Şimdi Ara

Dh İzmir II. Halı Saha Organizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 kere denedik daha önce, 1 kere yapabildik hep saha sorunundan. Bu sefer daha iddialıyız.

Şimdi plan şu, önümüzdeki 10-15 günlük süreç içerisine forumdan Ömer kardeşimiz Mavişehir İzban durağının bitişiğindeki genelde boş olan halı sahayı hafta içi veya hafta sonu 10-11 için tutacak. Sizde kesin olarak gelip gelemeyeceğinizi belirteceksiniz.

Yeri bilmeyenleri direk metrodan alıp metroya bırakacağız. Son otobüsler genelde 12 de, akşam 11.15 civarı izban a girdinizmi otobüsünüze de yetişirsiniz.

10-11 için hafta içi veya hafta sonuna uygun olanlar bildirebilirsinler. organizasyonda yükün çoğu ömer'dedir.

• İnşallah bu sefer olur. Hadi bakalım listeye başlayalım..

1-AC DC
    2-|_ÖmeR_|
  • bana uyar yeri biliyorum ama iyi oynamam söyliyim eğlence için...
  • Beni de yazın da ev Altındağda. 11 olursa izbandan önce halkapınara gidip ordan tekrar otobüse ya da dolmuşa binmem lazım. Ya da beni Karşıyaka-Yeni Garaj dolmuşlarına bindirmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Beni de yazın da ev Altındağda. 11 olursa izbandan önce halkapınara gidip ordan tekrar otobüse ya da dolmuşa binmem lazım. Ya da beni Karşıyaka-Yeni Garaj dolmuşlarına bindirmeniz lazım.

Karşıyaka dolmuş durağıyla Karşıyaka izban dipdibe zaten o yüzden sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Beni de yazın da ev Altındağda. 11 olursa izbandan önce halkapınara gidip ordan tekrar otobüse ya da dolmuşa binmem lazım. Ya da beni Karşıyaka-Yeni Garaj dolmuşlarına bindirmeniz lazım.

Karşıyaka dolmuş durağıyla Karşıyaka izban dipdibe zaten o yüzden sıkıntı olmaz.

Peki o zaman bende geliyorum ama bayramdan sonra filan olsun bayramda burda olmuyabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.