Şimdi Ara

DH KNİGHT'I BIRAKANLAR GURUBU (şimdilik 8 kişiyiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuru kuruya bırakanlar grubu kurmak olmaz.Bıraktığınıza işkna edin herkesi.Mesela id ve şifrelerinizi de yazın buraya da bu işi kökten bıraktığınıza ikna olalım
  • paladinaura
    24121995
    rahatladınmı
  • babanın en akıllı uşa senmisin
  • koydum ebn zaten bende 2 nizinkının 2 sıde var :)
  • Beni rahatlatmanız için id ve şifre yazın demedim.Bıraktım diyen; id ve şifresini yazarsa bu işin dönüşü olmaz.Kökten kurtulur manasında yazın dedim.Sabah bebeler girince de topic tavan yapar zaten..
  • msn adresimi msnene ekle gerekirse yeni al
    imzana deil
  • msn ver solicem ?
  • Benide yaz ama sadece koxp dupe ve buglar bitene kadar :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dersu_senus

Beni rahatlatmanız için id ve şifre yazın demedim.Bıraktım diyen; id ve şifresini yazarsa bu işin dönüşü olmaz.Kökten kurtulur manasında yazın dedim.Sabah bebeler girince de topic tavan yapar zaten..

BAAAK Topigin En yukarsına Ne yazıyor?

Yeni Patch Gelene Kadar oynamayalım,Yine Duzelmesse Bırakalım

Ben Kökten Bıraktım Dier arkadaşlarımı Bilmem Ama Senin Gibi İTEM AÇLARI cok türedi biliyorsun!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

quote:

Orjinalden alıntı: dersu_senus

Kuru kuruya bırakanlar grubu kurmak olmaz.Bıraktığınıza işkna edin herkesi.Mesela id ve şifrelerinizi de yazın buraya da bu işi kökten bıraktığınıza ikna olalım

Salaka Bak..

Sana ailen terbiye verememiş.Ben hiç veremem.Şikayet edildin.Seviyene inip topic içinde tartışmicam senle.
  • Knight birakan adam neden Knight forumda dolaşsin diye düşünmeden edemiyor insan. Bide birakmakla, banlanmak arasinda ipince bir çizgi var. Siz onu görememişsiniz. Ayrica madem biraktiniz benden tavsiye itemleriniz heba olmasin. Serverlarinizda küçük turnuvavari birşeyler organize edin. En azindan ihtiyaci olanlar faydalansin. Hemde arkadasin dediği gibi biraktiğinizi kanitlayip foruma örnek olursunuz en güzelinden.

Bende burdan ilhamla "günde 4 saatten az Knight oynayanlar" yada "Haftada 1-2 kere CZ için oyuna girenler" başliği açmayi planliyorum ayrica. Bayiliyorum kendimi kategorize etmeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

Knight birakan adam neden Knight forumda dolaşsin diye düşünmeden edemiyor insan. Bide birakmakla, banlanmak arasinda ipince bir çizgi var. Siz onu görememişsiniz. Ayrica madem biraktiniz benden tavsiye itemleriniz heba olmasin. Serverlarinizda küçük turnuvavari birşeyler organize edin. En azindan ihtiyaci olanlar faydalansin. Hemde arkadasin dediği gibi biraktiğinizi kanitlayip foruma örnek olursunuz en güzelinden.

Bende burdan ilhamla "günde 4 saatten az Knight oynayanlar" yada "Haftada 1-2 kere CZ için oyuna girenler" başliği açmayi planliyorum ayrica. Bayiliyorum kendimi kategorize etmeye.

