam sayfa reklam çıkıyor, sanırım siteden soğutmak için yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: SuperPunch
Bende msi reklami cikiyor hocam sana niye bu gelmiş
Hocam valla ben de anlamadım girdiğimiz siteler de belli hani youtube dh haber siteleri vs yoksa telefonun sicili temiz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Adım başı da tam sayfa reklam çıkıyor, sanırım siteden soğutmak için yapıyorlar.
Reklam çıktığı zaman açılan sayfada en baştan yükleniyor mesela bildirim geldi normal şartlar altında tıklayınca sizi direk konu linkine atıp yorumunuzun göstermesi gerekirken bir reklam çıkıyor konu en başta sonra bir de kendin yorum ara ölme eşeğim ölme
Mini sürüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Redshift
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Reklam çıktığı zaman açılan sayfada en baştan yükleniyor mesela bildirim geldi normal şartlar altında tıklayınca sizi direk konu linkine atıp yorumunuzun göstermesi gerekirken bir reklam çıkıyor konu en başta sonra bir de kendin yorum ara ölme eşeğim ölme
Reklamsız olarak girdiğim konudan telefonun geri tuşuyla bir önceki sayfaya döndüğümde bile tam sayfa reklam çıkabiliyor, işte bunu tebrik ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnız bu reklamlar Google reklamları değil mi? Yani ne araştırırsan onun hakkında reklamlar görüyorsun
Ayne öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Emple
Yalnız bu reklamlar Google reklamları değil mi? Yani ne araştırırsan onun hakkında reklamlar görüyorsun
Arap kadınları kovaladığımız da yok hocam hani :) ayrıca reklam konuların üzerini falan kapatmış
Modemin üzernden bağlı ılan birisi de bu tarz sitelere girse size öneri olarak çıkabilir ille sizin girmenizd gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: momenty
Modemin üzernden bağlı ılan birisi de bu tarz sitelere girse size öneri olarak çıkabilir ille sizin girmenizd gerek yok
LTE ile bağlıyım hocam aynı durum geçerli mi , LTE hatta bağlı değil mi
DH Premium Mobil Uygulamam ile reklamlara son!!!!
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu reklam banada çıkıyor her seferinde gösterme diyorum dünyada ölümüne nefret ettiğim 2ırktan biri karnı kız arasam Google da tamam diyeceğim bütün çerezler ve reklam tercihleri kapalı hiç takip eden bir şey yok o yüzden de fault olarak bu tarz reklamlar çıkıyor olsa gerek
Reklam verenlerde bu reklamı mesela teknoloji reklamı başlığında verebiliyor Google da para için kabul ediyor
Dhde reklam ve kaliteli bir website konusunda adam olmaz sırf bu yüzden kullanmayı bırakmıştım da gene geldik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 21 Mart 2017; 10:44:12 >
Bende google reklam çerezleri kapalı, öyle arap kadınları arkadaşlık vs de girmem. Ama bende de çıkıyor, bazen asyalı kadın oluyor
Yeni sayfada reklam açılma saçmalığı derhal düzeltilmeli. Böyle bir şey olamaz forumda bir konuya tıklıyorsun çat diye reklam sayfası açılıyor. Kotamı harcamaya ne hakkınız var koca fotoğrafla?
quote:
Orijinalden alıntı: Emple
Cerezlerde umdugunu bulamazsa rastgele gosteriyor. Bende de ayni reklam cikip duruyor. Her yer reklam doldu. Forum ahalisi komple baska ortama gecse 1 dk durmam bu rezil forumda. Geri giderken reklam cikmasi nedir ya?
Rezillik birde bunun China Woman's lisi vardi
Hocam arab woman seeking çıkmış en azından
Bana 3 bikinili kızı seeking yapan maymun çıkıyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: loneliny
Yeni sayfada reklam açılma saçmalığı derhal düzeltilmeli. Böyle bir şey olamaz forumda bir konuya tıklıyorsun çat diye reklam sayfası açılıyor. Kotamı harcamaya ne hakkınız var koca fotoğrafla?
Aynen hocam zaten AKK ile sürünüyoruz telefon mobil paketleri de ateş pahası bazen evden uzakta oluyoruz internet lazım oluyor kota harcamak istemediğimiz herşeyle doluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pajeet ne demek
- ölüye neden pamuk tıkanır
- digiturk kumanda uygulaması indir
- birini özlediğinde o da seni özler mi
- no fap
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X