Şimdi Ara

DH Metin2.us! Ana Konu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu güncelliyorum.Bir yerde toplansak daha iyi olur.
  • 1.serverdayım 2ye gecerim ama bi el atın yuksek lvllar biraz item ve kasma yardımı yapsınlar pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

yav en güzel hile bu =)

neyse muz ' a kaldık artık =)

sadece tp için kullanıyorum plunder speed hack

Pm attım
  • Ee beyler son durum nedir?
  • oyunda acemiyim turk serveri hilenden ve kufurden gecilmiyor eger oynayan varsa geleyim
  • m2 us ta hileye izin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 14 Mart 2010; 17:45:07 >
  • naptınız ne ettinizMetin2 Us indi şimdi
  • kardeş senin dediğin z8games'in m2 amerika'sı z8games metin2'yi kapatmış sitesine girdim gameforge'Ye çarları aktarma var.
  • Olm çok chat blokluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu indiriyorum hangi serverda oynuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 10 Eylül 2013; 10:11:42 >
  • arkadaşlar bende us servera geçtim tr de 70 lv char bıraktım . Us sv de beraber takılabileceğimiz bir arkadaş arıyorum :) Oyuna başlama sebebim aslında oyunun tadını çıkarırken yabancı arkadaşlar edinmek ve dilimi geliştirmek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycuven

arkadaşlar bende us servera geçtim tr de 70 lv char bıraktım . Us sv de beraber takılabileceğimiz bir arkadaş arıyorum :) Oyuna başlama sebebim aslında oyunun tadını çıkarırken yabancı arkadaşlar edinmek ve dilimi geliştirmek :)

ycuven bende başlıyorum iniyo şuan bende 51 lwl çar bıraktım türkte ban yedim :D faceden ekle oynarız beraber

FAce :https://www.facebook.com/eren.keskin.77985
  • US serverindeki çoğu oyuncu TEC Games in sahip olduğu Singapur resmi serverina ışınlandılar. Bende tavsiye üzerine başladım Singapurda. Şu kadarını söyleyeyim TR de geçen yıllarıma emeklerime yazık olmuş. Keşke daha önce Singapurda başlasaymışım. Her ülkeden adam var Türklerde epey çoğunlukta. Bu arada yang satışı, item ve çar satışı serbest. GM gözetiminde olmak şartı ile. Örnek 8m yang 1 euro ya alıcı buluyor. Nesne marketteki tüm itemleri pazarda bulabiliyorsunuz. 24 saat GM aktif ulaşılabilir. Bir tane bile Bot ve hile yok. Pazarlar 24 saat full. En kalabalık mavi bayrak. Kırmızıda pek kimse yok. +5 taşlar mevcut. bu arada şaman ve Suralardaki bug lar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

US serverindeki çoğu oyuncu TEC Games in sahip olduğu Singapur resmi serverina ışınlandılar. Bende tavsiye üzerine başladım Singapurda. Şu kadarını söyleyeyim TR de geçen yıllarıma emeklerime yazık olmuş. Keşke daha önce Singapurda başlasaymışım. Her ülkeden adam var Türklerde epey çoğunlukta. Bu arada yang satışı, item ve çar satışı serbest. GM gözetiminde olmak şartı ile. Örnek 8m yang 1 euro ya alıcı buluyor. Nesne marketteki tüm itemleri pazarda bulabiliyorsunuz. 24 saat GM aktif ulaşılabilir. Bir tane bile Bot ve hile yok. Pazarlar 24 saat full. En kalabalık mavi bayrak. Kırmızıda pek kimse yok. +5 taşlar mevcut. bu arada şaman ve Suralardaki bug lar yok.

Singapur dediğiniz PVP server mı acaba?
  • quote:

quote:

US serverindeki çoğu oyuncu TEC Games in sahip olduğu Singapur resmi serverina ışınlandılar. Bende tavsiye üzerine başladım Singapurda. Şu kadarını söyleyeyim TR de geçen yıllarıma emeklerime yazık olmuş. Keşke daha önce Singapurda başlasaymışım. Her ülkeden adam var Türklerde epey çoğunlukta. Bu arada yang satışı, item ve çar satışı serbest. GM gözetiminde olmak şartı ile. Örnek 8m yang 1 euro ya alıcı buluyor. Nesne marketteki tüm itemleri pazarda bulabiliyorsunuz. 24 saat GM aktif ulaşılabilir. Bir tane bile Bot ve hile yok. Pazarlar 24 saat full. En kalabalık mavi bayrak. Kırmızıda pek kimse yok. +5 taşlar mevcut. bu arada şaman ve Suralardaki bug lar yok.

Hayır resmi server. Tek farkı Gameforge a ait değil. Gameforge bazı ülkelerde yayın hakkına sahip. Singapour da resmi yayıncısı TEC Interactive firması. Site altındaki bilgilendirme şöyle
    "2.012 WEBZEN YMIR OYUNLAR Co, Ltd Tüm Hakları Saklıdır. METIN2 logosu ve WEBZEN YMIR GAMES logosu veya WEBZEN YMIR OYUNLAR tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir. Tec İnteraktif Pt tarafından yayınlanmıştır"
    Forumda Türkçe bölümü mevcut. Resmi dil ingilizce.

