Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
138
Favori
139.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: |DL|

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

lotr

Lord of the Rings'i bu ay ankete eklemedik.Birinci baştan belli oluyor; heyecanı, çekişmesi kalmıyor.

Bu ay gerçekten çekişme doruklarda olacak şu an bile başladı. Eşit gidiyorlar.

Alıntıları Göster
    Buz ve Ateşin Şarkısı serisi dizi dolayısıyla daha çok bilen ve okuyana sahip ay sonuna tahminim oylar onda toplanır.Bakalım fetiş haline getirdiğim KKG ne kadar zorlayacak.

• Buz ve Ateşin Şarkısı büyük ihtimalle alır
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Buz ve Ateşin Şarkısı serisi dizi dolayısıyla daha çok bilen ve okuyana sahip ay sonuna tahminim oylar onda toplanır.Bakalım fetiş haline getirdiğim KKG ne kadar zorlayacak.

KKG böyle giderse alır bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

O mesajı yazdığımda 11-11'di ama KKG severler atağa kalktı sanırım benim parmağım yok valla ben de şaşırdım 18 görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

lotr

Lord of the Rings'i bu ay ankete eklemedik.Birinci baştan belli oluyor; heyecanı, çekişmesi kalmıyor.

Bu ay gerçekten çekişme doruklarda olacak şu an bile başladı. Eşit gidiyorlar.

Kralkatili atağa geçmiş ama Buz ve Ateşin Şarkısı yakalar diye düşünüyorum.

• Ekle dostum

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • quote:

quote:

quote:

O mesajı yazdığımda 11-11'di ama KKG severler atağa kalktı sanırım benim parmağım yok valla ben de şaşırdım 18 görünce

Artık 19 bu gidişle geçemeyebilir.

• KKG aldı gibi.
    ''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''
  • Listeye benide eklersen sevinirim.

• KKG nedir yahu?Kralkatili kalıplaşmış birleşik bir kelime değil mi?Siz niye kelimeyi parçalıyorsunuz?
    İngilizcesi bile kingkiller(the kingkiller chronicle) birleşik yazılan bir kelime.Herhalde bu kısaltmayı üşengeç Türkler uydurdu.

KKG nedir yahu?Kralkatili kalıplaşmış birleşik bir kelime değil mi?Siz niye kelimeyi parçalıyorsunuz?
    İngilizcesi bile kingkiller(the kingkiller chronicle) birleşik yazılan bir kelime.Herhalde bu kısaltmayı üşengeç Türkler uydurdu.

Evet birleşik normalde ama şimdi KG desek millet hiç anlamayacak farklı bir kitap kısaltması sanacak isim de uzun olunca sürekli KKG yazılıyor forumda.Üşengeçlikten yani evet ama ufak bir ayrıntı zaten.

quote:

KKG nedir yahu?Kralkatili kalıplaşmış birleşik bir kelime değil mi?Siz niye kelimeyi parçalıyorsunuz?

Evet birleşik normalde ama şimdi KG desek millet hiç anlamayacak farklı bir kitap kısaltması sanacak isim de uzun olunca sürekli KKG yazılıyor forumda.Üşengeçlikten yani evet ama ufak bir ayrıntı zaten.

Kitabı okumadığım için daha önce dikkatimi çekmemişti ama ankette herkes KKG diye bahsedince bana bir tuhaf geldi.
    Açılımı da çok uzun değil aslında.

• christophe grangenin kitapları iyi gerçekten..
    Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
    eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
  • Ejderha mizragina oy veren o iki kişi gözlerinizden öpüyorum

• Uzun süredir giremiyordum foruma.. Listeyi kontrol ettimde adım yok :) Ölü ozanlar derneğini epey desteklemiştim zamanında.. Ayrıca Zen Kaçıkları gibi bir kitap yalnızca 1 oy almış insanların beğenileri gerçekten çok çok farklı olabiliyormuş dedirtiyor da Kafka Dostoyevski Tolstoy Wilde gibi yazarlarla Tolkien'i karşılaştırılması çok hazin olmuş hele bir de Tolkien'in bunları geçmesi utanç verici geliyor bana( nacizane fikirlerim). Ayın kitabı etkinlikleri iyiydi bence neden devam edilmedi ? Hoş Jack Kerouac'ın Zen Kaçıklar yalnızca yuzde 1 oy almışken sus artık kardeşim olmuyor işte marjinalsin sen demeniz çok haklı olurdu. Çünkü en güvendiğim kitaplardan biri hatta ilk Ölü Ozanlar oylamaya sunulduğunda Zen kaçıkları olursa kesin fark atar demiştim :) Birde bir sorum olacak o ay oylamaya sunulan kitapları herkes okuyup öyle oy veriyor değil mi :) Yoksa kimin hayranı daha çoksa o kazanacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Kerouac

Uzun süredir giremiyordum foruma.. Listeyi kontrol ettimde adım yok :) Ölü ozanlar derneğini epey desteklemiştim zamanında.. Ayrıca Zen Kaçıkları gibi bir kitap yalnızca 1 oy almış insanların beğenileri gerçekten çok çok farklı olabiliyormuş dedirtiyor da Kafka Dostoyevski Tolstoy Wilde gibi yazarlarla Tolkien'i karşılaştırılması çok hazin olmuş hele bir de Tolkien'in bunları geçmesi utanç verici geliyor bana( nacizane fikirlerim). Ayın kitabı etkinlikleri iyiydi bence neden devam edilmedi ? Hoş Jack Kerouac'ın Zen Kaçıklar yalnızca yuzde 1 oy almışken sus artık kardeşim olmuyor işte marjinalsin sen demeniz çok haklı olurdu. Çünkü en güvendiğim kitaplardan biri hatta ilk Ölü Ozanlar oylamaya sunulduğunda Zen kaçıkları olursa kesin fark atar demiştim :) Birde bir sorum olacak o ay oylamaya sunulan kitapları herkes okuyup öyle oy veriyor değil mi :) Yoksa kimin hayranı daha çoksa o kazanacaktır..

Listeye eklerim gözümden kaçmış hocam.Evet çok farklı durumlar beğeniler oluyor.Ankette okuma zorunluluğu yok ama genelde bilinçli bir kitlemiz olduğu için kimse okumadığı kitaba kolay kolay oy vermiyor ama tabi okumayan ve oy veren var.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Arayı soğutmadan 2. kitap Karanlığın Soluğu'nu oku, sınırları daha da karanlığa götürmüş.

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.