Şimdi Ara

DH Lubco Yağ Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lubco'yu çok uzun zamandır yani yaklaşık 200 bin kmdir kullanan biri olarak açılışı yapıyorum

Öncelikle 10/40 olan modelini LPGli aracımda kullanıyordum sonrasında Dizel araca geçince 5/30 olanını kullanmaya başladım. Ürünleri TUV, ISO ve TSE belgeli ve hertürlü standardı karşılıyo üstelik bilindik markaların yarı fiyatına...
    Lubco yağ kullanıcıları olarak deneyim ve fikirlerimizi buradan paylaşabiliriz..

DH Lubco Yağ Kullanıcıları

• up
  • Ben de son 3 yağ değişiminde kullandım. Şikayetim yok. N11 den çek kullanarak 4 litre 10/40 yağı 25 tl ye sipariş ettim. Gelsin degistirecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu çeklerle bende stok yaptım onumuzdekı 2 yıllık yag ve antirifiriz hazır hepsi lubco licoil. Canavar gibi üretmişler helal olsun ucuza kalite
  • baska kullananlar var mı gayet kalıtelı cıktı. DPF li olanı bulamadım sanrım DPF li en ucuz Milpet var o da GM formulu ıle uretılıyormus sıkıntı cıkarmaz sanırım
  • motosiklet için 4 litre aldım inşallah motoru elimize almayız

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkul1988

motosiklet için 4 litre aldım inşallah motoru elimize almayız

Valla belli olmaz ben ekmege surup yiyorum tadi fena degil tereyagin daha sivi hali :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    cidden soruyorum bugün elime geçti 170 cc hava soğutmalı motora koyaçağım motosiklet olanından aldım yağ konusunda marka önemlimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkul1988

cidden soruyorum bugün elime geçti 170 cc hava soğutmalı motora koyaçağım motosiklet olanından aldım yağ konusunda marka önemlimi?

Yok zaten lubco tuv iso tse belgeleri var. Bircok araca gore standartlari karsiliyor belgeleri mevcut. Yani sikinti yok. Fazla para vermeye gereknyok

• Hayret burayı marka fanatikleri nasıl es geçmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

Hayret burayı marka fanatikleri nasıl es geçmiş.

Artik bisuru konu acildi n11 dede yorumlar hep olumlu gelselerde bozarip gittikleri icin sikinti yok :D

• vay be 3 yılda n11sıtesınde 5. sıraya yukseldı satanlarda boyle giderse seneye 1 :D
  • bende sipariş verip kullanmayı düşünüyorum. biraz ön yargım var ama deneyenler memnun baksanıza. bende deneyince yorumları eklerim.
  • bende 1.8 gdi ye kullandım 1000 km oldu sıkıntı yok. ancak dikkat edilmesi gereken husus HANGİ YAĞ OLUR SA OLSUN FARKLI MARKA MODEL YAĞ KONACAĞINDA ÖNCEKİNİN TAMAMEN BOŞALDIĞINDAN EMİN OLMAK LAZIM.
  • Ford Mustang'e deneyeceğim. Sonuçları yazarım. 5-40 AMRO olanı aldım.
  • 10-20 tl fazla verin lubex kullanın. lubco tavsiye etmem..
  • LUBCO AMRO test edildi. Ford Mustang ile sorun yaşanmadı. 5-40

Fakat yağ, piyasadaki 5-40'lardan daha ince gibi geldi bana. Biraz daha pahalı olan 10-60'a geçtim. O daha iyi geldi araca.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.