< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
|
................................. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 11 Eylül 2021; 19:41:20 > |
|
|
Arkadaşlar Marea brava sahipleri Adana da Tamirci arıyorsanız Kışla Başkent Hastanesine Giderken Kanal Setinin üstünde tren raylarını geçtikten sonra Adil Usta var. Niye söylüyorum bu usta nın kendi aracı mareası var sanırım 4-5 seneden bu yana biniyor. bir tane marea göstermeye gittim aracı tanıyor nasıl tamir edeceğini biliyor.Bana parça sıkıntısı yok alabilirsin dedi. |
|
1998 marea elx
|
Selamlar,Eskdien olsa sorunuza 10 dk da cevap verirdik.Artık marea kulübünde arabalar değşti arkadaşlıklar devam ediyor!!!umarım:)) Sorunuza forumun ilk zamanlarında olsak tek dizel mareası olan Özgür Gümüş arkadaşımız yanıt verirdi.Bursa toplantısında yarışmış bir türlü geçememiştim hız felakettir tabiki:) Aracı aldıysanız hayırlı olsun ancak dediğiniz yıllarda 300 k deki turbosu bğuük ihimal bozuk dizel aractan bence uzak durmalı epey masraf açabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaslarmarea exculive 2004 model kontaktan merkezi kilit çalışmiyor.kontak pil numarası tam olarak nedir.Cr2032 ve cr2016 denedim olmuyor.İçinden cr 2025 cıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda gündelik işlerimi halledebilmek ve ayağımı yerden kesebilmek adına 1.6 Elx Marea satın aldım. Kaloriferin kendi kendine çalışması ve devir dalgalanması sorunum var klasik olarak. Özellikle soğuk havalarda ilk çalıştırmada motor 2000-2500 devirlerde çalışıyor , 5-6 dakika içinde rölanti değerlerine iniyor. Arada örneğin ışıklarda beklerken birden motor titreşerek 500-600 devirlere düşüyor ama stop etmiyor. Gaza bir kez dokunmak yetiyor rölanti devrine dönüyor. Stop etme yok. Araç benzinli. Lpg takılmamış. Bu sorunlarımla ilgilenebilecek işinin ehli , nokta atışı çözüm ve onarımı yapabilecek servis arayışındayım. Tekirdağ/Çorlu'da yaşamaktayım. Sanayiye her gidişim bir sinir harbi oluyor. Nereye gitsem biz o arabaya bakmıyoruz - bakamıyoruz lafları duyuyorum. Tekirdağ - Çorlu veya İstanbul'da tavsiye servis verebilir misiniz? |
|
Konuyu bi hortlatalım. 2011-2012 de Marea 1.6 ELX aracım vardı. Yıllar sonra tekrar dönüş yaptık. Ev aldığım için bütçeme uygun gene dedim Marea ile yola devam edelim. Bu sefer 2004 Model 1.6 Exclusive Bi süre yollara Marea ile devam edeceğiz bakalım. |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhabalar 2004 Model Fiat Marea Liberty aldım. Bu yağ çubuğunun altındaki büyük buhar hortumunun altında küçük bir hortum var ustanın biri bunun motorun üst kapağının arkasındaki yere takılması gerektiğini söylüyor ama lpg ci oraya kendi hortumunu takmış oraya T attırdım biriside kapalı kalması gerektiğini söylüyor bu küçük hortumun ne işe yaradığını nereye takılması gerektiğini bilen birisi yardımcı olabilir mi kafayı yicem her usta farklı birşey söylüyor. |
|