Aşağıya bir kaç resim ekliyorum ,
     DH Metin2.us! Ana Konu
     DH Metin2.us! Ana Konu
     DH Metin2.us! Ana Konu
     DH Metin2.us! Ana Konu

• quote:

quote:

quote:

Hayır resmi server. Tek farkı Gameforge a ait değil. Gameforge bazı ülkelerde yayın hakkına sahip. Singapour da resmi yayıncısı TEC Interactive firması. Site altındaki bilgilendirme şöyle
    "2.012 WEBZEN YMIR OYUNLAR Co, Ltd Tüm Hakları Saklıdır. METIN2 logosu ve WEBZEN YMIR GAMES logosu veya WEBZEN YMIR OYUNLAR tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir. Tec İnteraktif Pt tarafından yayınlanmıştır"
    Forumda Türkçe bölümü mevcut. Resmi dil ingilizce.

Aşağıya bir kaç resim ekliyorum ,
     DH Metin2.us! Ana Konu
     DH Metin2.us! Ana Konu
     DH Metin2.us! Ana Konu
     DH Metin2.us! Ana Konu

Öncelikle merhabalar;

Fotoğraflar gerçekten güzel, beğendim. Sw'yi oynamayı tavsiye eder misiniz? Oyuncuları temiz mi? Hile kullanan var mı? GM'ler ilgili mi? Etkinlikler düzenleniyor mu? Kasılma zor mu? gibi soruları cevaplarsanız minnettar kalırım. Zaman geçirmelik oyun bulamıyordum, yine Metin2'ye kaldım sanırım. En azından ortamı nezih olsun da, gerisi önemli değil. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

Öncelikle merhabalar;

Fotoğraflar gerçekten güzel, beğendim. Sw'yi oynamayı tavsiye eder misiniz? Oyuncuları temiz mi? Hile kullanan var mı? GM'ler ilgili mi? Etkinlikler düzenleniyor mu? Kasılma zor mu? gibi soruları cevaplarsanız minnettar kalırım. Zaman geçirmelik oyun bulamıyordum, yine Metin2'ye kaldım sanırım. En azından ortamı nezih olsun da, gerisi önemli değil. :)

Ben TR de geçirdiğim zamana acıdım bu sv yi gördükten sonra
    24 saat MOD ve GM mevcut, çok ilgililer. Ticket attığınızda 24 saat içerisinde geri dönüş garantisi veriyorlar.
    Hile kullanan bir kişi bulamazsınız. Kullanan varsa son oynadığı gündür anında banlanır.
    Kasılma oldukça kolay %25 %50 %75 bazende %100 exp eventleri oluyor. Tecrübe yüzüklerini pazarda her zaman bulabilirsiniz. Türk oyuncularda yardımsever.
    OX eventini ben 2 yıl TR oynadığım sürede görmedim. Burda her hafta var. Ayrıca Arenada VS turnuvaları, Lonca savaşları ve krallık sistemi aktif. Yeni maplar, slotlar, silah ve itemlerde geldi.
    Item markette satılan her ürünü pazarda bulabilirsiniz. Ayışığı 2 gün boyunca her ay var.
    Item satışı, yang satışı ve çar satışı serbest (gerçek para ile) . Sadece forum üzerinden GM gözetiminde yapabiliyorsunuz. Oynanabilecek en güzel metin2 serveri bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 24 Eylül 2013; 17:19:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

Öncelikle merhabalar;

Ben TR de geçirdiğim zamana acıdım bu sv yi gördükten sonra
    24 saat MOD ve GM mevcut, çok ilgililer. Ticket attığınızda 24 saat içerisinde geri dönüş garantisi veriyorlar.
    Hile kullanan bir kişi bulamazsınız. Kullanan varsa son oynadığı gündür anında banlanır.
    Kasılma oldukça kolay %25 %50 %75 bazende %100 exp eventleri oluyor. Tecrübe yüzüklerini pazarda her zaman bulabilirsiniz. Türk oyuncularda yardımsever.
    OX eventini ben 2 yıl TR oynadığım sürede görmedim. Burda her hafta var. Ayrıca Arenada VS turnuvaları, Lonca savaşları ve krallık sistemi aktif. Yeni maplar, slotlar, silah ve itemlerde geldi.
    Item markette satılan her ürünü pazarda bulabilirsiniz. Ayışığı 2 gün boyunca her ay var.
    Item satışı, yang satışı ve çar satışı serbest (gerçek para ile) . Sadece forum üzerinden GM gözetiminde yapabiliyorsunuz. Oynanabilecek en güzel metin2 serveri bence

Anlattığınıza bakılırsa muhteşem duruyor. :) Çok teşekkür ederim, rica etsem sitesini / oyun linkini pm'den gönderir misiniz? Bu akşam başlamayı düşünüyorum.

İyi günler.

• Geçen gün GM genel chatten sordu. "Kısa bir süreliğine disconnect olucak server sizin için sorun olurmu" diye. Herkes sorun yok deyince 2-3 dk ligine server off oldu ve geri girdiğimizde herkese 1 lvl alacak kadar exp verildi :) özür babında.
  • www.metin2.sg resmi sitesi. Kayıt çok kolay.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.