Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4 gb meizu var + cx 400 kulaklık var. ilk gün aldığım gibi kullanıyorum. en son çıkan fw yüklenirse ne gibi farklar olur? gerçi şu anda hiçbir problemi yok. kurmaya gerek var mı sizce?
  • Sorunsuz kullanıyor ve memnunsan, hiç fw güncellemesi yapma derim.. ben de hiç güncellemedim.. her fw yüklemede az da olsa bir çökme riski vardır..
  • Meizu S6 4gb ürününden almayı kafama koydum.Her kulaklık uyuyormu?

Silikon kılıfını nereden bulabilirim?

Ürün Yazcıoğlunda var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

Meizu S6 4gb ürününden almayı kafama koydum.Her kulaklık uyuyormu?

M6 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

M6 ?

Pardon yanlış yazmışım M6 olucak.
  • quote:

quote:

quote:

M6 ?

Pardon yanlış yazmışım M6 olucak.

her kulaklık oluyor sanırım. Ve kutusundan bi kılıf cıkıyormus ama silikonmu degilm mi bilmiyorum

• frux hocam M6 ile ep630 kullanıyorum önerebileceğin bir eq ayarı varsa burada paylaşabilirmisin şimdiden çok teşekkürler..
  • şimdi iriver e100 modeli ilgimi çekti.Acaba M6'nın ses kalitesi mi daha iyi E100'ün mü?
  • quote:

şimdi iriver e100 modeli ilgimi çekti.Acaba M6'nın ses kalitesi mi daha iyi E100'ün mü?

m6 ya mükemmel diyorlar
  • Bende meizu alacagım beyler msnden yardım edecek var mı bana? Özelliklede Frux sen baya bilgili gibi gorunuyorsun
  • firmwarelarla falan 30 fpsye çıkartaıyormu bu meizunun yapımcıları?

bu kadar kaliteli alete yakışmıyor 18 fps.
  • arkadaşlar bende de m6-sp modeli var.kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

firmwarelarla falan 30 fpsye çıkartaıyormu bu meizunun yapımcıları?

bu kadar kaliteli alete yakışmıyor 18 fps.

aynen ya 18 fps de cızgı fılm izleriz anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

animasyon çizgi film izle.en az takılan onlar olur garanti veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

ancak yinede belirteyim dedim kendimce biraz geçte olsa.öncelikle her cihaz adandığı fps değerinde en iyi görüntüyü sunmak için optimize edilmiştir.yani 320*240 18 fps'de bilgisayarda alacağınızdan oldukça daha akıcı bir görüntü elde edersiniz meizu'da.yinede aşırı hareketli sahnelerde eksikliğini biraz hissedersiniz ama bilgisayardaki gibi olmaz bu eksiklik.saygılar hepinize.

birazdan sipariş ediyorum

• Meizu' yu film izlemek için alan zaten baştan hata yapmıştır. meizu bir mp4 olabilir. ama kesinlikle sırf film izlemek isteyen biri almamalı. 6 ay kullandım, üzülerek sattım meizu' mu. derli toplu, harika ses kaliteli, süper bir radyolu ve işime fazlası ile yarayan ses kaydediciliydi. resim gösterme ve ara ara ders çalıştığım e book özelliği de gayet iyiydi. şimdi sırf burada kendini tatmin etmek için hayvani ölçülerde çemkiren küçük kişiler var. mutlaka da olacak. benim gözlemlediğim, insanlar meizunun fiyatından dolayı çok kötü kuyruk acısı çekiyorlar. zaten en büyüğü el kadar ekrana sahip mp4 lerde adam akıllı film izlenebileceğini sanan hayalperest insanlar varsa ctrl+w tuşlarına bassınlar. belki ekranları falan büyür mp4 lerin. son olarak. mp3 ya da mp4 player ne sesi, ne videosu ile alnır. toplam özelliklere fiyat oranı yaparsın alırsın. tabi sen tuvalette dışkılama esnasında para dışkılıyorsan bir şey diyemem.
    git istediğini al, insanlara böyle sataşma.

quote:

NE FİLMİ BEYLER YA 18 FPS DE FİLMMİ İZLENİRMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 2 Ağustos 2009; 14:02:06 >

• yazıcıoğlunun yanındaki pasajda 8 gb lığını 249 liraya buldum 2 haftaya alıcam
  • meizu m6 sp modeli ile m6 sl modelinin kullandığı ses çipleri farklı mı?
  • quote:

yazıcıoğlunun yanındaki pasajda 8 gb lığını 249 liraya buldum 2 haftaya alıcam

249 lira pahallı!!
    Next'in sanal marketin de > 109.tl >http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=249

• quote:

Orijinalden alıntı: black_eagle1988

meizu m6 sp modeli ile m6 sl modelinin kullandığı ses çipleri farklı mı?

sp versiyon da > Philips UDA1380HN
    sl versiyon da > Wolfson WM8987 Chip kullanılıyor..
    ipod-iriver-samsung-cowon gibi markaların bir çok modelinde wolfson chip kullanılıyor..
    örneğin;cowon D2 - Iriver clix rhapsody 2 modelleri gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Ağustos 2009; 0:47:26 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.