Şimdi Ara

DH | Gece Güncel Film Konusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar neredeyse her gün sabaha kadar netteyim.Çoğu kişide öyle forumda. Diyorumki geceleri TV de yayınlanıcak güzel filmleri burada paylaşalm herhangi bir kanalda su saatte başlayacak.yada yeni başlamış filmler mesela.ben buraya eklerim online olduğum zamanlarda.Can sıkıntısı oluyor şahsen bende.Film izlemekte hoşuma gidiyor

katılım olurmu acaba mesela bu saatlerde herhangi bi kanalda sağlam bi film varmı sıkıldm ben ya atv show star gibi ana kanalların yayın akısına baktm bulamadm yok gibi.bilen varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 1 Temmuz 2008; 3:01:18 >

• hocam gece bu saatten sonra genelde matraxtada dendiği gibi seyri zor filmler oluyor.desti izdivaç diye bir program var starda.o çok komik valla ne uyku kalıyor nede başka birşey.3 gibi felan başlıyor heralde.ama bazen tv8 hakikaten aşmış filmler veriyor.denk gelirse yazarım buraya.saygılar
  • saolasın tekken ya işte benimde amacım o matrax dinliyorm bende sorası boş geçiyor gibi.yazın geceleri kanallar güzel filmler veriyorlar.mesela dün cok varıd pazar günü olmasından dolayı sanırım.burada paylaşıp hergün güncel tutarsak iyi olur diye düşündüm
  • buldum atv de oyuncu diye bi film yeni başladı sanırsam
  • hocam sahsen bende son 3-4 gündür sabah 6 yı buluyorum cnbce yi tavsiye ederim ve arkadasın dedigi gibi tv8 de bomba filmler oluyo ve su evlendirme programı izle 20 dakika gül eglen sonra sıkıyor zaten kapatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncleT -- 1 Temmuz 2008; 2:56:24 >
  • hmm izdivac konusumu acsadım napsadm yahu gülmek istiyince oraya döneriz reklam aralarında dipnot ekleyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDodO

hmm izdivac konusumu acsadım napsadm yahu gülmek istiyince oraya döneriz reklam aralarında dipnot ekleyeyim

ekle ekle yaşlılar falan cıkınca tam gırgır şamata oluyo tabi artık bakmıyorum sıktı artık beni ama 2 3 gün dikkat et izlemeye gelenler hep aynı kişiler maaşamı baglamışlar napmışlarsa artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ilk konusu ney ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matrax geceleri hangi radyoda ve ne zaman?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DağdanGeleN

matrax geceleri hangi radyoda ve ne zaman?

alem fmde 23.00da başlıyor sanırım 02-02.15 gibi bitiyor
  • Bu saatte pek güzel film olmuyor hocam.
  • Bak ben uyanalı 25 dakika oldu napacam ben öğlene kadar şimdi ntvde bazen belgesel oluyor onları da kaçırmayalım geçen sefer spartaküs vardı mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Bu saatte pek güzel film olmuyor hocam.

Aynen ya. Bu saatte ya tekrar programları oluyor ya da dandik filmler koyuyorlar. Güzel film nadir denk gelir.
  • hocam saat 4 oldu zaten bu saatte olmaz artık yada sonlara gelen filmler olur bitmek üzere.daha erken saatler için actmıstım.saat 00.30 01.00 fln
  • yarım saate Türk sinemaları başlar her gece izliyorum, güneş doğana kadar var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.