Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Efsanevi GDI motorlar ilk olarak Mitsubishi tarafından geliştirilmiş farklı teknolojisi ile Mitsubishi'nin CARISMA modelinde yer almıştı...
    Eğer yanlış hatırlamıyorsam "dizelleri kıskandıracak yakıt tüketimi" gibi vurucu kampanyalarla piyasaya çıkmıştı.
    Kullanılan bu motor teknolojisine LPG kiti takılamıyordu, halende takılamıyor. Bu nedenle bir beklenti içine girmemenizde fayda var... Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic
    Merhabalar,

Efsanevi GDI motorlar ilk olarak Mitsubishi tarafından geliştirilmiş farklı teknolojisi ile Mitsubishi'nin CARISMA modelinde yer almıştı...
    Eğer yanlış hatırlamıyorsam "dizelleri kıskandıracak yakıt tüketimi" gibi vurucu kampanyalarla piyasaya çıkmıştı.
    Kullanılan bu motor teknolojisine LPG kiti takılamıyordu, halende takılamıyor. Bu nedenle bir beklenti içine girmemenizde fayda var... Selamlar...

Ankarada bir sirketin dizel arabalarina lpg uygulamasi yaptirilmis.ne kadar verimli tartisilir ileride sorun cikarmayacagida belirsiz.yakinda hybrid yada elektrikli araclarada lpg takarlarsa sasirmam:))
  • Donanım haberin başka bir forumunda ix35'i test eden birisi, 80 km hızdan sonra aracın stabil olmadığını ve zıpladığını (ne demekse?) yazmış.
    Bu değerlendirmenin sebebi aracın sert olarak nitelendirilen süspansiyonu olabilir mi? Araç (yol tutuş adına) gerçekten konforlu sürüşe uygun değil mi?
    Bu konuda karşılaştırmalı fikir beyan edecek değerli ix35 sahiplerinin cevaplarını bekliyorum.
    Saygılarımla...
  • @celebic
    Yakıt tüketimi 1.6GDI'da da durum farklı değil. 3400km'ye geldi aracım. Hafta sonu 280km gidiş 280 km geliş toplam 460km yol yaptım. Sayaçları sıfırladım. Durum:

Gidiş..: En fazla 120km/s hız, ortalama hız 80km/s, tüketim 7,6lt/100km.
    Dönüş: En fazla 170km/s hız, ortalama hız 95km/s, tüketim 8,7lt/100km...

Şehiriçi: En fazla 70km/s hız, ortalama hız 29km/s, tüketim 8,4lt/100km.

Uzun lafın kısası şehir içinde dur-kalk trafikte ve gaza bastıkça hem kaçıyor hem de yakıyor. Ancak 170km'deki yere basışından ve sessizliğinden etkilenmedim değil. ix35 uzun yolda da benden tam puan aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurofuzzy -- 15 Şubat 2011; 0:46:47 >
  • yakında bizde ix35 2.0 alıcaz tabiki bu araç kuyrugu biterse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paper59
    yakında bizde ix35 2.0 alıcaz tabiki bu araç kuyrugu biterse :)

2.0 motor icin sira yok.bayilerde arac mevcut yoksa bile 1 hafta icinde temin edilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: alliens

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackkass_one
    Naz_eg teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgi için ama çoook kötü oldu bu :( Takılsaydı ne olurdu.
    Şunanda takılan teknolojiyle aracın hiçbir farklılığı olmazdı hyundai sitensinden lpg ile ne değişir yazılarını okursanız +larının olduğunu okuya bilirsiniz ayrıca 9-10 ltrebenzin sarfiyatı olan bir araç lpg de asla 13- 14 ltye çıkmaz neyse zaten takılmıyormuş çok canım sıkıldı bu işe yakında benzin 5 tlyi gördüğünde umarım aynı fikirde devam edersiniz arkadaşlar bu konudaki lpg ısrarım ciddi anlamda yakıttan tasarruf olduğu içindir keşke kendi ülkemizde 4 tl ye varan fiyatlara yakıt almasakta lpg dir şudur budur düşünmek zorunda kalmasak galiba ben 1.6 dan vaz geçip 2.0 olanını düşünmeye başlasam iyi olur bu seçenekte uzun vadede kar sağlar mtv ve aradaki fiyat farkı ancak böyle kapanır kısa vadede asla mantıklı olmaz diye düşünüyorum ama araç çok güzel alan arkadaşlara tekrar kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

Imkaniniz varsa 2.0 almanizda fayda var.hem 4 ceker hem dizel.uzun vade kullanacaksaniz daha mantikli.hemde 1.6 gibi 4-5 ay beklemezsiniz teslim almak icin.

