Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gandolfini

PuRE HaTReD @

Ohne Sonne hariç çok iyi. Bir de Dokunulmaz ın girişini biraz daha hızlandırsanız daha iyi olurmuş. İş var sizde

Garip , Ohne Sonne'yi ilk beğenmeyenDeğişik yorumlar geliyor

@ExpendedYouth. ; bizim basçıda senin gibi düşünmüş olmalı ki miksajda bas baskın gelmesin demiş...
  • Aynen öyledir kardeşim benim bas çalmışlığım yok ama bas gitarın şarkıda melodik olarak altı doldurduğunu biliyorum (ya da bildiğimi sanıyorum) Sesi gelsede gelmese de esas görevi budur..
  • dediğin dorudurda az biraz daha kasarsa daha hoş geliyor kulağa.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExpendedYouth.

bas gitarı duyamadım yoktu ölmüş mü kim o diyen arkadaşlara gitar hocamın bir sözünü söylemek istiyorum ' zaten bas gitarın önemi varlığında değil yokluğunda anlaşılır çekirge. '
    arkadaşlar 2 gitarlı bir grupta bas gitarı duymakta zorlanmaktan doğal birşey yoktur. aynı eleştiriyle karşılaşmıştım ben de ondan burada cevap vermem gerekiyor gibi hissettim. bas gitar şarkının ritmini ölçüsünü belirler davula birleşerek. gitarlar da buna uyumlu hareket eder. zaten bas gitarı canlı performansta, stüdyoda görmek lazım. grup içi uyumu, iletişimi, ritmi sağlamak bir metal grubunda bas gitaristin bence asıl görevidir.

Şimdiye kadar hiç tek gitarlı grupta çalmadım...Her çaldığım grupta da, (alternatif, t-rock, funk, hard rock, heavy) bass'ı hissettirmeyi bildim...Belki de karakter ve tarz meselesi...Son blues kayıtlarımızda benim bass'ım da biraz geride kaldı ama burda bizim belirtmek istediğimiz asıl nokta davulun yalın kaldığı...
    Davul - bass senkronizasyonu olmazsa davul çok kulak tırmalar dikkat çeker...Bence arkadaşların yaptığı tarzda da ön planda davul olması eksi puan olur...O yüzden biz bass konusunda uyardık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Orjinalden alıntı: Gandolfini

PuRE HaTReD @

Ohne Sonne hariç çok iyi. Bir de Dokunulmaz ın girişini biraz daha hızlandırsanız daha iyi olurmuş. İş var sizde

Garip , Ohne Sonne'yi ilk beğenmeyenDeğişik yorumlar geliyor

@ExpendedYouth. ; bizim basçıda senin gibi düşünmüş olmalı ki miksajda bas baskın gelmesin demiş...

Beğenmediğimden değil ya. 80 lerden kalma bi havası var.
  • pure, buradaki çoğu kişi Türkçe değil İngilizce yazın demiş.Ben tam tersni düşünüyorum.Türkçe şarkılar daha çoğunlukta olmalı.Hem adınızı duyurma açısından hem de yaptığınız türe bence Türkçe daha çok yakışıyor.Vokalin sesi bazı yerlerde çok iyi gitmiş.Bazı yerlerde de diğer eleştiriler gibi.Tekrarlamaya gerek yok.Bası duymakta her zaman zorlanmışımdır.O yüzden benim pek dikkatimi çekmedi

Bir de okulda herkes "Gales,Gales muhteşemsiniz" moduna girmeye başlıyor. Kıymetimi bil
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

pure, buradaki çoğu kişi Türkçe değil İngilizce yazın demiş.Ben tam tersni düşünüyorum.Türkçe şarkılar daha çoğunlukta olmalı.Hem adınızı duyurma açısından hem de yaptığınız türe bence Türkçe daha çok yakışıyor.Vokalin sesi bazı yerlerde çok iyi gitmiş.Bazı yerlerde de diğer eleştiriler gibi.Tekrarlamaya gerek yok.Bası duymakta her zaman zorlanmışımdır.O yüzden benim pek dikkatimi çekmedi

Bir de okulda herkes "Gales,Gales muhteşemsiniz" moduna girmeye başlıyor. Kıymetimi bil

hahahahahahahaEyvallah , daha muhteşem olucaz inşallah...Bu akşam ritimcide kaldım ve "Dark Road" adlı bestenin haberini vereyim...1 Tane de türkçe geliyor2. kayıt yakın olabilir
  • Nerede bu kayıt yahu? Feysbukum yok benim. Sıpace var mı, sıpace?

