Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.581
Cevap
172
Favori
564.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
Giriş

Eyvallah hocam, teşekkürler.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

Aslında oldukça fazla muhabbeti geçti bunun ama tekrar belirtmiş oldum. DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Ethernet kullanıyorum, modemde tüm firewall vs. kapalı, doh açık kapalı denedim düzelmiyor. Diğer sunucularda böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Ekim 2021; 22:46:24 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı.

Gainward rtx 2060 super, Power Color Hell. Rx 6700xt ve Asus Rog Strix Rtx 3060 (v1) ile kazım yapıyorum. Sırasıyla 43-47-48 mah alıyorum. Üzerine Rtx 3060 ti ekleme gibi bir düşüncem var. Sizce bu saatten sonra değer mi? Hem dolar artmış durumda hem de Ti versiyonlar LHR ile geliyor.

Not: Windows Phoneix ile kazım yapıyorum. Kart sıcaklıkları sırasıyla 55, 47, 45 derecede.

• Arkadaşlar KDV hariç 6.300 e 6600XT aldım,pahalı mı ucuz mu bilemiyorum ama 500Watt PSU ile sorun yaşar mıyım ? Bir de evde yaklaşık 8 aydır kazan Rtx 2060 super var onla rig kurmak istersem yeni 1000watlik PSU ve riser mı almam gerekiyor,pek anlamıyorum bu işlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt

bundan bende alırım varsa. dün driver güncelleme yaptım 490... kurdu lhr kilidi sıkıntı çıkarmaya başladı. ondan önce 471... driver vardı. 75 mh veriyordu.

• KavunluDondurmaa kullanıcısına yanıt
    GDDR6 beklek iceren kartlarin gpu scicakligi miningte mumkunse 60c yi gecmemeli, cogunlugun gorusu bu yonde. Fanlar neden 60 ta sizin ? Fazla ses cikmasini mi istemiyorsunuz, kartiniz isiniyorsa fani acmaniz lazim bu isin cozumu budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 22 Ekim 2021; 0:20:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Msi 3060ti gaming x lhr bu kartla ne kasmak mantıklı acaba şuan

• Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Asil bu saatten sonra deger hocam, coinler artti geliriniz doviz olacak doviz artti, eth 2 guncellemesi ve zorluk bombasi buyuk ihtimal ertelendi, daha ne olsun ?
    Bir de karti uyguna bulabilirseniz şamda kayisi :)

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    whattomine dan bakabilirsiniz hocam :)
    3060 ti lhr yi secin, aldiginiz net hash i girin direk hangi coin ne getirir cikar.
    Elektrik giderini kabaca 0.12 cent girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 22 Ekim 2021; 0:18:24 >
  • Sirbeyin kullanıcısına yanıt

75 nasıl alıyorsun cok ıyı ben 69 70 kazıyorum 3080 lhr ıle gıga gamıng oc memeroy sıcaklıgı 78 80

• Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    Gddr6 belleği 60ta tutmak mümkün değil ethashte maalesef. 90 altı iyidir. Rx 5700de ne güzel sensörler vardı bu 3060 ti da yok ne yazık ki

• Knight of Rose kullanıcısına yanıt

Bellekler mi? GPU ile karışmış olmasın?

G6X’i bırakalım, G6’ların normal daily usage durumunda bile 60 derecelere gelmesi adeta çocuk oyuncağıdır. Zaten G6’ların ısı değerlerini henüz doğru düzgün göremiyoruz.

*Lafı geçmişken HotSpot Temp ile bellek ısılarını birbirine karıştırmamak elzem.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam gpu yu kastetmistim, duzeltme icin tesekkur :)

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    Demek istedigimi yanlis anlattim hocam, mesaji duzenledim ;)

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Benimde firewall kapalı olmasına rağmen bu şekilde düzeltemedim bir türlü

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 22 Ekim 2021; 0:26:3 >
  • Windmark kullanıcısına yanıt

Kablonet mi kullanıyorsun?

• Arkadaşlar merhaba, Zotac 3070 Twin Edge OC 8 gb LHR ekran kartım var. Trex-lolminer-phoenixminer gibi farklı minerları farklı poollarda (nicehash-flex-2miners-ethermine-miningpoolhub) denesem de 44 MH/s'den fazla hash rate alamıyorum. İnternet üzerinden farklı OC settingleri de denedim ama bu sınırı aşamadım. 60 civarı aldığını söyleyenler var internette yukarıdaki miner ve pool kombinasyonları ile. Sorun ne olabilir?

• new_yorker N kullanıcısına yanıt

60mh'ı sadece non lhr kartlar alabilir, 3070 lhr için 45 civarı normal.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bu detaya dikkat etmemişim sayılara bakarken teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.