Şimdi Ara

DH Global Mu Online(Official) Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir oyundan hata alıyordum oyuna bağlanamıyordum.Ama bugün o sorunu çözdüm ve tekrar Global Mu Online'ye başladım.homeros1 adlı arkadaşa yardımlarından dolayı teşekkürler .
    Ben Valhalla Serverindeyim 95 level BK var DL'ye dönebilirim (tabe 250 olursam )
    Eğer hep beraber oynarsak, başka sunucu olması farketmez ben orada da başlarım tekrardan,bir guild kurup oynayalım diyorum.Eğer oynayan veya başlamayı düşünen varsa bu konu altında toplanırız
    Hepinize iyi günler

• Sınavlardan sonra gelirim belki kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Sınavlardan sonra gelirim belki kanka

Gel kanka yanımda dostlarımı görmek beni mutlu eder :))
  • up up

başlayan veya oynayan varmı arkadaşlar ? eğer bi grup türk topluluğu oluşturabilirsek ben şimdiden gönüllü olarak energy elf kasmaya razıyım ( :

cuRsed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust

up up

başlayan veya oynayan varmı arkadaşlar ? eğer bi grup türk topluluğu oluşturabilirsek ben şimdiden gönüllü olarak energy elf kasmaya razıyım ( :

cuRsed

Başladık ama bıraktılar başlayanlar ortam yok diye ben de bıraktım en sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Orijinalden alıntı: Rust

up up

cuRsed

Başladık ama bıraktılar başlayanlar ortam yok diye ben de bıraktım en sonunda

ooof off bu nedir arkadaş yaa Eyvallah . ..

• kasalım beyler 2gün sonra sınaveziyeti bitiyor bende, erken pes etmişiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay önce ben başladım valhallada çar açana +9 exc set+220 level karakter veriyordu başlayacaksanız bile midgardda başlayın valhalla ölü arkadaşlar.
    Troj gel auroramu oyna
  • valla toplu bi şekilde başlarsak güzel olur sarar bencede şimdilik aurora'ya geçtim bende ama global olursa kesin dönüş yaparım yani hiç sıkıntı değil :)

cuRsed
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

1 ay önce ben başladım valhallada çar açana +9 exc set+220 level karakter veriyordu başlayacaksanız bile midgardda başlayın valhalla ölü arkadaşlar.
    Troj gel auroramu oyna

valhala neden ölü?
  • Beyler bende başlarım eğer toplu giriceksek.Haber verirsiniz :)
  • Dedim ya adamlar 1 ay boyunca 220 level karakter verdiler oyuna her başlayana+set+wing tümü exc. idi benim çarım hala duruyor tek level almadım:) siz 0dan başlamak istiyorsanız siz bilirsiniz ama vallahala test serveri gibi birşey oldu Globalin
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Dedim ya adamlar 1 ay boyunca 220 level karakter verdiler oyuna her başlayana+set+wing tümü exc. idi benim çarım hala duruyor tek level almadım:) siz 0dan başlamak istiyorsanız siz bilirsiniz ama vallahala test serveri gibi birşey oldu Globalin

Fark etmez baslarim ben :D
  • Benim 105 oldu char Valhalla'daki spotlar falan server falan bomboş :) ama başka serverde Midgaard'da falan kasarız yeterki çok kişi başlamak oyuna tek kişi 3 4 gün sabredebildim sonra da bıraktım valla :S
  • Aurora mu çok sardı ortam güzel sizde gelin :)
  • Yeni başlayanlar boşuna valhallada başlamasın. Bomboş bir server oldu. Bence midgardda başlayın en fazla türk orada var. Valhallada oynayanlar biran önce geçsinler bence midgarda.
  • Arkadaşlar akşamları afk bırakmaya başladım. oyundan birkaç DH forum oyuncularına arkadaşlık teklifi gönderdim. Akşam afk larında pt yapabilirim. Level ım biraz yüksek ama kısa zamanda yetişirsiniz. 280 lvl RF charım var. Nick "0MER". ( O harfi sıfır ) Midgard serverdayım.
  • bende basladım oyuna ancak nasıl hızlı kasılır püf noktaları nedir bilmiyorum cogu private serverda oynadım ancak burdada oynayan arkadaslar varsa beraber kasmak isterim sanırım partyle daha iyi oluyormus Eolos nickim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

bende basladım oyuna ancak nasıl hızlı kasılır püf noktaları nedir bilmiyorum cogu private serverda oynadım ancak burdada oynayan arkadaslar varsa beraber kasmak isterim sanırım partyle daha iyi oluyormus Eolos nickim bu arada

Dün akşam Arkadaşlık isteği göndermiştim sana da. Kabul edersen oyun içinden de mesajlaşırız. Sorularına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ilk levellarda pt bulmak biraz sıkıntı oluyor. O sebepten Noria, Elveland, Devias ve Lorencia haritalarının çıkış kapılarında olan Elf soldier lardan hem buff al, hemde görev al. O görevler yüksek xp veriyor. En azından ilk levellarda hızlı lvl atlamanı sağlıyor. Birde iyi bir setle normalde belki 20-30 lvl sonra kasabileceğin haritalarda önceden kasarsan, yine hızlı level atlayabilirsin. İlk başta dediğim gibi görevleri yapmak daha mantıklı. Hangi karakteri açtın?

• @Homeros 280 lvl charım var ve kısa zamanda yetişirsiniz demişsin bu bir hayli zor.

5 kişi veya daha fazla kişiyle birlikte ilk levelden itibaren belli bir serverde (hangisi en doluysa) onda başlamak daha mantıklı.

EShine - Rust garanti başlıcak kişiler
    Lev1s de gelicek
    Lampard ben başladım demişti
    Holymaster de var.En mantıklısı 1'den char açıp birlikte kasmak.

Not : Homeros ben 280'lik chari birakamam diyosan da sen bilirsin kardeş bu sadece benim fikrim :)
    En yakın zamanda oyunda görüşmek dileğiyle :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.