Şimdi Ara

DH Konu Dışı, Asosyal Miyiz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de burdakilerin çoğu espriden anlayan zeki insanlar, deseler dünyayı belli bi gruba emanet etçez kime emanet edelim DH Konu Dışı derim, bana niye soruyolarsa
  • quote:

Eğer Bi psikolog istersen bizim aşşaki mağallede var buyur gel sana bi Dh li kıyağı da yaparız ??

oww yee maannnn deneyim var sanırım
  • Aynen arkadaşının anlattığı gibiyim
  • evet asosyalsiniz
  • Allah aşkına sosyal olmak nedir ki?Bütün gün DH de yaptığımız muhabbeti,sokakta arkadaşlarla yapmak mı ?

Ayrıca sosyal bi insandan daha çok haber sahibi oluyoruz..Ne olsa ne bitse şak diye konu açılıyor.Öğreniyoruz her şeyi..Konuşmasınlar..
  • evet asosyaliz gün boyu oyun oynayıp konudışı takılıyoruz ve halimizden memnunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Arkadaşını yan yatırmayı hiç denedin mi ?

•  DH Konu Dışı, Asosyal Miyiz ?
  • Konu Dışı öyle asosyallerin ya da biraz zekası geri insanların mekanı değildir..gayet zeki insanlar takılıyor burada..gayet güzel geyikler de dönüyor..ayrı bir dünya burası ki buradaki dayanışmayı başka hiçbir yerde göremezsin (bkz.baskınlar )

asosyal vs. değilim hiç olmadım..belki arkadaşının duyduğu kız ismi kadar kız arkadaşım vardır..insanları tanımadan yargılamasın..
  • Ayrıca sosyallik sadece kız arkadaş sayısı da değildir bu önyargıyı yıkalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

Ayrıca sosyallik sadece kız arkadaş sayısı da değildir bu önyargıyı yıkalım.

kız arkadaşın olmadıktan sonra her tarafın sosyal olsa ne yazar
  • arkadaşın kısmen haklı konu dışında ne cevherler var her gün farklı türle karşılaşıyorum ben şahsen

incelemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

Cinsel tercihleri için kimseyi eleştirmeye hakkın yok.
  • Ezbere konuşmak kolay, burdaki üyelerin çoğu kısa bir süre kalıp çıkıyor ve yerine yenisi geliyo. Bu yüzden sürekli bi rejenerasyon sağlanıyor üye sayısı hiçbir zaman değişmiyor, konu dışında yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Cinsel tercihleri için kimseyi eleştirmeye hakkın yok.

vay pardon ben sizi müdürüm metinT ye aktarıyorum o bu konuda daha bilgili
  • Aslında asosyal değilim ama tüm gün evde kalınca insan pc başına geçiyor ve zorunluluktan asosyal oluyorumDışarı çıksam sıcak(Adana Sıcağı)Arada bir arkadaşlarla takılıyoruzYani uyumadığım her saat pc başındayımAyrıca dh bağımlılık yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Ezbere konuşmak kolay, burdaki üyelerin çoğu kısa bir süre kalıp çıkıyor ve yerine yenisi geliyo. Bu yüzden sürekli bi rejenerasyon sağlanıyor üye sayısı hiçbir zaman değişmiyor, konu dışında yani.

Sence yediler mi?
  • Can sıkıntısından giriyorum ben. Eve geldiğimde yapacak hiçbirşey bulamıyorum firefox>konu dışına giriyorum direk.
    Ha asosyal misin derseniz de sabah 7 de uyuyamayip arkadaşlarımı aradığımı biliyorum bunaldığım için.
  • quote:

quote:

kız arkadasn olup da asosyal olabilirsin

• quote:

quote:

quote:

kız arkadasn olup da asosyal olabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.