Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.148
Cevap
26
Favori
749.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah kardes insallah hayırlısı olur
    1999 toros 15 bin iyiymiş
    clio demisin aslında 2000 model 1.6 rxt hb lerinde gozum vardı donanım olarak iyi ama ailece kucuk bulundu biraz o yuzden yattı simdi bakalım nasibimizde ne olacak
  • Bende 2001 - 2003 model Megane 1 StationWagon RXT-RXİ-EXPRESSİON-DYNAMİK modellerden FULL olanlarını arıyo
    rum.İnşallah bulurum temiz bir araç.
  • İnsallah kardesim bizim 1.6 rta isi yatti tanidik felan diye sakin inanma goster bi ustaya bizim arabaya adam 2-3 parca boylai dedi bel alti boyali cikti orjinal dedi kapi saclari degismis motor on numara dedi su kaciriyo daha ne deyim hee en buyugude 16v dedi 8v cikti arabada daha macun mu ararsin silikon mu ararsin yani diyecegim kimseye inanmayin araba konusunda bi bilene gosterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığım araç meganın arka bagajı gibi düz olmalı altı da yere yakın olmayacak.Dün Whosvogen 2000 model 1.6 buldum.Tank gibi araba.Kaporta sağlam ve kalın saj.Ama 27 kuruş tüp ile yaktığını söyleyince vazgeçtim.

Hayırlısı inşallah.Expertiz için kendi servisinden başkasına gitmeyeceğim mecbur kalmazsam tabi.

• Yinede satmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim :)

• musdi kullanıcısına yanıt
    İnşaallah bulursun, en de az aramadım. Donanıma çok takılma derim eğer temizini bulabilirsen RTA, RTE de bak. Fakat klimasız olannı alma, sonradan takılması imkansız gibi.

Ankara'da bulabileceğini düşünüyorum.
    Benim favori aramalarımdan biri :)
    http://www.sahibinden.com/renault-megane/benzin,benzin-lpg?a4_max=180000&a4_min=50000&a5_min=2000&a1864=51978&price_min=16000&sorting=date_desc&a5_max=2003&price_max=18000&a8=19

Focus SW de düşün ama araştırmak lazım, sübap erimesi gibi durumlar olabilir.
    http://www.sahibinden.com/ford?a4_max=150000&a4_min=50000&a1864=51978&price_min=14000&price_max=20000&a8=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 23 Mart 2015; 9:48:48 >

• expertiz için araç sahibiyle anlaşarak gitmenizi tavsiye ederim. Diyelim ki araçta bir parça değişen iki parça boya var, eğer bunların dışında birşey çıkarsa faturayı araç sahibi ödesin eğer araç sahibi buna yanaşmazsa bilin ki ya söylediklerinden baska değişen boyalı parçası var ya da aracının gecmişini bilmiyordur. Aracını bilen insan zaten buna sıkıntı yaşatmayacaktır. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

• Teşekkürler Alphace ve blackdıamond . RTA ve RTE ler tavsiye edilmiyor.Tabi donanımı az.Bende herşeyi olsun istiyorum.Fiyatlarda uçmuş.Biran önce bulup işime bakayım istiyorum.Km'si yüksek hepsinin :( Lokal boya önemli değil ama değişen olmasın istiyorum.Full olması 4 aırbag camlar otomatık vs... verdığım paraya değsın ıstıyorum.Çünkü 17 bın tl üstü olunca ınsan arıyor bu özellıklerı.Ha deyınce kazanılmıyor
  • bizim araçta ruhsatta rte yazıyor ama torpido kapağında expression yazıyor. Aklınızda olsun 2002 de rta rte rxt ve rxi gibi seriler yerine autantique expression dynamique ve alize gibi seriler geldi. Dynamique modelinde koltuklarda parça deri vardır ve en full olanıdır. Benim de sahip olduğum expression serisinde 4 yerine 2 havayastığı var diğer tüm özellikler mevcut. Alize ve autantique serisinde arka camlar manual. Malum araç satış sitelerinde ve araba pazarlarında yurdum insanımız aracı satılsın diye full yazmaktadır olmayan özellikleri eklemektedir bunlara dikkat edin

• Arkadaşlar Merhaba,

Lastik önerisi istiyeceğim sizlerden :D Aracım 98 Model Rte Modelidir. Abs'li dir. aracın üzerindeki lastikleri aldım ama pişman oldum... 01.11.2012 tarihinde 185.000 km'de aldım.. Aracım şuan 23.03.2015 ve 220.00 km'de yani yaklaşık ''2'' yıl ''4'' ay'da 35bin km yol yaptım..
    Fakat lastiklerin durumundan hiç ama hiç memnun değilim... Yağmurlu havalarda özellikle gaza yüklenmelerde falan olduğu yerde sayıyor. Frenleme mesafeside düştü. Aracımın üzerinde godyear debica marka lastik mevcut.

