Şimdi Ara

DH H2H (Auction) || DRAFT 22'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tamam saat değişmesin o zaman. ama diyorum ki acaba oyuncular için bi üst limit mi koysak cap gibi misal bi oyuncuya verilebilecek maksimum para (atıyorum) 60 dolar olsun ve bu 60 doları sadece o oyuncuyu açık arttırmaya çıkaran kişi verebilsin. diğer oyuncuların maksimum verebileceği ücret 59 dolar olsun gibi. böylece normal draftta olduğu gibi draft sıralamasınında bi önemi olur.
    ha bu öneriyi niye yaptım, geçen draftta gördük oyunun son bölümünde 2-3 dolarlarla açık arttırma yapıldı veya kiminin parası kalmadı ya da bazı oyunculara çok para verildi. mesela ben ilk iki oyuncuya 110 dolar baydım takımın geri kalanını 90 dolar'a kurdum.

tabi 1 gün kalmışken bunun düzenlemesini yapmak zor olur veya uygulamada birçok yanlış yapılır bazılarımızın hakkı yenir vs. boşverin unutun gitsin

• beyler ben mi yanlış görüyorum? draft'a 22 saat kaldı diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

beyler ben mi yanlış görüyorum? draft'a 22 saat kaldı diyor...

tamam onu bilerek öylesine bırakmıştım saatler geri alınınca karışır falan diye şimdi hallettim
  • beyler 15 kişi var ligde.. 1 kişi daha gelmesi lazım
  • basketbol bölümüne ne oldu bilmiyorum. önceden her lig 20 takımdan oluşurdu. şimdi 16'yı bile zor buluyoruz.
  • Serhat istersen başlığa ekle 1 kişi lazım diye, dikkat çekebilir...
  • ekledim.. h2h'in de böyle bi kötülüğü var, çift sayı olmayınca olmuyor
  • SouL InvictuS da geldi 16 kişi olduk
  • herkes çişini yapsın da gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

herkes çişini yapsın da gelsin

hakkaten ha. her 15dkda 1 mola veriyoz
  • Allah aveanında jetmodeminde belasını versin

sürekli koptu, en boktan draftımı yaşadım. birde yahoo sağolsun o en boktan adamları bana iteledi sonlarda. lanet olsun
  • Hastayım. Okuldan gelince bir yatmışım, ölü gibi. Aklıma geldi de ona kalktım ama nafile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 2 Kasım 2010; 3:14:42 >
  • Bende askere gideceğimden dolayı katılamadım yeter dedim iki lig
  • bi dahaki sefere daha kontrollü şifre dağıtımı yapıcaz auction'da. çünkü bu tip draftta bir kişi bile katılmazsa çok uçuk noktalara gidiyor. diğeri gibi sıralama yapıp gitmek yetmiyor.. özellikle vancouver takımı kabusa çevirdi ilk turları..
  • Ben takımımdan baya umutluyum valla diğerlerine bakınca.
  • Özellikle ilk 6 tercihte çok öndeydi senin takım ama şimdi baktım son 4,5 tercihte zengin olmana rağmen çok iyi kullanamamışsın bana göre , ben draft srasında senin takımı favori görüyordum ama sonlardaki hamleler işi bozmuş biraz bence.
    quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Ben takımımdan baya umutluyum valla diğerlerine bakınca.
  • sonlara adam kalmadı doğru dürüst, birde gecenin ve ilk auction draftım olmasının tecrübesizliği ile kötü oldu sonlar. Ama trade'e açığım kwame brown + 2 ekmek verip Gasol'u alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 2 Kasım 2010; 11:53:00 >
  • Ya cidden takımım draft esnasında sorun çıkardıysa özür dilerim hepinizden. Hasta olmasam kesin katılırdım da okuldan geldiğimde saat 3tü, 4te bir yattım, bir önceki mesajımı atasıya kadar baygın gibi uyumuşum...
  • ben ilk 5 seçimde kesenin ağzını açtım sonrası da ağzımın payını alıp oturdum kenarda :D

kidd için ortamı kızıştırmak adına o rakamı verdim, çünkü epey teklif veren vardı. Ama son teklifi verirken bana patlayacağını ve 8 dolarla 8 adam almak zorunda kalacağımı tahmin etmemiştim :D

http://www.ismetdumlupinar.com/blog/tabid/58/ID/650/Acik-Arttirma-ile-Yapilan-Draftlarda-Dikkat-Edilmesi-Gerekenler.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 2 Kasım 2010; 19:49:15 >
  • Botlar olmasa takımlar daha düzgün olurdu aslında ama artık acemiliğimizi attık diyelim bunda. Yalnız hala benim gözüm Gasol'de. Nasıl bir açlıktır bu Lakers taraftarı olunca direk atlıyorsun tüm oyunculara. AJ hadi ver şu Gasol'ü sana Shannon Brown verem, Kwame Brown'dan daha iyi bir takas olur Gasol için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.