Şimdi Ara

DH Konudışı İftar Buluşması # 05.08.2012 # İSTANBUL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa yakasi diyince niye taa bilmem bakirkoy taraflari oluyor hep. neden Besiktas'ta, Taksim'de olmuyor hic. buralar anadolu yakasi olarak mi geciyor acba. ve birde su, gecen senede avp ve and yakasinda iftar bulusmarina katilacak olanlar arkadasiyla geliyor, katilanlar ise o, o geliyor mu, bu geliyor mu, o geliyorsa bende geliyorum v.b. ee iftarin ne anlami kaldi soyler misiniz. sizce mantikli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

AhmedKaymakcı varsa ben de varım her türlü

Yusuf .
    Zyx'e soyle oda gelsin kardeşim. Citi'de gelebilir.

electi,audiocu,elvan daltonuda unutmamak lazim

Abi buluşmaya 10 kişi gelse yine 6 7 kişiyi ben getirmiş olucam ne anladık o işten Şaka bir yana herkesin numarası duruyo ben de . Hallederiz

Yusuf,adamin dibisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

Avrupa yakasi diyince niye taa bilmem bakirkoy taraflari oluyor hep. neden Besiktas'ta, Taksim'de olmuyor hic. buralar anadolu yakasi olarak mi geciyor acba. ve birde su, gecen senede avp ve and yakasinda iftar bulusmarina katilacak olanlar arkadasiyla geliyor, katilanlar ise o, o geliyor mu, bu geliyor mu, o geliyorsa bende geliyorum v.b. ee iftarin ne anlami kaldi soyler misiniz. sizce mantikli mi?

dostum avrupa yakası dediğimde ben ortalarında bir yer tercih ettim eğer farklı görüşler olursa onlarıda düşünebiliriz belki herkese uygun olursa

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

AhmedKaymakcı varsa ben de varım her türlü

Yusuf .
    Zyx'e soyle oda gelsin kardeşim. Citi'de gelebilir.

electi,audiocu,elvan daltonuda unutmamak lazim

Abi buluşmaya 10 kişi gelse yine 6 7 kişiyi ben getirmiş olucam ne anladık o işten Şaka bir yana herkesin numarası duruyo ben de . Hallederiz

Yusuf,adamin dibisin

Adam organizator azizim

• İftar'dan sonrada cafe'de oturmak ustune Bim ziyareti sacmaligi. ziyaret edince ne veriyor bedava gida mi ramazan paketi mi veriyor ne veriyor :p bos, gereksiz seyler bence.

Orijinalden alıntı: Eksi-1

Geçen salı günkünden daha güzel olacağına eminim

quote:

İftar'dan sonrada cafe'de oturmak ustune Bim ziyareti sacmaligi. ziyaret edince ne veriyor bedava gida mi ramazan paketi mi veriyor ne veriyor :p bos, gereksiz seyler bence.

Konu sahibi değilim ama şöyle yorumlar yapılmasına deli oluyorum . Gereksiz bulan veya beğenmeyen bir daha gelmesin öyleyse . Bu kadar basit

Avrupa yakasi diyince niye taa bilmem bakirkoy taraflari oluyor hep. neden Besiktas'ta, Taksim'de olmuyor hic. buralar anadolu yakasi olarak mi geciyor acba. ve birde su, gecen senede avp ve and yakasinda iftar bulusmarina katilacak olanlar arkadasiyla geliyor, katilanlar ise o, o geliyor mu, bu geliyor mu, o geliyorsa bende geliyorum v.b. ee iftarin ne anlami kaldi soyler misiniz. sizce mantikli mi?

o taraflarda çok trafik oluyor, yemek yerleri de pahalı.
  • quote:

quote:

quote:

İftar'dan sonrada cafe'de oturmak ustune Bim ziyareti sacmaligi. ziyaret edince ne veriyor bedava gida mi ramazan paketi mi veriyor ne veriyor :p bos, gereksiz seyler bence.

Konu sahibi değilim ama şöyle yorumlar yapılmasına deli oluyorum . Gereksiz bulan veya beğenmeyen bir daha gelmesin öyleyse . Bu kadar basit

Tamamda. ben tartisma yapmak yada kimseye gitmeyin v.s. falan demedim.sadece iftar'dan sonra cafe normal ama su bim ziyareti falan sacma. mesela, hali saha maci olabilirdi. asiklar gibi cafe'de oturmaktan iyidir. sonucta spor yani. sadece fikir yurutuyorum. hemen laf koymaktan ezmeyi uyguluyorsunuz. bir de, istanbul avp yakasi iftar bulusmasi konu aciliyor ortada deniliyor ama hep ya avcilar, yada bakirkoy oluyor. o zaman istanbul degilde, istanbul bakirkoy iftar bulusmasi olarak denilse daha iyi olur. Besiktas, Taksim, avp yada and yakasinin ortasinda degilde bir ucunda heralde.

• Evet arkadaşlar mekan ayarlaması için Pazar günü 19.00 da gelecek olan arkadaşların orada olmasını rica ediyoruz .

Dostum ben avcılarda oturuyorum mesela ilk başta avcılar yazacaktık ama daha çok kişi gelsin diye bakırköy düşündük banada çok yakın değil yani burası ama çok önemli değil metrobüs var giderim diyorum sıkıntı yok herkes içinde öyle bence

Orijinalden alıntı: ozan387

@Joneagle

Dostum ben avcılarda oturuyorum mesela ilk başta avcılar yazacaktık ama daha çok kişi gelsin diye bakırköy düşündük banada çok yakın değil yani burası ama çok önemli değil metrobüs var giderim diyorum sıkıntı yok herkes içinde öyle bence

Tamam iste en kotu, Besiktas veya Taksim'de olsa bile metrobus var. hatta tramvay bile var. sonucta bunlar trafik icinden gitmiyorlar yani. boyle iken oralardan gelmenin ne zorlugu olabilirki. yinede cogunluk oradaysa bisey diyemem tabii.

quote:

quote:

quote:

Tamamda. ben tartisma yapmak yada kimseye gitmeyin v.s. falan demedim.sadece iftar'dan sonra cafe normal ama su bim ziyareti falan sacma. mesela, hali saha maci olabilirdi. asiklar gibi cafe'de oturmaktan iyidir. sonucta spor yani. sadece fikir yurutuyorum. hemen laf koymaktan ezmeyi uyguluyorsunuz. bir de, istanbul avp yakasi iftar bulusmasi konu aciliyor ortada deniliyor ama hep ya avcilar, yada bakirkoy oluyor. o zaman istanbul degilde, istanbul bakirkoy iftar bulusmasi olarak denilse daha iyi olur. Besiktas, Taksim, avp yada and yakasinin ortasinda degilde bir ucunda heralde.

Ben iki senedir buluşma ayarlıyorum ve ikisi de Fatih tarafındaydı . Şu Bim ziyareti konusuna gelince , geçen sene ziyaret falan yapmadık . Mekandan çıkıp sahile giderken yolumuzun üstünde rastladık

• Lokasyon olarak bu sefer burayı seçtik bir dahakine taksim taraflarını seçeriz dostlar
  • Up millet görsün.

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

7sinden itibaren yapamaz mıyız? Param kalmadı da.

sen gel biz seni çekeriz recep reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: smd

7sinden itibaren yapamaz mıyız? Param kalmadı da.

sen gel biz seni çekeriz recep reyiz

Yok hacı olmaz öyle yediremem kendime.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.