Şimdi Ara

DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
3
Favori
43.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmin Ismi: Benimle Kal - Stand by Me

    Yil: 1986, ABD , 89 dk.

    Genre(Tur): Dram / Macera

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Keyifli bir seyirlik:) Bir grup çocuk, ormanda kaybolan ve öldüğü sanılan küçük bir çocuğun cesedini bulmak için yola koyulurlar. Kasabanın daha büyük çocuklarından oluşan bir çete de onları takip etmeye başlar. Kısa sürede aralarında cesedi önce kimin bulacağına dair, tehlikeli bir mücadele başlar.

    Stephen King'in bir kısa hikayesinden uyarlanan filmde, son olarak 24-dizisinde izlediğimiz (Kiefer Sutherland)'in yanı sıra, genç yaşta ölen (River Phoenix) başroldeler.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Drakula - Dracula

    Yil: 1992, ABD , 130 dk.

    Genre(Tur): Korku / Gerilim / Romantik

    Puan: 9.3/10

    Yönetmen: Francis Ford Coppola / Muhteşem bir yapıt:)

    ---
    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]

    Ekstra: Genç bir avukat olan Jonathan Harker, görevi gereği Doğu Avrupa'da küçük gizemli bir kasabaya gelir. Burada ölümsüz vampir Drakula tarafından kaçırılan Harker, onunla birlikte Londra'ya gitmek zorunda kalır. Drakula, Harker'ın nişanlısı Mina'nın fotoğrafını görerek etkilenmiş ve genç kızı ele geçirmek istemektedir. Önce Mina'nın yakın arkadaşı Lucy'i ele geçiren Drakula'ya karşı Lucy ve arkadaşları direnmeye çalışacaklardır.

    Bram Stoker'ın romanından ünlü yönetmen Francis Ford Coppola tarafından uyarlanan Drakula, vampir filmleri arasında en unutulmaz klasiklerden biri olarak yer edinmiştir. Drakula'yı oynayan Gary Oldman ve Van Helsing rolündeki Anthony Hopkins gibi dev isimleri kadrosunda barındıran yapım, 1993'de makyaj, kostüm ve ses efektleriyle Oscar almıştı.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Eylül 2008; 3:56:28 >
  • Filmin Ismi: Sonsuz Aşk - Dragonfly

    Yil: 2002, ABD , 103 dk.

    Genre(Tur): Dram / Gerilim

    Puan: 7.9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Chicago Memorial Hastanesi'nin acil servisinin yöneticisi olan Doktor Joe Darrow'u parlak yaşamı, karısı Dr. Emily Darrow'un tıbbi yardım kampanyası için gittiği Venezüela'nın dağlık bölgelerinde bir trafik kazasında ölmesiyle büyük bir çöküşe girer.

    Karısının bu seyahate çıkmasına taraftar olmayan Joe, ona engel olamadığı için kendini suçlu hissetmektedir.

    6 ay geçmesine rağmen karısının cesedine ulaşılamamıştır.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Eylül 2008; 3:58:59 >
  • Filmin Ismi: Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi - Wristcutters: A Love Story

    Yil: 2006, ABD , 91 dk.

    Genre(Tur): Romantik / Fantastik / Dram

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Zia, kız arkadaşı Desiree'den ayrılınca yaşadığı acıya dayanamaz ve intihar eder. Acısını sonlandırmanın yolunu ölümde bulacağını sanırken hiç beklemediği bir şekilde büyük bir yanılgıya düştüğünü anlar. Gözünü, sadece intihar edenlerin var olduğu bir dünyada açar.

    Ölüm sonrası bir dünyadır burası; tuhaftır, gerçek yaşam kadar acımasızdır; hatta belki de daha fazla... Acılarsa yok olmamıştır. Ama yine de Zia için bir umut vardır. Çünkü ilginç bir şekilde Desiree'nin de intihar ettiğini öğrenmiştir. Tanıştığı bir rock şarkıcısı ve ısrarla bir yanlışlık sonucu orda olduğunu savunan bir otostopçu ile Desiree'nin peşine düşer. Barlarında sadece intihar etmiş elemanları olan Nirvana ve Joy Division gibi grupların şarkılarının çalındığı bu garip dünyanın kasvetli atmosferinde, tuhaf bir yolculuğa çıkarlar.

