quote:Orijinalden alıntı: J.Maharaja Güzel kareler, devam et bence. Fakat bir tarzın olsun, yani fotoğrafçılıkta çok kategori vardır.. (: Tarz derken manzara, makro, portre, ornito gibi mi? Birini seçip ona yoğunlaşmamı mı öneriyorsunuz? Edit: Sayfanın başını boş bırakmayalım. Canon kiss x4 canon 70-200 f4L is usm: 200mm, f4, iso100, 1/800sn < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Person -- 14 Haziran 2013; 23:28:18 >
Aynen öyle, seç birini ve yoğunlaş. Böylece o konuda daha prof. olursun, daha başarılı olursun bence. :)
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Pentax K10D+Miranda 24mm manuel lens: f:6.7, iso100, 1/250sn
quote:Orijinalden alıntı: deeply11 Seyir zevki yüksek oldukça iyi kareler yakalamışsınız. Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim.
Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende başlamayı planlıyorum ilk olarak Nikon Coolpic S3200 aldım bende umarım sizin kadar güzel çekebilirim
quote:Orijinalden alıntı: Abilerden Bayram Abi Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende başlamayı planlıyorum ilk olarak Nikon Coolpic S3200 aldım bende umarım sizin kadar güzel çekebilirim Teşekkür ederim, elbette çekersiniz hocam, benim seviyeme gelmekte bir şey yok, geçersiniz bile. Yeter ki isteğiniz olsun.
quote:Orijinalden alıntı: First_Person quote:Orijinalden alıntı: Abilerden Bayram Abi Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende başlamayı planlıyorum ilk olarak Nikon Coolpic S3200 aldım bende umarım sizin kadar güzel çekebilirim Teşekkür ederim, elbette çekersiniz hocam, benim seviyeme gelmekte bir şey yok, geçersiniz bile. Yeter ki isteğiniz olsun. İnşallah hocam siz de çekimlerinize devam edin profesyonelleştirin
Beğenen ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Genel olarak tarzım değil ama şöyle bir de portre çektim: k10d+50mm1.7@f2.8