Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
402.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORMU TERK EDECEĞİM KARDEŞLER BİR KAÇ KİŞİNİN DIŞINDA UĞRAYAN YOK ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• doblocu soru sroruyo bsşka topikten yanıt geliyo yanlış anlasılmasın bu ii birsey ama dobocularda yanıt verse aha 1 sayfa soonra 100 sayfa oluyoruz sami947 hemserim bi el at ya su olaya yaw
  • arkadaşlar benim arabada 120 geldiginde bariz bi titreme war , umarım rot balansdır.bide bir depoyla yaptığınız km leri yazabilirseniz sevinicem tum dobloculara selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty_6060

geremy abi yanlış hatırlamıyosam isim mustfaydı nasıl abi arabadan memnunmusun abi bide birsey sorcam arabayı 2 gün çalıstırmadık malum kar felan sonra çalıştırdıgımda hararet göstergesi yukarıya kadar çıktı geri indi bunu nedeni nedir bilen varmı

arabadan memnunum yakşaşık 1000 km olacak yakında 2 defa şehirler arası yaptım güzel yani
    hararet saatinin yaptığı harekete anlamm veremedim gözün devamlı saatte olsun hararet yaptırma önemli bir problem değil dir sanırım.
  • yakıtı hesapladım uzun yolda 615km 90ytl yakıt aldı a-sakin kullanım 90km hızı pek geçmeden yakıt normalmi bilmiyorum bana iyi gibi geliyor
  • model :2008
    motor :1.4
    km :900
    yakıt :97 oktan benzin
    şehir dışı :0,220 ytl
    hız :80-100 km/saat
    şehir içi :0,300-0,350 ytl
    hız :40-60 km/saat
    YAKITLARINIZI BU FORMATTA YAZARSANIZ YAKIT DURUMLARINI DEĞERLENDİREBİLİRİZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

geremy abi yanlış hatırlamıyosam isim mustfaydı nasıl abi arabadan memnunmusun abi bide birsey sorcam arabayı 2 gün çalıstırmadık malum kar felan sonra çalıştırdıgımda hararet göstergesi yukarıya kadar çıktı geri indi bunu nedeni nedir bilen varmı

arabadan memnunum yakşaşık 1000 km olacak yakında 2 defa şehirler arası yaptım güzel yani
    hararet saatinin yaptığı harekete anlamm veremedim gözün devamlı saatte olsun hararet yaptırma önemli bir problem değil dir sanırım.

abi hararet yaptırmadım hava çok soguktu zaten ilk kontagı çeviridm dibe vurdu neyse bi servise sorarım
    model:2006
    motor:1.4
    yakıt:lpg
    şehir dışı:140 ykr
    hız:80-100
    şehiriçi:180-200
    hız:40-70
    degerler böyle iii forumlar

• musty araban hava yapmış olabilir. dikkat et yükselince zaten uyarı veriyor galiba sizin modellerde de bu uyarı sistemi var. eğer hareret yaparsa rolantide bırak kaloriferi son kademeye kadar aç bu sayede motoru soğutabilirsin...
    genel olarak suyunu antifirizini kontrol ettirmende fayda var..
  • quote:

iterek çalıştırmayın başka aküden takviye yapın.

ehliyet kursunda aracınız eğer dijitalse takviye yapmayın devreler yanar gibi bir şey söyleniyordu. tam hatırlayamadım ama bu sorun olmasın...
  • ittirerek çalıştırmak çalıştırmak motor ve aktarma organlarına büyük zararlar verebilir hiç bir üretici bunu tavsiye etmez hatta başımıza ankarada geldi clio sport u bayır aşağı salmışlar aynen eline sağlık subablar eğildi sente atladı servis 3 yıl önce 2 milyar istedi katalizörede zarar verirmiş.aynı volt ve amper buldukdan sonra zarar vereceğini sanmam ama garanti olsun diyorsan akünü çıkar sağlam akü tak sen bilirsin
  • quote:

doblocu soru sroruyo bsşka topikten yanıt geliyo yanlış anlasılmasın bu ii birsey ama dobocularda yanıt verse aha 1 sayfa soonra 100 sayfa oluyoruz sami947 hemserim bi el at ya su olaya yaw

hemşerim bu aylarda böyle olması doğal diğer forum ve konularda da bir kaç kişiden başka kimse yok..
    yenilikler getirmek için uğraşırdım ama malum dersler sınavlar bu sene son senem bayağı zorluyor, onun için ara ara girebiliyorum.
  • quote:

