Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pure ; geç oldu tercihler şunlar bunlar..

ohne so. ya takılmış herkez evet iyi parça diğerleride sağlam altyapıya dayanmış , baştan savma değil.Tebrikler efenm.

Tarja Turunen dinleyeniniz var mı? Nightwishden ayrıldı daha bi sempatizanı oldum , öyle bir ses kimsede olamaz be , ayrıca cidden güzel 1 hatundur kendisi.Solo albümü de geçen yaz çıktı sanırım.Güzel albüm , senfonik gothic karışımı hoş.Severleri dinlemiştir.Kafa dinlemek isteyenlere en büyük tavsyemdr.

DH Metal Toplulugu

DH Metal Toplulugu

@Ray Allen ; Motörhead , Kiss , Led zeppelin , zaten 3 büyükleri yazmışsın , W.A.S.P. , n.w.o.b.h.m. , Mercyful Fate , etc.

Hiç dinleyemiyorum heavy i hiç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peribiller -- 23 Eylül 2008; 23:57:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Beyler bana Heavy Metal gruplari onerir misiniz? Su an dinlediklerim, buyuk uçlu (Maiden, Judas, Sabbath), Metal Church, King Diamond, Oz, Manowar, Twilightning.

Bunlar hariç begendiginiz, sevdiginiz, yasadiginiz gruplari istiyorum.

Volbeat,Sword,Danzig bunları dinlemeden asla geçme.Ha W.A.S.P. ve Tesla'yıda eklemeden geçmiyeyim.

Aslında daha çok blues ve rock'n roll ağırlıklı olsada ZZ Top eklenebilir bunlara

WASP ve Volbeat'i hatim ettim zaten. Bayadir dinlerim ikisini de. Digerlerini de not aliyorum yarin bakacagim.

Sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 24 Eylül 2008; 0:12:11 >
  • Rainbow , Cirith Ungol,Accept Dinleyebilirsin.
  • Şu anda Ray filmini izliyorum.

Filmde Ahmet Ertegun ismini görünce şaşırdım.Ray Charles'ın yaratıcısı olduğunu gördüm.

Bu saygı duyduğum insan bize sadece Led Zepellin'i sunmamış.

Bir kez daha büyük saygı duydum.
  • Film bitti ve bu kadar güzel bir film izlediğimi hatırlamıyorum.Hayranı olduğum insanlardan birisinin hayatını izlemek güzeldi.

Herkese Ray filmini tavsiye ederim.
  • Lan Ray filmi deyince 2 sn. felan duraksadim, sonra anladim olayi.
  • Millet nerdesiniz yahu uyumayın
  • 8.30 ya yattım 16.30 da kalktım, işte 5 dakika kestirmekte rekor budur

bu arada dün tüm gün beni gezdirmekle ugrasan bana güzel bir gün geçirden, tavla da 5-1 yenilen marophatta teşekkürler
  • Ya bana Slow yazarmısınız,bugün o ruh içersindeyim
  • slow

ulan ben neden bu kadar igrençim bugun ?

blues dinle o zaman. gir stevie ray dan yada yavuz cetinden.
  • selam millet nasılsınız

PuRe;hacı sizin demoyu henüz indirmedim. ayın 1'inde kotalar sıfırlanınca indirip dinleyeceğim. aslında sevmem alternatif tarzları bilirsin ama senin grubunun demosu olduğu için eşsiz yorumlarımı esirgemeyeceğim merak etme
    şaka bi yanada merak ediyorum demonuzu,özellikle çoğunluğun favorisi olan son şarkınızı baya merak ettim. bi de senin baya iyi bi baterist olduğunu biliyorumda bi bakayım ne kadar azmansın
  • abi demoda bir kaç sey dikkatimi çekti.

genel olarak basarılı bir demo olmasına ragmen gitar tonları hoşuma gitmedi. analog sistemle calmanıza ragmen tonlar neden böyle acaba, belki demo kayıt olmasından dolayıdır. onun haricinde güzel olmus bir demo için.

gitarın markası siz bir ara ibanez prestige alıcagız diyordunuz o mu ? yani nasıl desem gitar tonlarının biraz treble ve middle ları fazla bassları ise çok az geldi bana. kullandıgınız distortion pedal metal muff olabilir mi ? onun da tonları çünkü buna benzer.