Açıkcası yakıt tabiki önemli ancak bu ağırlık ve cüsseye 2.0 yakışır diye düşünüyorum. Ben şahsen 2.0 kullanıyorum ve çok şükür KEŞKE demedim şu ana kadar. Araba geç gelecek diye vazgeçecek arkadaslarada bir tavsiyem var; beklemeye deger. Hakikaten güzel bir araç ix35.

Bende 2.0 dizel style plus kullaniyorum.gayette memnunum.

siz hemen her markadan birer model mi sipariş vereceksiniz? 500,ix,micra,scirocco vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: psp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alliens

quote:

quote:

Naz_eg teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgi için ama çoook kötü oldu bu :( Takılsaydı ne olurdu.
    Şunanda takılan teknolojiyle aracın hiçbir farklılığı olmazdı hyundai sitensinden lpg ile ne değişir yazılarını okursanız +larının olduğunu okuya bilirsiniz ayrıca 9-10 ltrebenzin sarfiyatı olan bir araç lpg de asla 13- 14 ltye çıkmaz neyse zaten takılmıyormuş çok canım sıkıldı bu işe yakında benzin 5 tlyi gördüğünde umarım aynı fikirde devam edersiniz arkadaşlar bu konudaki lpg ısrarım ciddi anlamda yakıttan tasarruf olduğu içindir keşke kendi ülkemizde 4 tl ye varan fiyatlara yakıt almasakta lpg dir şudur budur düşünmek zorunda kalmasak galiba ben 1.6 dan vaz geçip 2.0 olanını düşünmeye başlasam iyi olur bu seçenekte uzun vadede kar sağlar mtv ve aradaki fiyat farkı ancak böyle kapanır kısa vadede asla mantıklı olmaz diye düşünüyorum ama araç çok güzel alan arkadaşlara tekrar kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

Imkaniniz varsa 2.0 almanizda fayda var.hem 4 ceker hem dizel.uzun vade kullanacaksaniz daha mantikli.hemde 1.6 gibi 4-5 ay beklemezsiniz teslim almak icin.

Açıkcası yakıt tabiki önemli ancak bu ağırlık ve cüsseye 2.0 yakışır diye düşünüyorum. Ben şahsen 2.0 kullanıyorum ve çok şükür KEŞKE demedim şu ana kadar. Araba geç gelecek diye vazgeçecek arkadaslarada bir tavsiyem var; beklemeye deger. Hakikaten güzel bir araç ix35.

Bende 2.0 dizel style plus kullaniyorum.gayette memnunum.

siz hemen her markadan birer model mi sipariş vereceksiniz? 500,ix,micra,scirocco vs...

Gerekli aciklama hyundai forumu sirket garajina katilan araclar basliginda verilmitir okuyabilirsiniz.

• evet öyle bir başlığı şimdi gördüm sanal ortam olduğunu hesaba katmayıp, araştırmadan cevap yazınca fiat 500 almak istediğinizi zannetmişim,kusura bakmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp -- 15 Şubat 2011; 3:04:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paper59
    yakında bizde ix35 2.0 alıcaz tabiki bu araç kuyrugu biterse :)

2.0 motor icin sira yok.bayilerde arac mevcut yoksa bile 1 hafta icinde temin edilebiliyor.

Bu hafta sonu hyundai bayiisine ugramakta fayda var o zaman :)
  • Bence seçilen arabayı değşitirmekte daha çok fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psp
    evet öyle bir başlığı şimdi gördüm sanal ortam olduğunu hesaba katmayıp, araştırmadan cevap yazınca fiat 500 almak istediğinizi zannetmişim,kusura bakmayın!

