Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (1173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi Dark Angel ya işte. Amerika thrash piyasasının bana göre en ezici grubu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɛnslaved
    Nuclear Incubus mis gibi albümlerden bahsetmişsin.Donor,Accuser falan,güzel şeylerdi bunlar...Zamanında buralar dutlukken Thrash Metal'den çok bahsederdik.Ben de Thrash Metal'i fazlaca severim,özellikle '80ler hakettiği ilgiyi görememiş kıyı köşe grupları hala araştırırım.Yeni nesil grupları ise '80ler Thrash Metal'ini saf haliyle yapmadıkları için pek takip etmiyorum açıkçası,ha illaki safkan '80ler yapanlar vardır ama bu işin ruhu otuz sene önceydi işte...İyi Thrash Metal kokoreç gibi oluyor,kokoreç ne kadar seyyar ne kadar pisken güzelse,Thrash Metal'de ne kadar ameleyse,kötü prodüksiyonluysa öyle daha iyi...

işte bu nerde o 80lerin cayır cayır pis thrashi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead
    Katılıyorum. Ayrıca zaten son zamanlarda çıkmış grupların pek seveni yok. İstisnalar hariç.
    Bu arada blog'unu kapatmışsın hocam. Arada okuyordum.

Hacı forumda da adam gibi yazamıyorum da artık zaten.Blogu da can sıkıntısından kapattıydım,belki tekrardan açarım.Açınca uğraşmak gerekiyor tabii ama bir süre o motivasyon düşüyor,ne bileyim.İş hayatına girince asıl hayattan koptum.Son aylarda kaç tane sevdiğim grup albüm çıkardı,daha dinleyemedim bile çoğunu,Ulver'i,Amon Amarth'ı falan...
  • quote:

Nuclear Incubus mis gibi albümlerden bahsetmişsin.Donor,Accuser falan,güzel şeylerdi bunlar...Zamanında buralar dutlukken Thrash Metal'den çok bahsederdik.Ben de Thrash Metal'i fazlaca severim,özellikle '80ler hakettiği ilgiyi görememiş kıyı köşe grupları hala araştırırım.Yeni nesil grupları ise '80ler Thrash Metal'ini saf haliyle yapmadıkları için pek takip etmiyorum açıkçası,ha illaki safkan '80ler yapanlar vardır ama bu işin ruhu otuz sene önceydi işte...İyi Thrash Metal kokoreç gibi oluyor,kokoreç ne kadar seyyar ne kadar pisken güzelse,Thrash Metal'de ne kadar ameleyse,kötü prodüksiyonluysa öyle daha iyi...

Haklısın dostum.Ben de yeni gruplar araştırmak yerine '80leri sonuna kadar deşmeyi tercih edenlerdenim.Katılıyorum, şuan da '80lerin ruhunu yansıtan gruplar mutlaka var ancak o yılların gazıyla yapılmış çalışmaları yinede tutmuyor.

Bu arada burda ilgilileri var mı bilmiyorum ama 60,70 ve 80 lerden Hard Rock ve benzeri(RockNRoll,Melodic Rock,Classic Rock) tavsiyeler alabilirim.

ir0nfist~@ bugün 1-2 albüm paylaşmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuclear Incubus

quote:

Haklısın dostum.Ben de yeni gruplar araştırmak yerine '80leri sonuna kadar deşmeyi tercih edenlerdenim.Katılıyorum, şuan da '80lerin ruhunu yansıtan gruplar mutlaka var ancak o yılların gazıyla yapılmış çalışmaları yinede tutmuyor.

Bu arada burda ilgilileri var mı bilmiyorum ama 60,70 ve 80 lerden Hard Rock ve benzeri(RockNRoll,Melodic Rock,Classic Rock) tavsiyeler alabilirim.

ir0nfist~@ bugün 1-2 albüm paylaşmayı düşünüyorum.

vallahi inanır mısın bilmem ama her gün geliyorum konuya thrash paylaşmış mısın diye :D
  • Böyle şeyler duymak güzel.O zaman fişek gibi bir albüm paylaşayım

Guillotine - Blood Money (2008)

DH Metal Toplulugu

01. Insane Oppression
    02. Rebellion
    03. Insanity
    04. Liar
    05. Die/Live
    06. Skeleton City
    07. Madness (instrumental)
    08. Dying World
    09. Welcome To Dying (Death, Destruction & Pain)
    10. War
    11. Our Darkest Day
    12. Blood Money

