Şimdi Ara

Dh haftalık wiki projesi adım 1(yarın görev paylaşımı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana konu:http://forum.donanimhaber.com/m_78676828/mpage_2/f_//tm.htm#78717394

Katkı yapacaklar:
    Redeyetr
    [fe4R]
    LoL misafiri
    mikacan
    Barış*
    mahmutzahitcelik
    aristocratical
    penisakkaya
    sanitas
    PenisAkkaya
    Whitfield
    redeyetr(anonim olacak)
    Erdy32
    şimdi vikipedi'de iş birliği projesi var buda onun parodisi . Yani örneğin konu: Bilim hakkında maddeler açmaksa
    herkes bilim hakkında madde açar en çok bilgi kutusu,metin,madde ekleyen değerlendirilir ve 1.madalya alır. Bizdemadalyaları yakın zamanda belirleriz

Ben türkiye'deki forumlar ve web siteleri üzeri yoğunlaşalım derim. Donanımhaberi seçkin madde yapalım herkes görsün forumun gücünü
    MEsut çevik ve citizeninde maddesi açarız tam olur

Ben donanımhaber ve diğer forumlar üzerine yoğunlaşalım derim.

Sizin fikirleriniz neler?

not:donanımhaber'i 2007'de silmişler. Eğer gösterirlerse neden olarak hepinize neden söylerim hepimiz kalsın derir ve kalır. Tekrar açalım bence siftah yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 30 Temmuz 2013; 10:56:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç Bi' Şey Anlamayan Sadece Ben Miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 de 90 tutmaz ama yerimizi alalım

Edit : Hiç bişey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksileyen Adam -- 29 Temmuz 2013; 22:07:17 >
  • Vikipedi'ye madde eklenince herkea tarafindan ip adresi gorunuyordu sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

Ayrıca; Türkçe dilinin ilk otuzda kalması pek geçerli bir amaç değil. Sonuçta Vikipedi bir bilimsel platform ve sidik yarışına girmek pek ironik olur. Vikipedi'ye yazmak her zaman o kadar kolay değil. Ansiklopedik bir dil kullanmanız, yazdığınız her şey için bir kaynak göstermeniz gerekecek. Baştan savma yapılan bir iş Türkçe Vikipedi'yi ilk otuzda tutabilir ancak Vikipedi'nin amacına zarar verecektir. Uzun lafın kısası boş iş.

Hocam katılan sayısı fazla . Ayrıca 7.sınıf biri olarak 5.sınıftan beri yazıyorum o kadar zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UK.

Vikipedi'ye madde eklenince herkea tarafindan ip adresi gorunuyordu sanirim.

Anonim yaparsanız evet.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Ayrıca; Türkçe dilinin ilk otuzda kalması pek geçerli bir amaç değil. Sonuçta Vikipedi bir bilimsel platform ve sidik yarışına girmek pek ironik olur. Vikipedi'ye yazmak her zaman o kadar kolay değil. Ansiklopedik bir dil kullanmanız, yazdığınız her şey için bir kaynak göstermeniz gerekecek. Baştan savma yapılan bir iş Türkçe Vikipedi'yi ilk otuzda tutabilir ancak Vikipedi'nin amacına zarar verecektir. Uzun lafın kısası boş iş.

Hocam katılan sayısı fazla . Ayrıca 7.sınıf biri olarak 5.sınıftan beri yazıyorum o kadar zor değil.

Peki elinize ne geçecek ki?

Vikipedi gelişmesi. Türkçe kaynak sayısı çok komplocular sağolsun internette türkçe çöp bilgi sayısı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 29 Temmuz 2013; 22:14:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha aç konuyu Ben dh kısmını anladım sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: PenisAkkaya

Biraz daha aç konuyu Ben dh kısmını anladım sadece

Bu hafta full donanımahber maddesini geliştirceğiz.
  • quote:

quote:

Ne gibi madde ekleyeceğiz

Bu bana uygun

• Ben serbest dolascam. Her zaman pc ye gecemiyorum. Zaten gecersem cr karakterlerini dogru bir sekilde tanitcam forumda yazilan yazilarla

• Sporcu maddeleriyle baslayacagim ben. İlk once kendim bi denemen lazim sonra katilirim

• Hafta sonuna kadar yardım ederim.Hafta sonundan sonra taşınacağım için yaklaşık 1 ay internetim olmayacak.Eylülün ilk haftasından sonra internete kavuşacağım.

Edit:Gözüme genişletmek için bir madde kestirdim.Şu an wordde metni hazırlıyorum.Yarına siftahımı yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitas -- 29 Temmuz 2013; 23:11:53 >
  • Tamamdır ilk serbestiz çünkü daha ço kbilgisi olan usta yok bu arada @ilkebay hocam yardım edebilir takıldığınız yer olursa benden daha çok tecrübesi var.
  • quote:

quote:

quote:

Ne gibi madde ekleyeceğiz

Bu bana uygun

Hocam iptal şu an herkes kendi uzmanlık alanına göre madde yazıyor. Bu arada arkadaşlar değişikliğiniz kabul edilmezse bir şey demeyin ben size pm atarım eğer kabu ledilmezse bana pm atabilirsiniz.
  • Peki bu onay süresi kaç gün

• quote:

Peki bu onay süresi kaç gün

Yok benim gibi editörler onaylıyor. Siz değişiklik yaptıysanız editör gördüğünde doğruluyor. 150 değişiklikten sonra başvurabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Yok benim gibi editörler onaylıyor. Siz değişiklik yaptıysanız editör gördüğünde doğruluyor. 150 değişiklikten sonra başvurabilirsiniz.

Anladım hocam

• Evet şimdi ne yapıyoruz, DonanımHaber mi?
  • quote:

quote:

Beyaz listeyi biliyosunuzdur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.