Şimdi Ara

DH İstanbul Nargile Buluşması (Tarih ve Saat Belirleyelim Gelin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BKR-C

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Arkadaşlar istanbulda bir nargile buluşması ayarlayak mı iyi olur fokurdatırız
    Mekan olarak taksim çınaraltı var arap mekanı nargilesi on numara gelecek olan çıkarsa tarih falan belirleyelim yeni eğitim öğretim yılına iyi bir başlangıç olsun iyi olmaz mı? Cevaplarinizi bekliyorum gençler.

ben gelirim + san andreas ı aralıklarla çıktığından beri oynuyorum modluyorum olursa gelirim GTA muhabbeti yaparız

Kardeşimsin yarın geliyorum istanbula kesin ayarlıyoruz arkadaşlar hafta sonu olursa iyi olur bence.

bakarık kardeş olur

• Taksim'e çıkarken Konak Kafe var 10 numara nargilesi var :)
  • quote:

Arkadaşlar istanbulda bir nargile buluşması ayarlayak mı iyi olur fokurdatırız
    Mekan olarak taksim çınaraltı var arap mekanı nargilesi on numara gelecek olan çıkarsa tarih falan belirleyelim yeni eğitim öğretim yılına iyi bir başlangıç olsun iyi olmaz mı? Cevaplarinizi bekliyorum gençler.

fazla kişi olmazsa ben gelirim. istanbul avrupa yakasındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler ben istanbula geldim an itibariyle. Sizden tarih önerileri alayım bence yarın bile olur. Ne diyorsunuz? Saat olarak öğle saatleri uygun mu? Hafta içi gelemem derseniz pazar günü yani ayın 23u bana uygundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.