Genelde paylaştığım gruplar ABD,İngiltere veya Almanya çıkışlı olur ama bu abiler İsveçli.İsveçliler Black Metal ve Melodic Death Metal yapıyorlar genelde.İsveçli Thrash Metal grubu çok nadir görüyorum.Ama bu abiler gerçek anlamda yardırmışlar.
  • Bakıyoruz o zaman.
  • ekleyiniz..
  • quote:

Böyle şeyler duymak güzel.O zaman fişek gibi bir albüm paylaşayım

DH Metal Toplulugu

01. Insane Oppression
    02. Rebellion
    03. Insanity
    04. Liar
    05. Die/Live
    06. Skeleton City
    08. Dying World
    10. War
    11. Our Darkest Day
    12. Blood Money

Genelde paylaştığım gruplar ABD,İngiltere veya Almanya çıkışlı olur ama bu abiler İsveçli.İsveçliler Black Metal ve Melodic Death Metal yapıyorlar genelde.İsveçli Thrash Metal grubu çok nadir görüyorum.Ama bu abiler gerçek anlamda yardırmışlar.

bugün eski mesajları okuyodum bu konuda mobilden girdiğimde yanlış hatırlamıyosam 700. sayfalarda paylaşmışlardı bu albümü guillotine ı çok sevdiğimden indirmiştim :D

Skeleton City kendi favorimdir bu albümde

konu linkini buldum :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=10403297&p=613#27503001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foksta boks gecesi -- 15 Mayıs 2011; 19:45:27 >

• DUYURU:
    Beyler keman ve piano bulunan sesi kalın olmayan metal gruplar ve parçalar aranıyor.
  • O zaman bir paylaşım yapmak daha şart oldu.

Apocalypse - Apocalypse (1987)

DH Metal Toplulugu

1.Digital Life
    2.A Tale of a Nightmare
    3.Crash
    4.F**ck off and Die
    5.The Night Before
    6.Apocalypse
    7.Back to the Fire
    8.Dark Sword
    9.Cemetary

• Ailemizin all-star grubu Black Country Communion'un yeni albümü arz-ı endam eyledi.

DH Metal Toplulugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 15 Mayıs 2011; 23:16:30 >
  • abanayuım black country e
  • konu ile ilgisi yok ama arkadaşlar yardımcı olabileceğinizi düşündüm..

Orange Crush Pix 35 LDx * roland cube 40xl mi tavsiye edersiniz?
  • quote:

O zaman bir paylaşım yapmak daha şart oldu.

Apocalypse - Apocalypse (1987)

DH Metal Toplulugu

1.Digital Life
    2.A Tale of a Nightmare
    3.Crash
    4.F**ck off and Die
    5.The Night Before
    6.Apocalypse
    7.Back to the Fire
    8.Dark Sword
    9.Cemetary

Apocalypse'in ben bu kapağını hiç görmedim logo da farklı hani. Başka bir apocalypse'in olmasın bu kapak? Benim bildiğim tek kapak şu yarasanın olduğu. Bence vokallari biraz iyi olsaymış biraz da promote edilse çok popüler olabilirlermiş. Birçok 80'ler teknik thrash speed metal severin bile duymadığı bir grup. Gerçekten yazık gruba. Coroner'ın hemşehrileri.

Bu arada var mı Deep Purple konserine giden :)
  • quote:

Böyle şeyler duymak güzel.O zaman fişek gibi bir albüm paylaşayım

DH Metal Toplulugu

01. Insane Oppression
    02. Rebellion
    03. Insanity
    04. Liar
    05. Die/Live
    06. Skeleton City
    08. Dying World
    10. War
    11. Our Darkest Day
    12. Blood Money

Süper albüm eyvallah
  • @inishmore bende heryerde bu kapağı görüyorum.Ben de ilk başka grup sandım ama şarkı listesi aynı.Benim indirdiğim yerde de bu kapak var ve grup USA çıkışlı görünüyor.1-2 yerde İsviçreli oldukları yazıyor yanılmıyorsam ancak genel olarak USA çıkışlı yazıyolar, ben de pek anlamadım.Şarkı listesi ile kapağı aynı yerden kopyaladım yanlış olamaz yani.
  • Beyler yeni Death metal albümlerden yok mu ? Trash trash nereye kadar
  • Beyler End of the Road dergisinin İngilizce sayısı geldi;http://www.endoftheroadmagazine.com/main/index.html
  • Nargaroth, Shining, Primordial, Endstille 2011 albümleri çıkmış ve Taake EP yayınladı, görmemiş olanların aklında bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.