Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: munzurr

yarın saat 23.00 metro ist-kast bileti aldım ulusyo kalmamış.ya tertipler ben bişiler aldım bugün ama hala pek emin değilim alacaklarım konusunda.
    5 boxer,5 atlet,15 çorap,100 kontör ttkart,lif,boyundan asklılı cüzdan,mach3,diş fırçası-macunu,şampuan,tabanlık.bazısına soruyorum abi manyak mısın bu kadar şeyler napıcan orda zaten orda alıyosun diyo.bazısına soruyorum abi manyak mısın bi bok bulamazsın orda aklına ne geliyosa al yanına.anlamadım gitti aq

Valla ben de baya birşeyler aldım yanıma dediklerine ek şampuan,sabul,kağıt mendil,ıslak mendil,çengelli iğne, dikiş iğnesi ve iplik, tabanlık... son üç yazdığım bayağı önemliymiş
  • Metrodan bileti aldım pazartesi akşamı 24.00 otobüsüne samandıradan bineceğim.
  • Arkadaşlar bende Kastamonu'nda yapıyorum. Hepımıze hayırlı olsun. Bıryerde toplansaydık ole mı gıtseydık tanısaydık bırbırımızı.. Buyuk ıhtımalle aynı koguslarda olucagız cunku.. Ne dersınız?

T.C. Kimlik Nu.
    Aday Nu.
    Adı ve Soyadı EMİRHAN ALKAN
    Baba Adı
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/ERZURUM
    ERZURUM
  • Benide ekleyin arkadaşlar :)

GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/KARABÜK
    KARABÜK

Ya hakikaten bu 5. bölüğe nasıl düşecekmişiz bende çok merak ediyorum. Yani sabah ilk gitmek iyi gibi duruyor geçmiş yıllardaki gibi olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Life

quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

quote:

Orijinalden alıntı: karamurselli_deli_hamdi

manyaklar"daki yazıya göre

il jandarma komutanlığı na askerliği cıkan arkadaşlar usta birliğinde cesitli ilcelere dagitilacaktır.
    jandarma bölge komutanlığı na askerliği cıkan arkadaslar ise usta birliğini j. blg. k ' lıgında yapcaklardır. yani merkezde...

yine aynı yazıda,

il jandarma komutanlığına çıkan arkadaşların KTMde toplanması gerekiyormuş.

dikkat et tertip bence bu yazı acemılıgı dıyarbakır il jandarmaya cıkanlar ıcın. acemılıgı orda yapıp usta bırlıgıne de ılcelere dagılanlar ıcın. veya ben öyle anlamak ıstıyorum

Aynen tertip bende senin gibi anladım. Acemilik Kastamonu olunca nasıl olacak kesin bir bilgi yok.
    Bu arada Kastamonu'da tahminen ne kadar kalıcaz, acaba dağıtım izni olacak mı yoksa direk mi gidecez Diyarbakır'a gibi soruların da cevabını bilsek keşke...Siz Diyarbakır'a gitme konusunda ne düşünüyorsunuz? Uçakla mı gidilmeli? Öyle ise önceden alabilsek biletleri...

TERTİBİM KASTAMONUDA 30-35 GUN KALACAKMISIZ.. 25 NISAN GIBI YEMIN TORENI OLURMUŞ.. ARALIKTA 2 ARKADASIM GOLKOYDE YAPTI ONLARIN YALANCISIYIM BEN IZIN KULLANMAYI DUSUNMUYORUM SADECE KASTAMONU DAN IZMITE GERI GELIP ISTANBULDAN DIREK DIYARBAKIR A UCACAGIM. EN FAZLA 1-2 GUN SURER BU ISLEM... ÖLE DUSUNUYORUM BI AKSILIK OLMAZSA...

• selamun aleyküm adım: ATİLLA kardeşler Eskişehirliyim hepinize hayılı tezkerelerdilerim RABBİM hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
    benim gideceğim yer:

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/BİNGÖL
    BİNGÖL

bir sorum olucak bingöl il jandarmaya gittiğimizde alayda kalıyormuyuz yoksa karakollaamı dağıtılıyoruz herhangi bir bilginiz varsa eğer paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekkürler...
  • tertip istanbuldan uçuş için haberleşiriz bende aynısını düşünüyorum. samsunda olabilir gibi eğer izin olmayacaksa . samsun- diyarbakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear389

tertip istanbuldan uçuş için haberleşiriz bende aynısını düşünüyorum. samsunda olabilir gibi eğer izin olmayacaksa . samsun- diyarbakır

aynen haberleşiriz. daha çok vaktımız olacak kastamonu kalabalık olacak buluruz umarım diyarbakır ekibini hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakleito

gölköy'ün akabinde bingöl'e intikal edecek var mı arkadaşlar???

