Şimdi Ara

Dh Grupunda yeni oluşumlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık grup değil clan oluyoruz.Bunu da belirtelim.
  • Arkadaşlar cN clanı haric tag eklemeyenler atılıyor.Bilginiz olsun, neden atıldım diye kimse kin biriktirmesin...
  • Haydi Clanımız hayırlı olsun
  • kusura bakmayın ama ben bu tagi hic begenmedim isterseniz atabilirsiniz

bu arada sözünüzde durun clanda(!) hala ttt ve ttcler bulunmakta

ve tekrar söylüyorum ben tagi eklemiyeceğim isterseniz atabilirsiniz

Not: Grupunda değil Grubunda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 23 Haziran 2008; 17:45:59 >
  • Clan dan atma işlemleri oldu, 100 kişiden aşağı düştük.Ancak steam sayesinde daha ileri gidemedik, onlarla uğraşılıyor.Şimdiye kadar verilen sözler tutuldu, devamıda tutulacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Clan dan atma işlemleri oldu, 100 kişiden aşağı düştük.Ancak steam sayesinde daha ileri gidemedik, onlarla uğraşılıyor.Şimdiye kadar verilen sözler tutuldu, devamıda tutulacak....

atılıcaklar arasına benide ekleyin

nazmide çokda fifi fifi dedi sanırım başka bi clana geçmek istediğimi zannediyo e iyi oyunlar o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 23 Haziran 2008; 18:11:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2008 Üyeleri (Yeni)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr Anderson da tag dan kurtarıyor ha hehehehehe
  • Mr Nobody diye bi gavur var.Onu nasıl kurtaracaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Clan dan atma işlemleri oldu, 100 kişiden aşağı düştük.Ancak steam sayesinde daha ileri gidemedik, onlarla uğraşılıyor.Şimdiye kadar verilen sözler tutuldu, devamıda tutulacak....

atılıcaklar arasına benide ekleyin

nazmide çokda fifi fifi dedi sanırım başka bi clana geçmek istediğimi zannediyo e iyi oyunlar o zaman

Biz önceden adminler olarak toplandık konuştuk.Tagı beğenmeyene elveda dedik.Bunun da arkasında durduk.

• Arkadaşlar eğer herhangi bir sorun olursa steam den ulaşın bize.Buradan açık cevaplar veremiyorum, orada sorununuza daha rahat çözüm bulunur.Ama clan olma ve tag konusunda skıyız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

kusura bakmayın ama ben bu tagi hic begenmedim isterseniz atabilirsiniz

bu arada sözünüzde durun clanda(!) hala ttt ve ttcler bulunmakta

ve tekrar söylüyorum ben tagi eklemiyeceğim isterseniz atabilirsiniz

Not: Grupunda değil Grubunda olur

Hepsi atılcak.Fakat üyeleri banlama konusunda küçük bi sorunumuz var.Onu halletmeye çalışıyoruz.Halledince hepsi çözülcek
  • Şöyle saçma sapan cevaplar yazmayın admin biziz kararlaştırdık yapıyoruz.

Tağı begenmeyen çıksın bizi begenmeyen çıksın olay etmeler filan böyle çocukca hareketlerde bulunmayın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Şöyle saçma sapan cevaplar yazmayın admin biziz kararlaştırdık yapıyoruz.

Tağı begenmeyen çıksın bizi begenmeyen çıksın olay etmeler filan böyle çocukca hareketlerde bulunmayın!

bi klani admini değil oyunculari belirler beyazin dedigi gibi tagi beyenmemek degil yaptiginiz isi beyenmedim ve çıkıyorum
  • Frozen yeterince konuştuk uzatmanın anlamı yok.
  • abi ne kadar doğru bilemem, fakat gerçekten Mr tagı olmamış yani clandakiler anlayabilir fakat başka insanlar Mr'ı özenti tag olarak görür, "millet görürse görsün nabalım" diyeniniz olcaksa o zmn tag da yazmayın ha görmüş ha görmemiş denir.(kişisel fikrim)
  • arkadaşlara ben de hak veriyorum. "neden?" derseniz... eskiden herhangi bir şey yapılacağı zaman beraber karar alırdık. en basitinden maç yapılacağı zaman bile oylama yapar, takımı öyle oluştururduk. tag seçilirken de böyle yapılabilirdi. bunun gibi etmenler bana göre bağlılık ve birliktelik göstergesidir. asıl "takım" sıfatını öyle hak ederiz. yani ismin önüne ya da sonuna ortak sözcükler yazarak değil...

düşüncelerim böyle dostlarım, hakkımda gereği yapılsın... |DH| Foxhound |TR|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 24 Haziran 2008; 2:35:47 >
  • öncelikle bende gruptan ayrıldım, yeni clan a başarılar dilerim. oyun açısından daha profesyonel yeni bir klan kurulması güzel ama "dh game grup"un komple "mr" clan olmaya zorlanmasına çok üzüldüm. dh grup ve tagının aynı kalıp, isteyenlerin yeni clan ve taga geçip grup üyeliklerinin devam etmesi güzel olurdu, bilindiği üzere steamde ister private ister public birden fazla gruba üye olunabiliyor. hiç olmazsa burada tartışılıp artıları ve eksileri ile birçok seçenek üretilebilinirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 24 Haziran 2008; 10:29:30 >
  • Tag'a neden bu kadar taktınız ki? siz bu grub'a tag için mi girdiniz??

hiç bir şeyin değiştiği falan yok her şey aynı sadece tag değişti.
  • Herkesi anlarım, ergenlik çağlarında bazı şeyler iyi düşünülemiyor.Ama fox sana ne oldu?Bakın tag ın değişmesi, sadece DH group sıfatından kurtulmak için yapıldı.Size sorulmadığı falan yok, o an steam de olanlara danışıldı zaten.Ancak bu acil alınmış bir karardı.Steam e bir göz gezdirin, herkese tag koyması için özel mesaj atıldı.Yani eğer o anda çoğu kişi itiraz etse bizimde gönlümüz el vermezdi.@Darbelux arkadaşımızın söylediği şey benim çok hoşuma gitti, ona"clan için tagı koyman gerekiyor,böyle bir şart koştuk.Bazıları istemedi, sen yanımızda mısın?" dediğimde ben group a zaten sizin için katıldım, ne isterseniz yaparım oldu ve hemen değiştirdi.

Sizde bu arkadaş gibi düşünemiyor musunuz?Gurur yapacak yaşta değilsiniz, banada sorulmadan kararlar alındı önceden.Hiç çıkıpta şu olmaz demedik.Ve evet, bize insanlar güvendiği için sözümüzün arkasında duruyoruz.Tag böyle kalacak, umarım yukarıda dediklerim ve steam e bakıpda gördüğünz tag sahiplerinin bize bağlılığı size birşeyler anlatır.

Benden forum için bu kadar....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.