Şimdi Ara

DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
9.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2011)
Giriş
  • Ya bende gelemedim , mazeretim yok aslında var da yine 1-2 saatliğine bile olsa gelmeliydim bence kendimi fena kötü hissediyorum

Temmuz'da yapalım yahu 10 Temmuz'da felan zira benim makine de gelmiş olur

@Crosshair

Hocam hangi lens ile çektin portreleri zira süper görünüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 27 Haziran 2011; 1:01:53 >
  • Ooooo resimler gelmeye başlamış.
    Hakan şu belgeleri de görelim :)
  • @xbagci;

Hocam gezinin başından beri bira bira diyoruz, ayıp valla

@yildiz;

Sana önerim ışığın o yönden daha iyi olacağıydı fakat kendinden de kadraja kattın, on numara oldu valla kadraj (Kule)

Fotoğraflara yavaş yavaş bakıyorum, anca bilgisayar başına gelebildim. Biraya ara vermeden devam (@photo-pentax; rakip tanımam)

• Ve sırlar alemi kapılarını aralıyor; xbagci ile sokak fotoğrafçılığı

Burda da bizimkileri çekcektim ama amca atraksiyon yapınca ben de ver yansın ettim

Bu 3 kareden oluşan panoramayı da hiçbiriniz beklemiyordunuz, itiraf edin

• xbagci öyle çekimler yaptı ki şöyle tabir edilir; insan farketmeden yüzüne karşı çekip gidiyor
  • "Surlar da güzelmiş"
  • @PlutosDaddy

telefonla boydan boya aldığın yoksa o panorama mıydı
  • Yok bu direk D300'den, hızlı bi şekilde 3 tane çektim arada çaktırmadan Videolar da var doğru
  • sokak fotoğrafçılığında zirve izmirden bir pentaxçı arkadaşa ait.isim vermiyelim şimdi
    adam bir gün çimlere oturmuş piknik yapan 2 kızın 3 metre uzağına çimlere yatıp kızları çekmeye başladı.yaklaşık 20 poz 1 dakka süreden sonra kızlar kalkıp gitti
    arkadaş sokakta ne görse çekmeye hakkı olduğunu düşünüyor
    zaten onla çıktığımızda müthiş tedirgin oluyorum
  •  DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi

aah Boomerang ah
  • bu bişey değil crosshair adam vapurda karşı bankta (1metre önümüzde oturan kızı çekiyor ya) 50mm lensle
    adam utanmasa şöyle dur böyle dur diycek kıza.
    ben insan çekmeye çekiniyorum valla croplu makinemde 300mm (450mm) bile yetmiyor bana

(Her kare net olacak diye bişey yok, önemli olan içi)

EDIT:

@photo-pentax;

Hocam kadraj içinde kendini farklı bir yerde hissetmen gerek, aynı zamanda sanki modele bakmıyormuş gibi davranmak da ayrı bir cesaret katıyor olsa gerek Vapurda cep telefonuyla bi amcamın portresini çekmiştim, bulursam koyarım

EDIT2:

Ben bu lensi sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Haziran 2011; 3:51:42 >

• @photo-pentax

yok o kare sana cevap niteliğinde değildi sanırım bizim eleman da kızları çekmiyordu zaten
  • hakan benim makinada hep flaş takılıdır.gündüz gece lazım olan her koşulda flaş kullanırım o flaş hiç çıkmaz makinadan.sanırım o yüzden ben objektifi kime çevirsem adam tedirgin oluyor.makina bazuka gibi adama odaklanınca adamda haliyle "noluya laaan" moduna giriyor.
    flaşı çıkarcam bir daha ki sefere bakalım değişiklik olacakmı
  • bu arada insanları çekerken ben de tedirgin oluyorum. eskisine göre az bir gelişme var. bugün grupla gezerken rahat oldu gerçi.

bankta oturan adamı birkaç metreden çektiğimi gören GiJaL'in tepkisi; "Bak gördün mü abi ısırmıyolar"
  • Tepe flaşı bende de takılıydı eskiden her daim, yeri geldiğinde dolgu için kullanıyordum gündüzleri fakat ağırlıktan dolayı mıdır bilmem bıraktım takılı gezmeyi Bir de fotoğrafla ilgisi olmayan 1-2 arkadaş görgüsüz demişti bana, belki de alındım

@Crosshair;

Hocam bazen ısırmaya çalışan da oluyor, graphtec'e atar yapmıştı bir sarhoş Yeşilköyde Korkma ama, zaten o tarz bir model olduğunda hissedersin. işin püf noktası "bak seni çekiyorum!" diye bağırmamak

EDIT:

Bak tek kandidçi biz değiliz

EDIT2:

Bu arada yolda yürürken söylemiştim; Gülhane'ye giderken bir bayan bizi çekip kaçtı arada, bilmem gördünüz mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Haziran 2011; 4:12:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Tepe flaşı bende de takılıydı eskiden her daim, yeri geldiğinde dolgu için kullanıyordum gündüzleri fakat ağırlıktan dolayı mıdır bilmem bıraktım takılı gezmeyi Bir de fotoğrafla ilgisi olmayan 1-2 arkadaş görgüsüz demişti bana, belki de alındım

@Crosshair;

Hocam bazen ısırmaya çalışan da oluyor, graphtec'e atar yapmıştı bir sarhoş Yeşilköyde Korkma ama, zaten o tarz bir model olduğunda hissedersin. işin püf noktası "bak seni çekiyorum!" diye bağırmamak

valla bana ne derlerse desinler ben bırakamam flaşımı.lenslerden çok çok önce geliyor benim için flaş
    bu arada hakan senin bugünkü fotolarda çok başarılı
    gözler bozuk filan deyip haksızlık etme kendine.
    bu arada hepsi manuel 135mm mi?lens nedir?

• Manuel 135mm f2.8 çoğunluk. Panorama arada lens değiş tokuşu yaptığımızda 18-70 ile 3 kareden, xbagci'nin fotosu ve kameralı amcam da 135mm f2 DC Gözler fena bozuk, makinenin odak onayına güvendim valla genelde. Nadiren gözüme güvendim

EDIT:

yeni farkettim, panoramikte KcRasco'nun eli gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Haziran 2011; 4:17:07 >
  • valla kaç tane 135mm denedim hepsi soft geldi çok.öyle softtular ki işlemek bile adam etmiyordu.şimdi kullandığım petri 135mm f2.8 en iyisi valla.senin lens iyiymiş.neyse herkeze iyi geceler.
    forumda ilk kez vedalaşma cümlesi kurdum
    bu gece chatboxa çevirince bu topiği iyi geceler demezsem ayıp olur diye düşündüm

İyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.