BENDE BİNGÖL KARDEŞ HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI...
  • quote:

quote:

tertip istanbuldan uçuş için haberleşiriz bende aynısını düşünüyorum. samsunda olabilir gibi eğer izin olmayacaksa . samsun- diyarbakır

aynen haberleşiriz. daha çok vaktımız olacak kastamonu kalabalık olacak buluruz umarım diyarbakır ekibini hemen

bi şekilde beraberiz tertip uzun süre beraber olucaz büyük ihtimal memleketlerde yakın beraber dönücez 17 eylülde inşallah

• quote:

quote:

quote:

bi şekilde beraberiz tertip uzun süre beraber olucaz büyük ihtimal memleketlerde yakın beraber dönücez 17 eylülde inşallah

İnşallah 17-20 EYLÜL SONRASI HÜR GENERAL OLACAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: moon2585

Merhaba tertipler ben de yarın akşam 22:00da Fethiyeden yola cıkıyorum
    Acemilik kastamonu/gölköy
    usta Trabzon il jandarma komutanlığı

kardeşim nasıl kıskandım şimdi seni yav.. ben ankaralıyım ama şuanda nişanlım trabzonda.. nasıl dua etmiştim kısa-uzun ne olursa olsun trabzon olsun diye..

tertiplerim biz aslan jandarma olacaz.. nispeten jandarmalar daha rahat oluyorlarmış.. jandarmaya vakitte çabuk geçermiş, dedelerimiz daha iyi bilir ama 337 den jandarma bi arkadaşla konuştum vakit geçiyor diyo, yol kontrollerine filan çıkıyolarmış, devriye atıyolarmış.. ben sevmeye bile başladım aslında bu fikri..:)

• yarın akşam 23,45 otobüsüyle metro turizmle kastamonuya kısadönem gidiorum..

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaslar...
  • arkadaşlar kısa dönem kastamonu orda ustaya trabzona giden yokmu benım gıbı..salı sabahı 7 gıbı termınaldeyım insallah...
  • mersinden kastamonu tertip salı sabah terminaldeyim
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • tertibim ustaya trabzondayız..kastamonuda görüşmek üzere...
  • Kuvveti: Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı: Jandarma
    Statüsü: Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih: 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği: İL J.K.LIĞI/SİVAS

Beni de ekleyin arkadaşlar Sabah 8'de Ankara'dan Metro ile geliyorum, sanırım 12 gibi Kastamonu'da oluruz

Bu arada Bizim yemin töreni 3 hafta sonramı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinov -- 11 Nisan 2011; 0:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon2585

Merhaba tertipler ben de yarın akşam 22:00da Fethiyeden yola cıkıyorum
    Acemilik kastamonu/gölköy
    usta Trabzon il jandarma komutanlığı

tertibim ustada da aynı yerdeyiz.

ustada trabzondayız...salı sabahı 7 gıbı terminaldeyim..hakkımızda hayırlısı..
  • 335. KSD olarak bölge tugay komutanına denetim sırasında yaptığımız öneri işe yaramış demekki, usta birlikleriniz de açıklanmış. Bizim dönem Kastamonu'dan Güneydoğu ve Doğu'ya gidenlere gidecekleri yerler birliklerine katıldıktan sonra tebliğ edildi ve herkes büyük bir şok geçirip ilk 2-3 gün boş gözlerle etrafı süzmüştü.

Birkaç öneride bulunayım sizlere...

- Girebiliyorsanız 5. bölüğe veya açıldıysa 6 ve 7. bölüklere gitmeye çalışın, rahat edersiniz.
    - Bu mevsimde sabahları çok sağlam soğuk olur, biz Ağustos'ta bile donuyorduk, evden yedek yün içlik götürebilirsiniz.
    - Bütün malzemeleriniz oradan verilecek; pijama, içlik, eldiven, iç çamaşırları, diş macunu da dahil.
    - Bunun dışında kantinden elbise poşeti, askı, harbi falan almanız istenir onları da oradan temin edersiniz.
    - Hepimiz çavuş olacağız diye düşünmeyin, rütbenize usta birliğinde karar verilir ve büyük ihtimalle de çavuş olmazsınız. Ben çavuş değildim ve çok da rahattım.
    - Herkesin askerliği kendine özeldir, isim olarak çekince yaratan şehirlere gidecek olanlar hiç kaygılanmasınlar gideceğiniz yerde ummadığınız kadar rahat edebilirsiniz.
    - Ustabirliklerinde dış karakollara gönderilmeyeceksiniz, il ve ilçe merkezlerinde kalacaksınız.
    - 12 Nisan'da birliğinize teslim olmak için geç saatleri beklemeyin, yine kapasiteden fazla asker gönderildiyse izdiham yaşarsınız, bu anlamda biz 335ler olarak çok çektik.
    - Gerek acemilikte gerekse de ustabirliklerinde subay rütbesine haiz askerlerle muhabbet kurmaya çalışın kültür seviyesi olarak size daha yakın olacaklardır.
    - Uzman erbaş/erler'den uzak durmaya çalışın, kısa dönemleri sevmezler ve çekemezler.

Onun dışında sorusu olan varsa sorabilir, yarın cevaplamaya çalışırım.
    Mardin'e düşen arkadaşlar da ayrıntılı bilgi isterlerse bana özelden yazsınlar, bilgilendirmeye çalışırım.
    Hepinize hayırlı tezkereler, şansınız bol olsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.