    2006 Sundance Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü'nün sahibi olan bu son derece ilginç film, kara mizah anlayışı ve ilginç karakterleri ile yılın önemli bağımsızlarından...

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Eylül 2008; 4:00:20 >
  • Aşktan gidiyoruz hadi bakalım:) Bana kalırsa aşk filmlerinin kralı LOVE STORY ve SİBİRYA BERBERİDİR meraklılarına duyrulur
  • Filmin Ismi: The Notebook

    Yil: 2004, ABD , 115 dk.

    Genre(Tur): Romantik / Dram

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Sararmış bir not defterinden anlatılan ve yıllar önceden kopup gelen bir aşk hikayesi. 40'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki sahil kasabası Seabrook'a genç bir kız gelir. Ailesiyle geçireceği sakin bir yazı hayal eden Allie bir karnavalda tanıştığı Noah'la yakınlaşır. Noah kızı gördüğü anda hayatını birleştirmesi gereken insan olduğunu anlar.

    Genç kız zengin bir ailen geldiği ve delikanlı da değirmende çalışan bir işçi olduğu halde geleceği hiç düşünmeden rüya gibi bir yaz geçirirler ve iyice aşık olurlar. II. Dünya Savaşı'nın kızıştığı bir dönemde hayat, aşıkları ayırıverir. Sevdiği kızı aklından hiç çıkarmamış olan Noah savaştan döner. Oysa Allie gönüllü olarak çalıştığı bir askeri hastanede tanıştığı Lon ile evlenmek üzeredir

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Sensiz Olmaz - High Fidelity

    Yil: 2000, ABD , 113 dk.

    Genre(Tur): Komedi / Müzik

    Puan: 8/10

    Tavsiye Oranı : 9/10 :)

    ---

    Ekstra: Bir plakçıda çalışan Rob’un onu terkeden sevgilisi Laurayla olan ilişkisinden yola çıkarak yer yer geçmişe dönen film, Rob’un hayatında yer etmiş tüm ayrılıklarını ve kız arkadaşlarıyla olan ilişkilerini de ilk 5’ler eşliğinde masaya yatırıyor. Film ilişkilerinde dikiş tutturamayan Rob’un bir nevi içsel yolculuğunu anlatırken, aynı zamanda hayat ve ilişkiler üzerine de naciz tarzıyla çok önemli kelamlar etmekten geri kalmıyor.

    İngiltere’nin önemli yönetmenlerinden Stephen Frears imzalı film yine önemli oyuncularının son derece sempatik, içten ve başarılı performanslarıyla size kendisini sevdirmeyi başarıyor. Başrolde John Cusack kariyerinin en doğal oyunculuğunu çıkarırken ve Jack Black yine fırlama, güvenilmeyen yakın arkadaş rolüyle döktürürken; Catherine Zeta Jones ve Tim Robbins gibi starların da küçük rolleri filmi unutulmaz bir sinema şölenine dönüştürüyor.

    Sizlere yer yer Annie Hall’daki Alvy Singer karakterini anımsatacak, yer yer kendi hayatınızı, eski ve yeni ilişkilerinizi gözden geçirtecek ve birçok konuda ilk 5 listesi yapmanıza sebep olucak gerçek hayattan kopma mükemmel bir romantik komedi.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: SİSTEKİ GORİLLER / Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey

    Yil: ABD 1988

    Genre(Tur): Dram

    Puan: DİAN FOSSEY'İN ANISINA VE MÜCADELESİNE 10/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: DOĞA BİLİMCİ DİAN FOSSEY'İN HAYAT HİKAYESİ Alien tanıdıgımız Sigourney Weaver çok iyi ,ne çok iyisi muhteşem bir performans göstermiştir Golden Globe en iyi kadın oyuncu ödülünüde almıştır Bu ödüller boş iş arkadaşlar En iyisi filmi izleyin Beni çok çok derinden etkilemiştir o kadar film verdim ama böyle hissetmedim Bu film aklıma gelince içim burkulur... Dian Fossey (d. 16 Ocak 1932 - 28 Aralık 1985) Goriller üzerine çalışmış ABDli etolojisttir. Birçok goril grubuyla kapsamlı incelemeler yapmış, Ruanda'nın dağ ormanlarında yıllarca onları birlikte yaşamış
    Onu ilk paleontolojist Louis Leakey teşvik etmiştir. Yaptıkları Jane Goodall'ın şempazeler üzerindeki incelemelerine benzerdir.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Eylül 2008; 5:23:52 >
  • Filmin Ismi: Trainspotting

    Yil: 1996

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 8/10
    Imdb Puan: 8.1/10 ( Top 250 : #167 )

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Eroin bağımlısı bir grup gencin hayatına ayrıntılı bir bakışı konu alan ve Irvine Welsh'in romanından Danny Boyle tarafından sinemaya uyarlanan film, Edinburgh'da geçiyor.