Sizlerinde kullandığınız ve memnun kaldığınız lastiği yazarsanız sevinirim.

İlk olarak düşündüğüm lastikler ise;

Michelin energy saver +
    Continental ContiPremiumContact 5

Ben DEBİCA 'dan hiç mumnun kalmadım :D
  • Kumho kh27 f/p olarak işinizi fazlasıyla görür hiç olumsuz bi yorumunu görmedim. ben kışlıklarda michelin energy kullanıyorum gayet memnunum yazlık lastiklerim fulda pek bi memnuniyetsizliğim yok ama değiştirdiğim zaman michelin kesinlikle michelin alırım kış lastikleri gerçekten bana çok güven verdi.
  • Lastik testlerini ebada göre değerlendirmek lazım.
    185 60 15 testleri
    yazlık http://www.oeamtc.at/portal/sommerreifentest-2013+2500+1396019
    kışlık http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2013_winterreifen_test_185_60_R15.aspx?ComponentId=185944&SourcePageId=31821

Ben yaz için Effecient grip aldım ama yumuşak geldi ve bir tanesini yardım. Şimdi alsam Petlas bakardım.

Ayrıca bir hava ölçüm cihazı alıp havaları kendiniz kontrol edin derim. Gördüğüm pompaların %90ının kalibrasyonu bozuktu. 3-4 psi bile farkediyor.

• Teşekkürler blackdıamond.Dün rxi full model kaçırdım.Tüpsüz hemde.Yakın yer olmasa içim yanmayacak.

• arkadaşlar yolcu tarafındaki silecek bana anormal derecede eğimli geldi diğer megane'lara bakıyorum da ikisi de birbirine paralel. sizin araçlarınızda nasıl acaba ? fotoğraftan da anlaşılacağı üzere camın bi kısmını temizlemiyor eğiminden dolayı. silecekler 50-55 cm
     [DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] [DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdıamond -- 24 Mart 2015; 12:05:52 >

• Hocam Merhabalar,

Sorunuza istinaden şuan işyerinde olduğum için Aracımın telefondaki görüntülerinden baktım benim araçtaki silecek pozisyonları bu şekilde umarım işinize yarar...

Saygılar.
     [DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04]
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    Hocam Ben de bir kaç hafta önce Petlas aldım Imperium PT515 yol tutuşu fena değil ıslak ve kuru zeminde deneme şansım oldu.

(TIGAR) Marka Kışlık lastiklerime oranla kesinlikle daha sessiz. Ani firen mesafesi de gayet iyi ama lastik kullanıldıktan bir süre sonra konuşmak daha mı uygun olur bilemedim?
    Yerli olmasına rağmen ilk izlenimlerim Petlas lastiklerin fena olmadığı yönünde. Özellikle sıcak memleketlerde sert yapısı ile aşınma ve yol tutuşu konusunda biraz daha dayanıklı olduğunu söyleyenler de var, tam aksini idda edenlerde :)

Aldığım gün takılan bozuk siboptan dolayı lastikçinin azizliğine uğramış biri olarak sönük sıfır lastik üzerinde yaklaşık 250 metre gittim. Sonrasında başka bir lastikçide sibobu değiştirip kontrol ettirdim şimdilik sıkıntı yok gibi. Eğer balon çatlak patlak bişey olursa buradan yine paylaşırım. :)
  • tesekkür ederim. Sağ silecek kolu değişik benimkinde o zaman. bu arada dün internet üzerinden aldığım park sensörünün (30 tl ye almıştım ) montajını yaptım. Sandığımdan daha kolay oldu 20 dk sürmedi :) arkada bi engel olmasa bile aracı geri vitese aldığımda iki defa uyarı sesi veriyo. Renault bayisi bu sensör için 600 tl istedi sanayide bi usta 120 tl dedi. El emeğiyle 30 tl ye mal oldu bana sizlere de tavsiye ederim :)

• blackdıamond kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam

bende de daha önceki sahibinden kalma sesli bi park sensörü var. Arabanın sağını solunu yeni yeni kurcalamaya başladığım için takılan sensörün kalitesini pek bilmiyorum ama şoför tarafı köşede küçük bi ekran ile kalan mesafeyi hem görüntülü hem de sesli olarak iletiyor. Kalabalık ortamlarda benim gibi park ve geri vites özürlü biri için olmazsa olmazlardandır park sensörü :))
  • Hocam sizin sileceklerde kesin sorun var hem açı hem de boyut.
    Arkadaşlar kapı içinden gelen sesi kesmek için bu gün kapıyı söküp, çift taraflı bant ile temas noktalarını destekledim. Tel kısmında ise tele önden arkadan birbirine çift taraflı bant kullandım.
    Sonuç muhteşem oldu ses kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 25 Mart 2015; 17:55:45 >

• elinize sağlık hocam güzel bi çalışma olmuş
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.