Öncelikle merhabalar arkadaşlar, kısaca bahsetmek gerekirse makinamı 2011 Yılı'nın Nisan aylarında aldım ve çektiğim fotoğrafları kronolojik sırayla koyacağım. İyi - Kötü her yoruma açığım , çünkü bunlar ile gelişebilirim. Teşekkürler. Ekipmanlarım : -Canon 450D -Canon 18-55 II -SLIK U9000 Tripod -Canon 70-300 2011'de ilk çektiğim fotoğraflar. Okulumun bahçesinden. 2011 yılı içerisinde okulda çektiğim bir kaç kare daha 2011 yılının son çekimleri ve hayatımın ilk fotoğraf gezisi. Bolu-Gölcük 2012 yılındaki ilk çekimleri. Eskişehir Elimden bunlar geldi arkadaşlar, umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ayhan_eee Tarzını beğendim.Güzel kareler var gerçekten.Tebrikler quote:Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR Elinize sağlık gerçekten çok güzeller ayhan_eee ve Sh@rKs-PoWeR hocam, çok çok teşekkürler
Eline sağlık, başlangıç için güzel kareler. En çok gölge saksıyı sevdim. Nerde farklılık, orada bereket
quote:Orijinalden alıntı: xbagci Eline sağlık, başlangıç için güzel kareler. En çok gölge saksıyı sevdim. Nerde farklılık, orada bereket Eheheh. Çok teşekkürler, umarım ilerledikçe daha da güzellerini çekeceğimi umuyorum.
@ozeba, teşekkürler hocam. Evet gölcük @senatorts,alpalp84 - Çok teşekkürler @19]GaLaTaSaRaY[05 - Aynen hocam, katılıyorum. Çok güzel bir yer cidden.
@BassGitarCaner , QuickSniper06 : Çok teşekkürler, umarım hep daha iyiye gidebilirim, gittikçe de bunları hep paylaşıcam siz değerli üyelerle.