İmzasına bu resmi ve linki koymak isteyenler yukarıdaki kodu kullansınlar.
Bunu linkchi.com da saydırsak daha güzel olur kaç kişinin linke tıkladığını biliriz diye bi öneri sunsam takarmısınız
benide yazın İZMİTliyim bugüne bugün doğma,büyüme,..ün.yi bile burda okuyom e daha ne olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: q_k
benide yazın İZMİTliyim bugüne bugün doğma,büyüme,..ün.yi bile burda okuyom e daha ne olsun..
Eklendin
wer coskuyu wer coskuyu
beni eklemediniz mi yaa.. hadii. ekleyinn
Herkeze merhaba, 78 Değirmendere doğumluyum, 11 yıl Değirmendere - 11 yıl Gölcük'te yaşadım ve yaklaşık 6 yıldır Karamürsel'deyim. Beni eklersen sevinirim kardeşim. Selamlar...
İmzasına bu resmi ve linki koymak isteyenler yukarıdaki kodu kullansınlar.
Dostum ellerine sağlık, güzel olmuş ama KÖRFEZ yazısını kaldırsak olmaz mı? Madem Kocaeli denmiş, Körfez'i karıştırmayalım bence. Tabii şahsi fikrim bu, eğer böyle kalsın denilirse de fark etmez...
quote:
Orjinalden alıntı: hhcihan
Herkeze merhaba, 78 Değirmendere doğumluyum, 11 yıl Değirmendere - 11 yıl Gölcük'te yaşadım ve yaklaşık 6 yıldır Karamürsel'deyim. Beni eklersen sevinirim kardeşim. Selamlar...
Eklendin
@fatihhilal 25.Sıradasın zaten eklendin yani
quote:
Orjinalden alıntı: The_Computer
@fatihhilal 25.Sıradasın zaten eklendin yani
kusura bakma ya. görememişim. geliştircez bu kulübü inşallah
benide ekleyin gruba nasıl ekleniyoruz bilmiyorum bu arada ben kocaeli körfezde oturuyorum varmı körfezden ?
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
benide ekleyin gruba nasıl ekleniyoruz bilmiyorum bu arada ben kocaeli körfezde oturuyorum varmı körfezden ?