• YAV SEN MALMISIN BU GRUPDA 1 KİŞİ KOXP KULLANMIS DİYE BİZİ NEDEN SUÇLUYOSUN 1 KERE KOXP KULLANMISLIGIM YOK NASIL OLUR DA BÖLE BİŞİ DERSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

DH knight'ı bırakanlar gurubu kuralım dedim beyler,gördüm ki benim gibi çok var bırakan bari bi gurubumuz olsun en azından şu yeni pach gelene kadar oynamayalım,belki düzelir umuduyla

imzanıza şunu kopyalayıp yapıştırın
    [-center-]-[-size=2-]--[-link=http://forum.donanimhaber.com/m_10497388/mpage_1/key_//tm.htm#10497388-]--▒▒▒▒DH KNIGHT'I BIRAKANLAR GURUBU▒▒▒▒----[/link]-[/center]-

ARALARDAKİ BÜTÜN TRE LERİ KALDIRIN ONDAN SONRA TMM DİYİN

BIRAKANLAR
    üye listesi
    1-:LorD_Kqdir
    2-tunacan99
    3-logos123
    4-Leadri
    5-ibrahimisbilir
    6-raggaemesut
    7-facetoface

siz buranın adını koxp açıp cz de banlananlar yapsanız ? daha çok uymazmı ?LorD_Kqdir sen beramus czde koxp açan adam değilmisin ? gelmiş burda yok oyunu bıraktım vs diyosun saçma sapan konuşma ayrıca diğer açtığın topicleride gördüm ne olur ko nun forumune şu yazıyı yazsın herkes emek verdim sadece 10 k np kastım filan demişşin..hastasın sen sanırım yada banı yiyince ne yapıcağını şaşırdın ama şuna emin ol kimsenin hakkı kimsede kalmıyo czde koxpla beni kesip birde yanımda oturmuştun oturdunmu şimdi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir

YAV SEN MALMISIN BU GRUPDA 1 KİŞİ KOXP KULLANMIS DİYE BİZİ NEDEN SUÇLUYOSUN 1 KERE KOXP KULLANMISLIGIM YOK NASIL OLUR DA BÖLE BİŞİ DERSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

DH knight'ı bırakanlar gurubu kuralım dedim beyler,gördüm ki benim gibi çok var bırakan bari bi gurubumuz olsun en azından şu yeni pach gelene kadar oynamayalım,belki düzelir umuduyla

imzanıza şunu kopyalayıp yapıştırın
    [-center-]-[-size=2-]--[-link=http://forum.donanimhaber.com/m_10497388/mpage_1/key_//tm.htm#10497388-]--▒▒▒▒DH KNIGHT'I BIRAKANLAR GURUBU▒▒▒▒----[/link]-[/center]-

ARALARDAKİ BÜTÜN TRE LERİ KALDIRIN ONDAN SONRA TMM DİYİN

BIRAKANLAR
    üye listesi
    1-:LorD_Kqdir
    2-tunacan99
    3-logos123
    4-Leadri
    5-ibrahimisbilir
    6-raggaemesut
    7-facetoface

siz buranın adını koxp açıp cz de banlananlar yapsanız ? daha çok uymazmı ?LorD_Kqdir sen beramus czde koxp açan adam değilmisin ? gelmiş burda yok oyunu bıraktım vs diyosun saçma sapan konuşma ayrıca diğer açtığın topicleride gördüm ne olur ko nun forumune şu yazıyı yazsın herkes emek verdim sadece 10 k np kastım filan demişşin..hastasın sen sanırım yada banı yiyince ne yapıcağını şaşırdın ama şuna emin ol kimsenin hakkı kimsede kalmıyo czde koxpla beni kesip birde yanımda oturmuştun oturdunmu şimdi?

sen ne diyon be sebebi ne olursa olsun,bırakanlar gurubu burası hey alalhım ya bugünde çattık

• 3 gün oldu bnde bıraktım
  • LorD_Kqdir sen banlanınca herkes de oyunu mu bırakacak? bu nasıl bir mantıktır? bir de topic açıyorsun. banlanmasaydın da oyunu bırakın diye topicler açacakmıydın?
  • quote:

kendi adına konuş ben koxper değilim
    yazın oynayacam
    şimdi oynarsam derslerime çalışmom
  • Benide Al Arada Bi Oynuom
  • [center][size=1][b][url=http://forum.donanimhaber.com/m_10497388/tm.htm/]DH KNIGHT'I BIRAKANLAR GRUBU[/url][/b][/size][/center]
  • oyun sıktı aynen benide alın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.