Şimdi Ara

DH FUTBOL BÖLÜMÜYLE İLGİLİ BİR ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi sürekli futbol bölümünün kalitesizliğinden bahsediyoruz.sürekli çözüm üretmek istiyoruz.benim aklıma bir fikir geldi artılarıyla eksileriyle sölemek istedim.

modlar adminler bu bölüme fazla duyarlı değil bu bir gerçek.yada yumuşatalım zamanları yokşimdi futbol bölümünde fazlaca online olan bir kaç arkadaşa konu silme gibi yetki veirlse ve bu arkadaşlarda gerekesiz saçma sapan özellikle maç sonlarındaki knou kirliliğini temizlese nasıl olur.yemin ediyorum maç sonu foruma giresim gelmiyor.dikkat edildiyse maç sonlarında kolay koaly cvp yazmıyorum ben.

neyse bu bir öneri bunun eksi yönleride var tabikide.öncelikle düşünce özgürlüğü kısmende olsa engellenebiliyor.daha sonra konu silmeyle yetkili olacak arkadaşların güvenirliliği falan filan işte.

• olursa Beşiktaş bölümüne adayım
  • Bazen öyle bir yazı yazılıyor ki silinse bir dert silinmese kalsa ayrı bir dert...

Mesela bir Gatasaraylının sen git evde çekirdek ye cümlesi silinmeli mi?
    ya da bir Fenerbahçelinin olmadık bir konuya 6-0 resmi koyması silinmeli mi?

Fikirler çok çatışıyor sorun burada.

Konu temizliğine sonuna kadar katılıyorum. Daha önce haftalık maç yorumları 4 büyük takım için üst konu olarak yapılmıştı şimdi de aynısı yapılabilir. Bir maç için 4-5 farklı konu o maçta atılan her gol basına da 3-4 konu açılır mı?
  • adminlere sesleniyorum beni mod yapsınlar 1 haftada burayı sevgi yuvasına çeviririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bazen öyle bir yazı yazılıyor ki silinse bir dert silinmese kalsa ayrı bir dert...

Mesela bir Gatasaraylının sen git evde çekirdek ye cümlesi silinmeli mi?
    ya da bir Fenerbahçelinin olmadık bir konuya 6-0 resmi koyması silinmeli mi?

Fikirler çok çatışıyor sorun burada.

Konu temizliğine sonuna kadar katılıyorum. Daha önce haftalık maç yorumları 4 büyük takım için üst konu olarak yapılmıştı şimdi de aynısı yapılabilir. Bir maç için 4-5 farklı konu o maçta atılan her gol basına da 3-4 konu açılır mı?

evet silinecek konularda çok farklı bir dert.ama en azından tahrik amacı bariz belli olan konular silinse.mesela ben öle konulara cvp dahi vermiyorum ama cvp veren arkadşalar var.sonunda da cezalar ve anlamsız ve geriksişz tartışmalar çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

adminlere sesleniyorum beni mod yapsınlar 1 haftada burayı sevgi yuvasına çeviririm

ben de öyle
  • Ben de şöyle bir plan düşündüm

Yazılım geliştirici bunu yapabilir profile DH FUTBOL BÖLÜMÜ adı altında hangi takımlısınız diye bir kısım olsa biz o kısımdan bir daha deyiştirmemek şartı ile takımımızı seçsek

Mesela ben galatasarayı seçtim Galatasaray bölümünde bir konu açıyorum ''Galatasaray lılar tarafından görüntülenebilir veya herkez tarafından görüntülenebilir'' adı altında bir şık oluyor ben Galatasaraylılar tarafından görünebiliri seçince Profilde galatasarayı işaretliyenler görebiliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Ben de şöyle bir plan düşündüm

Yazılım geliştirici bunu yapabilir profile DH FUTBOL BÖLÜMÜ adı altında hangi takımlısınız diye bir kısım olsa biz o kısımdan bir daha deyiştirmemek şartı ile takımımızı seçsek