    Renton, yirmilerinde, küstah bir uyuşturucu müptelasıdır. Hiçbirşeyi umursamayan arkadaşları Tommy, Spud, Sick Boy ve Begbie'yle birlikte yaşamlarını giderek yıkan olaylar yaşamaktadırlar.

    Başta Ewan McGregor olmak üzere oyuncularının başarısı ve bir o kadar uygun soundtrack'iyle büyük ses getirmiş bir yapım.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:48:36 >
  • Filmin Ismi: Requiem for a Dream

    Yil: 2000

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 8.7/10
    Imdb Puan: 8.5/10 ( Top 250 : #62 )

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Uyuşturucu bağımlısı bir genç ve televiszyondaki yarışma programına umut bağlamış annesinin trajedisi, Aronofsky'nin kendine has sinema dili ve görsel tavrıyla anlatılıyor. Film, Hubert Selby'nin romanından uyarlanmış ve geçtiğimiz Oscar'larda en iyi kadın oyuncu dalında Ellen Burstyn'le adaylığı vardı...


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    Bu 2 filmde uyuşturucunun yapabileceklerini çarpıcı bir biçimde ortaya koyuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:49:27 >
  • Filmin Ismi: P.S I Love You

    Yil: 2007

    Genre(Tur): Romantik

    Puan: 7/10
    Imdb Puan: 6.9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Hoş ve zeki bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutludur. Ancak Gery ölümcül bir hastalığa yakalanır. Bunu öğrenen Holly kocasından daha kötü bir ruh haline girer.

    Ancak karısını çok iyi tanıyan Gery ölmeden önce ona farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazar. Holly için bu mektuplar artık bir yol gösterici haline gelir. Bu mektuplar sayesinde hayata yeniden bağlanmayı öğrenecek ve kendini yeniden tanıyacaktır.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Biraz uzun bir film. Ama değişik sayılabilecek bir seneryosu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:50:04 >
  • Filmin Ismi: Windstruck

    Yil: 2004

    Genre(Tur): Romantik/Komedi/Dram

    Puan: 7.3/10
    Imdb Puan: 7.1/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: My Sassy Girl (Orjinali) izleyen varsa bu filmde onun tadında.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:50:37 >
  • Filmin Ismi: Edward Scissorhands

    Yil: 1990

    Genre(Tur): Dram/Fantastik

    Puan: 8.2/10
    Imdb Puan: 7.9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Edward Scissorhands'i yatan mucit, işini tam olarak bitiremeden ölmüş ve Edward'ı makaslardan oluşan elleriyle bırakmak zorunda kalmıştır. Münzevi bir yaşam süren genç, Peg Boggs'in onu evine götürmesiyle birlikte topluma karışmaya başlayacaktır.

    Fakat kimi sürprizler içeren bu buluşma, üzücü olaylara da gebedir...

    Hüzünlü ve komik bir Frankenstein hikayesi olan yapımın yönetmenliğini, tarzın usta isimlerinden Tim Burton üstleniyor.

    Klasikleşmiş bir modern çağ masalı olan Makaseller, defalarca izlenebilecek türde bir film.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Gene Tim Burton & Johhny Depp ikilisinden güzel bir film , tavsiye edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:51:23 >
  • Filmin Ismi: Reign Over Me

    Yil: 2007

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 8.1/10
    Imdb Puan: 7.8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Charlie, 11 Eylül saldırılarında ailesini kaybetmiştir. İşi ve herhangi bir arkadaşı yoktur. Ailesinin ölümünden sonra tamamen kendini dışa kapatmış, hayatta bir amacı, yapmak istediği bir şey kalmamıştır.

