Şimdi Ara

DH misyonerlik faaliyetleri yürütüyor SS ile kanıtlı DHyi kınıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk ssde gördüğünüz gibi dh yine sadece kar odaklı reklam politikası ile hem bilinç altına hem bilinç düzeyine etki eden bir reklam kullanıyor
    ve bu reklam sayfanın kenarında kimsenin umursamadığı reklamlardan değil en üstte malum eklentiyi kullanmıyorsanız garanti göreceğiniz bir reklam
    reklamın yönlendirdiği sayfa hristiyanlık misyonerliği yapsa da reklam metni sanki tanrıya ihtiyaç yok, gibi anlaşılabilecek Türkçeden uzak bir devrik cümle içeriyor.
    reklam metnini 2. cümlesi ise insanın tanrıya cevap verebileceğini söyleyen insan ile tanrıyı bir tutan bir anlayışa sahip

özet ve sonuç: reklam anlamsızlığı itibari ile öncelikle ateist propaganda yapmaya çalışıyor öncelikle hiç umursamasanız bile İslam karşıtı çaba sarf ediyor, eğer reklama tıklayıp sayfaya giderseniz hristiyan misyonerliği ile karşılaşıyorsunuz
    ve sayfada başlangıç çokça insanın sürekli takıldığı sınav dünyası ve eşitlik kavramı üzerinden başlıyor en can alıcı başlangıçlardan biri
    sonrasında devam ederseniz size bir döküman hediye etmek için başka bir sayfaya yönlendiriyor ve din değiştirmenize gerek yok tanrıyı (Hz. İsa) hayatınıza soksanız yeter diyerek kandırıyor

ekleme: dini sayfaları okusam da müslümanım ben bunlarla hiç işim olmadı ayrıca diyelimki google reklamları ilgi alanına göre çıkıyor niçin kıble bulan seccade, Kuran okuyan kalem reklamları yok da misyoner reklam var bana açıklayın
     DH misyonerlik faaliyetleri yürütüyor SS ile kanıtlı DHyi kınıyoruz DH misyonerlik faaliyetleri yürütüyor SS ile kanıtlı DHyi kınıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 17 Ağustos 2015; 13:46:02 >

• Google reklamları kişinin ilgi alanına göre beliren reklamlardır. Bunun site sahipleriyle veya başka bir şeyle ilgisi yok.
    Demek ki kendin dini konulara çok kafa yoruyorsun google da referans gösteriyor sana.
  • Tarikat kur muridin olalim kromatit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım

• Yok artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google reklamlar ilgi alanına göre çıkıyor ama o alanda en çok parayı kim veriyor ise öncelikle o çıkıyor. Ayrıca ne olursa olsun DH bu tür reklamları engellemeli

• Büyük işler dönüyor kafanızı fazla yormayın üstesinden geleceğinizi sanmıyorum
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    faydalı konu up

Tekbirrrrrrrrrr
  • Overclock ve soğutma bölümünde olması manidar.
  • Google'a kim parasını basarsa onun reklamı çıkar. "DH bunu niye engellemiyor, hiç hoşuma gitmiyor" diyorsan DH'ye bir daha girmezsin olur biter. Kimse sizin sevmediğiniz şeylere göre sitesini yeniden şekillendirmek zorunda değil.
  • Orda gösterilen reklam dh'nin insiyatifinde değil.
    Olsa bile bişey diyemeyiz herkes kendi dinine adam çekmeye çalışıyor doğal birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_Gnc

Google'a kim parasını basarsa onun reklamı çıkar. "DH bunu niye engellemiyor, hiç hoşuma gitmiyor" diyorsan DH'ye bir daha girmezsin olur biter. Kimse sizin sevmediğiniz şeylere göre sitesini yeniden şekillendirmek zorunda değil.

Filtreleme ile Siyasi, Politik vb. reklamları engelleyebiliyorsunuz, eskiden bu şekildeydi.

• Bu işler şöyle oluyor.

Google reklamlarını belirliyorsun ya sitede nerede olduğuna.Ama reklamın içeriğini belirleyemiyorsun.Senin baktığın sitelerin içeriğine göre reklam veriyor google.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Orda gösterilen reklam dh'nin insiyatifinde değil.
    Olsa bile bişey diyemeyiz herkes kendi dinine adam çekmeye çalışıyor doğal birşey.

Volkan baba sen çok yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

quote:

Orijinalden alıntı: Caner_Gnc

Google'a kim parasını basarsa onun reklamı çıkar. "DH bunu niye engellemiyor, hiç hoşuma gitmiyor" diyorsan DH'ye bir daha girmezsin olur biter. Kimse sizin sevmediğiniz şeylere göre sitesini yeniden şekillendirmek zorunda değil.

Filtreleme ile Siyasi, Politik vb. reklamları engelleyebiliyorsunuz, eskiden bu şekildeydi.

İşte onu diyorum ben de. Kullanıcı dini içerikli reklam görmek istemiyor diye ben kazanacağım paradan olayım. Sonuçta dini reklamlar aktif olarak kalırsa konuyla ilgili olanlara gösterilecek ve zaten adam bu konularla ilgileniyorsa muhtemelen tıklayacak. Mesela konuyu açan arkadaşa bakalım. Olaylarla o kadar ilgilenmiş ki Google bu arkadaşa din ile ilgili reklam göstermiş. Arkadaş da hemen tıklamış. İşte DH din, siyaset gibi kategorileri devre dışı bırakırsa bu arkadaş gibi olan bir kitleden reklam kazancı sağlayamayacak anlamına gelir.

• Oooo misyoner reklamı gideyim de hemen Hristiyan olayım.
  • Benim o kısımda hep dil kurslari çıkıyor ve ben en çok dille ilgili aramalar yaparim sanırım en çok neyle ilgili seyler ararsan orada o reklam çıkıyor meme arayan arkadaslarin forumda sütyen reklami var yazmalarinin sebebi bundan kaynakli sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Orda gösterilen reklam dh'nin insiyatifinde değil.

Volkan baba sen çok yaşa

/>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.