Mesela ben galatasarayı seçtim Galatasaray bölümünde bir konu açıyorum ''Galatasaray lılar tarafından görüntülenebilir veya herkez tarafından görüntülenebilir'' adı altında bir şık oluyor ben Galatasaraylılar tarafından görünebiliri seçince Profilde galatasarayı işaretliyenler görebiliyorlar

ama burası taraftar forumu değil ki hocam.öle birşey olsa bizimi şimiz buralarda olmaz.antuda ultraslan da falan takılırız.
  • quote:

çok iyi olur hatta şöylede olabilir

Galatasaray - Beşiktaş - Diğer Klüp görebilir
    Fenerbahçe-Galatasaray görebilir
    Diğer Klüp-Beşiktaş görebilir

gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

ama burası taraftar forumu değil ki hocam.öle birşey olsa bizimi şimiz buralarda olmaz.antuda ultraslan da falan takılırız.

evette hocam herkez seçmek zorunda kalmıyacak sadece DH futbol bölümünü kullananlar seçsin

• Bu kadar uğraş yerine direk bunları yapanları silsek
  • quote:

şimdi sürekli futbol bölümünün kalitesizliğinden bahsediyoruz.sürekli çözüm üretmek istiyoruz.benim aklıma bir fikir geldi artılarıyla eksileriyle sölemek istedim.

modlar adminler bu bölüme fazla duyarlı değil bu bir gerçek.yada yumuşatalım zamanları yokşimdi futbol bölümünde fazlaca online olan bir kaç arkadaşa konu silme gibi yetki veirlse ve bu arkadaşlarda gerekesiz saçma sapan özellikle maç sonlarındaki knou kirliliğini temizlese nasıl olur.yemin ediyorum maç sonu foruma giresim gelmiyor.dikkat edildiyse maç sonlarında kolay koaly cvp yazmıyorum ben.

neyse bu bir öneri bunun eksi yönleride var tabikide.öncelikle düşünce özgürlüğü kısmende olsa engellenebiliyor.daha sonra konu silmeyle yetkili olacak arkadaşların güvenirliliği falan filan işte.

Dolaylı yoldan adayım diyorsun

• tamam o zaman gidin biz yavkar@fb nin yönetici olmasını istiyoruz diyin. madem bu kadar ısrar ettiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gürcan34

quote:

şimdi sürekli futbol bölümünün kalitesizliğinden bahsediyoruz.sürekli çözüm üretmek istiyoruz.benim aklıma bir fikir geldi artılarıyla eksileriyle sölemek istedim.

asla teklif gelse dahi kabul etmem.amacım maç sonlarında forumuma girip adam gibi yorumlar okumak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gürcan34

quote:

asla teklif gelse dahi kabul etmem.amacım maç sonlarında forumuma girip adam gibi yorumlar okumak.

Tamam yahu takılmıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

tamam o zaman gidin biz yavkar@fb nin yönetici olmasını istiyoruz diyin. madem bu kadar ısrar ettiniz.

konuyu silebilirsiniz.

neyse mesela gs bölümünün mesaj silicisini fenerl iarkadaşlar seçsin biz de onların bölümündeki arkadaşı seçelim gibi bir önerim daha gündeme geldi.
  • ben adayım ancak ve ancak be_cool a çok yakışır diye düşünüyorum
  • quote:

ben adayım ancak ve ancak be_cool a çok yakışır diye düşünüyorum

be cool tartışmasız en büyük aday tarafsılık bakımından yalnız haktan abi online olamıyor pek fazla çünkü çalışıyor.bu işi yapması gereken kişinin online olma zamanı fazla olması lazım ki gördüğünü çizsin.

öneri kabul olursa adaylar çıkar ortaya demokratik bir seçimle bu işi hallederiz.

• ben kesinlikle adayım zaten beni bilen bilir 24 sat burdayım
  • beni mod yapın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.