birazda bass eksik kalmış, onun dışında yag degil en iyi enstruman davul zira 3 tane ens. ten birini duymuyorum, ikincisinin tonu hosuma gitmedi
  • @Sanctus
    www.myspace.com/galesband
    hocam buradanda dinleyebilirsin demoyu istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoracle1905

Ya bana Slow yazarmısınız,bugün o ruh içersindeyim

edit:pardon espiriyi yapmışlar, beethoven, mozart, fazıl say piano solo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 24 Eylül 2008; 17:49:12 >
  • @Sanctus ; bende bir eksiklik hissediyordum , yorumlarda bir eksiklik vardı , meğersem sen yorum yapmamışsın
    Davullar zaten seninde dediğin gibi alternatif olduğumuz için ona göre birşeyler yapmaya çalışıyorum , maalesef şarkılara uygun şeyler çalmak zorunda kalıyorum...

@TroopeR

Abi pedal aynen metal muff , tebrik ederim seni

Solocumuz ibanez rg2570 almak üzere fakat zaten kastamonuya gidiyor , yeni solocumuzda da daha ne olduğunu bilmiyorum....Bu hafta deneyecez kendisini...

Edit : Myspace'ten bestelerin dinlenme sayısı 2 günde 200Hiç fena değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 24 Eylül 2008; 18:04:17 >
  • ha işte sorun bulundu o zaman

valla sizin tarzınıza uyarmı bilmiyorum ama bir marshall jackhammer (jh-1) distortion pedalını deneyin bana göre evrendeki en iyi distortion pedalıdır, hatta adamlar öyle iddialılarki bu konuda kendileri bile profesyonellik istiyorsanız alın diyorlar

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=398&gid=182

gerçi gitar rg2570 olursa pedalsız bile calarsın
  • Şimdi zaten ritimcide gitarı değiştirecek , bu pedalıda ona arada kaynattırırızYeni solocumuzdada iyi birşeyler vardır inşallah , dandik gitardan çok çektim çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD
    www.myspace.com/galesband adresinden de dinlenebilir...

Eyv.

Kayıp co'nun hazinesini buldum. Severim compilation'ları.
     DH Metal Toplulugu

Brutal Death Metal Community Grindcore Compilation V.3 (2008)
    GENRE: GRINDCORE
    INFO: mp3, 44100Hz Joint Stereo, 320 kbps
    SIZE: 190 MB
    ORIGINAL RELEASE DATE:2008

Liste uzun olduğundan eklemiyorum. İsteyene mektup...

Henüz gözüme çarptı;
    Kataklysm - Prevail (2008) (FULL DVD)
     DH Metal Toplulugu

Genre: Death Metal
    Country: Canada

01. Like Angels Weeping The Dark
    02. As I Slither
    03. In Shadows & Dust
    04. Crippled and Broken
    05. The Ambassador of Pain
    06. Let Them Burn
    07. Manipulator of Souls
    08. The Resurrected
    09. Face The Face of War
    10. Where The Enemy Sleeps

brutalite şu grindcore antolojisinin playlisti varsa bi kaktırıverirmisin hocam
  • pure;sözlerin basit olduğuna (buna katılmıyorum) ve vokalin duman ve hayko ya benzediği(buna katılabilirim) eleştirileri geldi sizin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

ha işte sorun bulundu o zaman

valla sizin tarzınıza uyarmı bilmiyorum ama bir marshall jackhammer (jh-1) distortion pedalını deneyin bana göre evrendeki en iyi distortion pedalıdır, hatta adamlar öyle iddialılarki bu konuda kendileri bile profesyonellik istiyorsanız alın diyorlar

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=398&gid=182

gerçi gitar rg2570 olursa pedalsız bile calarsın

biçok tarza gidecek bana göre daha iyi bi pedal var.bizzat kullandığım için daha rahat tavsiye edebilirim. electro harmonix metal muff. geniş ton yelpazesine sahiptir. tonlarıda çok sağlamdır. piyasada bulunabilecek en iyi distortion pedallarından biridir bence.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2314&gid=726
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.