Almayi dusunuyorum ama daha once bahsettigim gibi motor sorununun cozulmesi lazim.fiyat listesinde olan bir motorun gelip gelmedigini bilmemeleri garip bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yonga

Donanım haberin başka bir forumunda ix35'i test eden birisi, 80 km hızdan sonra aracın stabil olmadığını ve zıpladığını (ne demekse?) yazmış.
    Bu değerlendirmenin sebebi aracın sert olarak nitelendirilen süspansiyonu olabilir mi? Araç (yol tutuş adına) gerçekten konforlu sürüşe uygun değil mi?
    Bu konuda karşılaştırmalı fikir beyan edecek değerli ix35 sahiplerinin cevaplarını bekliyorum.
    Saygılarımla...

Araç sadece gaza yüklendiğinizde zıplıyor, öyleki şaha kalktığını sizde, çevredekilerde hissediyor. Birde benimki benzinli... Dizelleri düşünemiyorum bile :)

Şaka bir yana 2 aydan fazladır kullanıyorum, öyle zıpladığını hiç hissetmedim. Hatta kasislerden geçerken (şehir içinde) gazdan ayağımı çekmiyorum bile.

ix35 in muadili başka bir marka araç için aracın arka koltuklarının bu anlamda rahatsız edici olduğunu yakın bir arkadaşımdan duymuştum. Tabiki benim araçta, çok kötü yollarda sallanıyor. Ama aynı yolda sedan bir araçta aynı şekilde sallanıyor.

Bazı arkadaşlar süspansiyonun sert olduğundan bahsetmişlerdi. Ama açıkçası ben süspansiyonun sert olduğunu düşünmüyorum. Daha önce elantra kullanıcısıydım, elantranın süspansiyonları sertti. Onunla mukayese edersem ix35 in süspansiyonları çok yumuşak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar55

Araç sadece gaza yüklendiğinizde zıplıyor, öyleki şaha kalktığını sizde, çevredekilerde hissediyor. Birde benimki benzinli... Dizelleri düşünemiyorum bile :)

Şaka bir yana 2 aydan fazladır kullanıyorum, öyle zıpladığını hiç hissetmedim. Hatta kasislerden geçerken (şehir içinde) gazdan ayağımı çekmiyorum bile.

ix35 in muadili başka bir marka araç için aracın arka koltuklarının bu anlamda rahatsız edici olduğunu yakın bir arkadaşımdan duymuştum. Tabiki benim araçta, çok kötü yollarda sallanıyor. Ama aynı yolda sedan bir araçta aynı şekilde sallanıyor.

Bazı arkadaşlar süspansiyonun sert olduğundan bahsetmişlerdi. Ama açıkçası ben süspansiyonun sert olduğunu düşünmüyorum. Daha önce elantra kullanıcısıydım, elantranın süspansiyonları sertti. Onunla mukayese edersem ix35 in süspansiyonları çok yumuşak.

Sizin aracınızın rengi siyah mı ? Samsunda yaşıyorum bır kac tane ix35 gormeye başladım :)

• bir de araçlar gelse hayret bi şeydir yaa?
    bunlar bu aracı 3000 adet nasıl satacaklar
    yok satarak rakam dolmaz değil mi arkadaşlar.
  • bazı bayiler şubat sonu olabilir diyorlar.size böyle
    söyleyen bayii varmı acaba
  • quote:

quote:

2.0 dizel araçları 2. el satılık olarak da bulabilirsiniz, sahibinden sitesinde 10 tane var mesela. ama 1.6 gdi sahibi olanların hiçbiri aracını satmıyor. belki bu bişeyi açıklar..

• bundan 3-4 yıl önce hyundai parkları full stok araçlar ile doluydu, içeri giren müşteriyi kaçırmamak için herşeyi yaparlardı. şimdi hyundai müşteri temsilcisinin bakışı-duruşu bile değişti. bu arabayı bu kadar yüceltmekle , en önemlisi bunca insanın arabasını satıpta mağdur olmasına değecek bir marka-firmamı hyundai ? , diye kendime hem sorup hem kızıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L 77

quote:

quote:

2.0 dizel araçları 2. el satılık olarak da bulabilirsiniz, sahibinden sitesinde 10 tane var mesela. ama 1.6 gdi sahibi olanların hiçbiri aracını satmıyor. belki bu bişeyi açıklar..

1.6 ikinci el ilani yok dogru.cunku arac yok.olmayan seyin ikinci eli olmazki:).forumda cogu arkadas halen aracini teslim almayi bekliyor.

• dizel sahibi kadar benzinli ix35 sahibi de var türkiye çapında, kendimizi kandırmayalım
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.