Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kredi kartıyla alamıyor muyuz arkadaşlar?
  • fifa point almayı düşünenler, droyun yarın uygun fiyata ekleyecek siteye. Az önce görüştüm bilginize. Böyle samimi satıcılara destek vermemiz lazım btf 1 içinde bu siteden fiyat alırız. ''yeter ki dh kabul etsin'' diyor arkadaş. Sağ olsun.
  • Dünden beridir akk yüzünden indiremedim, sabah işe gittim şimdi geldim %62 olmuş

• 80 ₺ olsun alcam bende bi kac ay beklerım
  • Originde 2 tane fifa var o kadar fut oynadim biri silinmedi de coin falanda gelmemis kendi kastigim 4k coin var heralde bonus monus gelmedi bana
  • Activision kullanıcısına yanıt
    evet alınıyor. gpay ile hesabına bakiye yüklüyorsun. arayıp teyit ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

fifa point almayı düşünenler, droyun yarın uygun fiyata ekleyecek siteye. Az önce görüştüm bilginize. Böyle samimi satıcılara destek vermemiz lazım btf 1 içinde bu siteden fiyat alırız. ''yeter ki dh kabul etsin'' diyor arkadaş. Sağ olsun.

Aynen bro adamlar çok samimi gerçekten,bizden biri hatta sitenin açıklama kısmı çok ilgimi çekti..

CS:GO da Kötü Skin Çıkınca Üzülen.
    League of Legends’da Feedleyenleri Sevmeyen.
    World Of Warcraft’ta Raid Gününü Bekleyen.
    Hearthstone’da Legendary Çıkacak mı diye Sarı Rengi Arayan.
    PES’te Real Madrid & Barcelona Almayan.
    Half Life’ta Atom Kurmayan Oyuncularız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Originde 2 tane fifa var o kadar fut oynadim biri silinmedi de coin falanda gelmemis kendi kastigim 4k coin var heralde bonus monus gelmedi bana

Coin gelmiyor zaten. Draft fişi eklenmiş mi?
    Banka işlem ücreti isterse onu da eklemeniz lazım oyun fiyatına ek olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Allah kahretsin Amd'yi yine devam ediyor!!  
  • chat sonucu kiralik oyuncu ve draft fisi geldi lakin ozel tasarim formalar gelmedi o da olmasin zaten gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

chat sonucu kiralik oyuncu ve draft fisi geldi lakin ozel tasarim formalar gelmedi o da olmasin zaten gerek yok :)

hocam ben de konuştum gönderdim dedi ama nerden bakacağımı bilmiyorum nasıl görünüyor draft fişleri ss atma imkanınız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzzz96

Allah kahretsin Amd'yi yine devam ediyor!!  

Sorun ne hocam?

• tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    uygulamadan baktim ben ana ekranda gozuktu direkt

• droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    kardeş ben aldım keyi yollar mısınız acil indirelim :)) no 102
    siteden canlı desteke başvur anında cevap veriyorlar
  • Yeni sürüm Driver da oyun açılmaması,menülerde ve oyun içi sinematikte aşırı kasma ( fps 2'ye düştüğü oluyor) oyundan aniden atma vs bu kadar yeterli sanırım bu saydıklarım aynen demoda da vardı yine devam ediyor hiç bir düzeltme yapılmamış
  • Şu anda en ucuz nerden alabilirim ? 70-80 TL'ye ne zaman düşer ?
  • Oyun ön yüklemeye açıldığından beri halen indiriyor. Şuanda %90 çıldırttı beni bu AKK lanet olsun sana.
  • Arkadaslar bugun logitech f710 aldım oyunda yön tuşlarıyla oynarken sağ sol vs'de çapraz koşuyor oyuncular ama joystick kullanırken hiç bir problem yok bu çok sinirimi bozdu ve senelerdir yön tuşlarıyla oynarım fifayı vs. Sizce oyunla ilgili bi problemmi yoksa gamepadde mi bi problem var ?
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.