    Alan ise istediği her şeye sahiptir. İyi bir eşi, çocukları ve de işi vardır. Yıllar sonra üniversitede oda arkadaşı olan Charlie ile karşılaşan Alan, Charlie'nin içinde bulunduğu zor durumdan çıkması için ona yardım etmeye karar verir.
    Eski iki arkadaş hiç olmadıkları kadar yakınlaşacaktır.

    Komedi filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Adam Sandler'dan etkileyici bir dram.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Adam Sandler'in oyunculuk konusunda neredeyse kendini bulduğu fim. Tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:51:51 >
  • Filmin Ismi: Wicker Park

    Yil: 2004

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 8/10
    Imdb Puan: 6.8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew birgün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkanının vitrininine bakan bir kız görür…Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur…

    Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar…Birgün Matthew eve geri döndüğünde Lisa’yı bulamaz...Yok olmuştur Lisa…

    İki yıl geçer…Matthew hayatını yeniden düzenlemeye çalışır…
    Luke’un Matthew’a anlatacakları vardır…Bir kıza çılgınca aşık olmuştur…

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Türünün iyi örneklerinden sonlara doğru herşey bağlanmaya başlıyor. 2004 yapımı olmasına rağmen ülkemizde geçen sene girmişti sinemalara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:52:39 >
  • Filmin Ismi: Le Dîner de Cons

    Yil: 1998

    Genre(Tur): Komedi

    Puan: 8/10
    Imdb Puan: 7.6/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Pierre Brochant ve arkadaşları, her Çarşamba gününü "Salaklar Günü" olarak kutlamayı adet haline getirmişlerdir. O güne katılmanın şartı ise oldukça basittir; Herkes yanında bir salak getirecek ve en enteresan salağı getiren büyük ödüle hak kazanacaktır.

    O gece Brochant çok sevinçlidir. Çünkü büyük ödülü fazlasıyla hakeden bir salak bulmuştur. Fakat Brochant'ın bilmediği tek şey, Pignon adlı salağın bela yaratma konusunda uzman olduğudur.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Sağlam bir komedi filmi izlenmeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:53:12 >
  • Filmin Ismi: Felon

    Yil: 2008

    Genre(Tur): Suç | Dram

    Puan: 7.9/10
    Imdb Puan: 7.9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Bir hapishane filmi , bu tip filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:53:44 >
  • Filmin Ismi: Lucky Number Slevin

    Yil: 2006

    Genre(Tur): Suç | Gerilim

    Puan: 8.1/10
    Imdb Puan: 7.8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Suç dünyasında hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Özellikle de Slevin’ın bulaşmış olduğu suç dünyasında.

    Sevgilisi tarafından aldatılan, evinden atılan, üstüne üstlük bir yankesiciye kimliğini kaptıran Slevin, Los Angeles’ın bunalımlarından bir süre de olsa uzak durabilmek için New Yorklu arkadaşı Nick Fisher’dan dairesinin anahtarını ödünç alır. Oysa ki New York terk ettiğinden çok daha belalı bir şehirdir.

    Bir dönem ortak ancak nihayet düşman olan iki mafya babası, Patron ve Haham, Büyük Elma’yı ikiye bölmüş ve suç dünyasını parsellemişlerdir. Ancak oğlunun intikamını almaya niyetli olan Patron, Haham’ın oğlunu öldürtmek için bir kiralık katil tutar.

    Katilin planı daha da basittir. Patron’a borçlu birini bul, adamı öldürt. En kolay yem Nick Fisher’dan başkası değildir

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Halen izlemediyseniz bir göz atın derim. Sıkıcı olmayan sürükleyici ve sonunda sizi şaşırtan bir film.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2008; 1:54:16 >
  • Filmin Ismi: The Money Pit

    Yil: 1986

    Genre(Tur): Komedi

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Karin kaslarim agriyincaya dek guldugum filmlerden biri, orjinel DVD cok az alairim (parasizliktan), ama bu filmin dvdsine sahibim imdbde 6 ya yakin puan alsada inanmayin, komedi severler icin bu filme izlememisse cok sey kacirmislardir.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    NOT:Cannibal biliyorum komedi sevmiyorsun, ama bu filmi izle Tom Hanks i bir kez daha seviceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 17 Eylül 2008; 20:33:31 >
  • On numara film Tv,de izlemiştim, Bu arada yoksun denkmi gelmiyoruz ne
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.