ittirerek çalıştırmak çalıştırmak motor ve aktarma organlarına büyük zararlar verebilir hiç bir üretici bunu tavsiye etmez hatta başımıza ankarada geldi clio sport u bayır aşağı salmışlar aynen eline sağlık subablar eğildi sente atladı servis 3 yıl önce 2 milyar istedi katalizörede zarar verirmiş.aynı volt ve amper buldukdan sonra zarar vereceğini sanmam ama garanti olsun diyorsan akünü çıkar sağlam akü tak sen bilirsin

iterek çalıştırmak tehlikeli onu biliyorum ama. geçenlerde yollarda görüyorum yeni kasa transporterlara filan aktarma yapıyorlar bize mi yanlış söylediler onu merak ettim. araba bu sebeple yolda kalırsa aküyü kucaklamak daha zor gelir bana

• quote:

Orjinalden alıntı: pemfigus

arkadaşlar benim arabada 120 geldiginde bariz bi titreme war , umarım rot balansdır.bide bir depoyla yaptığınız km leri yazabilirseniz sevinicem tum dobloculara selamlar

lastiklerin havalarını kontrol et .lastik yanak ve tabanlarınnada bak lastiklerde dışarıdan bir problem gözükmüyorsa rot balansa girmen gerebilir yürüyen aksamda sorun varsa onlar söyler sana gerekeni(tabi iyi ustaysa)km yazmaya başladık inşallah devam eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sami947

quote:

ittirerek çalıştırmak çalıştırmak motor ve aktarma organlarına büyük zararlar verebilir hiç bir üretici bunu tavsiye etmez hatta başımıza ankarada geldi clio sport u bayır aşağı salmışlar aynen eline sağlık subablar eğildi sente atladı servis 3 yıl önce 2 milyar istedi katalizörede zarar verirmiş.aynı volt ve amper buldukdan sonra zarar vereceğini sanmam ama garanti olsun diyorsan akünü çıkar sağlam akü tak sen bilirsin

iterek çalıştırmak tehlikeli onu biliyorum ama. geçenlerde yollarda görüyorum yeni kasa transporterlara filan aktarma yapıyorlar bize mi yanlış söylediler onu merak ettim. araba bu sebeple yolda kalırsa aküyü kucaklamak daha zor gelir bana

bence takviyeyle çalıştırmak iterek çalıştırmakdan daha sağlıklı ampere dikkat etmek kaydıyla.bir ara tempralar için bu söylenti çıkmıştı hertarafı dijital ya bozulur diye ama bix-zimkilerin kullanma klavuzunda yazıyor olması lazım klavuz arabada soğukda üşeniyorum ama ilk fırsatta bakacam

• bizim klavuz da araba da. araçta da gezmede. gelince ben de bakayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_murat

geremy foto paylaşımı hakkında bilgi verirmisin??

ben hiç resim koymadımki (buraya resim koymak için tıklayın) yeri var sol altta oradan yaparsın sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sami947

bizim klavuz da araba da. araçta da gezmede. gelince ben de bakayım..

akün zayıfladıysa bence hiç uğraşma değiştir kış günü canın sıkılır zayıf akü marj dinomasının anasını ağlatıyor masraf çıkarıyor ittirsen boşken 1250-1300 kg takviye yapacak olsan araç ara kablo ara birde acil işin varsa 100 ytl için değmez saygılar.
  • resim eklemek içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_16142622/mpage_1/tm.htm burada anlatılıyor. yapamayan olursa yine yardımcı olabilirim..
    bizim aracın bi resmini ekleyemedim bende temiz bulamıyorumki..yıkandığı gün batıyor...
    yok üstad akü zayıflamadı hatta maşallahı var 1 haftadır yatıyordu tek marşta aldı.

şu abs arızası bende de yazıyorda freni yokluyorum abs çalışıyor. merak ettiğim abs sıvısı bu soğuklarda donuyor filan da ondan dolayı mı uyarı veriyor??

bir de araba çalışmazken frene basıp çekiyorum sol arka teker gibi bir yerden bir ses geliyor bir kaç defa yaptıktan sonra fren şişiyor ve gelmiyor. bu durumla karşılaşan var mı??
  • ouz71@hotmail.com 2008 doblo combi active 1.3 multijet krono gri doblo forever

• nazar değmesin maşallah güzel olmuş foto montaj değil dimi
    o camlarla nasıl vizeye gidecen merak ettim doğrusu
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.