4-5 kere denedik daha önce, 1 kere yapabildik hep saha sorunundan. Bu sefer daha iddialıyız.
Şimdi plan şu, önümüzdeki 10-15 günlük süreç içerisine forumdan Ömer kardeşimiz Mavişehir İzban durağının bitişiğindeki genelde boş olan halı sahayı hafta içi veya hafta sonu 10-11 için tutacak. Sizde kesin olarak gelip gelemeyeceğinizi belirteceksiniz.
Yeri bilmeyenleri direk metrodan alıp metroya bırakacağız. Son otobüsler genelde 12 de, akşam 11.15 civarı izban a girdinizmi otobüsünüze de yetişirsiniz.
10-11 için hafta içi veya hafta sonuna uygun olanlar bildirebilirsinler. organizasyonda yükün çoğu ömer'dedir.
İnşallah bu sefer olur. Hadi bakalım listeye başlayalım..
1-AC DC 2-|_ÖmeR_|
bana uyar yeri biliyorum ama iyi oynamam söyliyim eğlence için...
Beni de yazın da ev Altındağda. 11 olursa izbandan önce halkapınara gidip ordan tekrar otobüse ya da dolmuşa binmem lazım. Ya da beni Karşıyaka-Yeni Garaj dolmuşlarına bindirmeniz lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Elbryan
Beni de yazın da ev Altındağda. 11 olursa izbandan önce halkapınara gidip ordan tekrar otobüse ya da dolmuşa binmem lazım. Ya da beni Karşıyaka-Yeni Garaj dolmuşlarına bindirmeniz lazım.
Karşıyaka dolmuş durağıyla Karşıyaka izban dipdibe zaten o yüzden sıkıntı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
quote:
Orijinalden alıntı: Elbryan
Karşıyaka dolmuş durağıyla Karşıyaka izban dipdibe zaten o yüzden sıkıntı olmaz.
Peki o zaman bende geliyorum ama bayramdan sonra filan olsun bayramda burda olmuyabilir.