Edit

Buldum. Rapid hesap dolmuş. Tanrılara yalvaracağız artık.

quote:

...
    http:/****.com/files/147226082/Gales_-_2008_-__08_Demo.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 23 Eylül 2008; 13:47:45 >
  • Beyler iki güzel albüm önericem size...

Biri zaten bilindik core gruplarımızdan All That Remains'in son albümü;
     DH Metal Toplulugu

Diğeri de;
    Seasons After - Through Tomorrow (2008)
    Fotosu sorunluydu koymadım...Alternatif bişiler atıştırmak isteyenler deneyebilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Nerede bu kayıt yahu? Feysbukum yok benim. Sıpace var mı, sıpace?

Edit

Buldum. Rapid hesap dolmuş. Tanrılara yalvaracağız artık.

quote:

...
    http:/****.com/files/147226082/Gales_-_2008_-__08_Demo.rar.html

www.myspace.com/galesband adresinden de dinlenebilir...
  • Aytaç , ben Overcome albümüne ve toptan All that remains'e küfür etme ayinleri yaparken yoktun tabii sen burada...

Seasons After klasik bir gruptur , her ne kadar kendileri myspace'lerinde Tarz'a "Hardcore" yazıp bunu kabul etmeselerde...Ama hoştur , soft bir sound ve clean vokal..Tam sütlaç gibi...
  • Niye lan ben severim All That Remains'i...
    Bana mısın demeden dinledim valla...Yadırgamadım hiç...
  • quote:

www.myspace.com/galesband adresinden de dinlenebilir...

Eyv.

Kayıp co'nun hazinesini buldum. Severim compilation'ları.
     DH Metal Toplulugu

Brutal Death Metal Community Grindcore Compilation V.3 (2008)
    GENRE: GRINDCORE
    INFO: mp3, 44100Hz Joint Stereo, 320 kbps
    SIZE: 190 MB
    ORIGINAL RELEASE DATE:2008

Liste uzun olduğundan eklemiyorum. İsteyene mektup...

Henüz gözüme çarptı;
    Kataklysm - Prevail (2008) (FULL DVD)
     DH Metal Toplulugu

Genre: Death Metal
    Country: Canada

01. Like Angels Weeping The Dark
    02. As I Slither
    03. In Shadows & Dust
    04. Crippled and Broken
    05. The Ambassador of Pain
    06. Let Them Burn
    07. Manipulator of Souls
    08. The Resurrected
    09. Face The Face of War
    10. Where The Enemy Sleeps
  • pure hayırlı olsun hacu deme.

su an teknik imkansızlıklardan dolayı dinleyemiyorum, catlıyacagım lan
  • Kataklysm Dvd si baya sağlam diyorlar , ama Dvd gıcıklığı var bende uzun yıllar vcd kullandım inadına sonradan pc ye dvd taktırdım ama inadına yinede vcd alırım..
  • Solo gitaristliğini yaptığım Caine dağılmasaydı, sert bişeyler suncaktım size ancak dağıldı, yeni grubum rock olduğu için pek sert tonlar olmayacak ama ilk kayıtta direk buraya koyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wild Child

Solo gitaristliğini yaptığım Caine dağılmasaydı, sert bişeyler suncaktım size ancak dağıldı, yeni grubum rock olduğu için pek sert tonlar olmayacak ama ilk kayıtta direk buraya koyarım.

Bekleriz.

Beyler bana Heavy Metal gruplari onerir misiniz? Su an dinlediklerim, buyuk uçlu (Maiden, Judas, Sabbath), Metal Church, King Diamond, Oz, Manowar, Twilightning.

Bunlar hariç begendiginiz, sevdiginiz, yasadiginiz gruplari istiyorum.
  • Twilightning power grubudur yanlışlık olmasın...Hard rock ve heavy etkileri gösterse de zaten bu tarzın temelinin heavy olduğu düşünüldüğünde grubun tarzı power olarak sabittir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Twilightning power grubudur yanlışlık olmasın...Hard rock ve heavy etkileri gösterse de zaten bu tarzın temelinin heavy olduğu düşünüldüğünde grubun tarzı power olarak sabittir...

Yav neyse iste, heavy/power. Begendiklerim arasinda oldugunu soylemek için seyettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen2__

Beyler bana Heavy Metal gruplari onerir misiniz? Su an dinlediklerim, buyuk uçlu (Maiden, Judas, Sabbath), Metal Church, King Diamond, Oz, Manowar, Twilightning.

Bunlar hariç begendiginiz, sevdiginiz, yasadiginiz gruplari istiyorum.

Volbeat,Sword,Danzig bunları dinlemeden asla geçme.Ha W.A.S.P. ve Tesla'yıda eklemeden geçmiyeyim.

Aslında daha çok blues ve rock'n roll ağırlıklı olsada ZZ Top eklenebilir bunlara
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.