Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.241.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kecevik

iyi akşamlar arkadaşlar.

iyi akşamlar kecevik yaa sana o meşhur virajları soracaktım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

hangi yoldaki kaçıncı virajı soracan?
    malum; anamur-mersin, aydıncık- gülnar, anamur-gazipaşa (diğer yön akdenize gider) yollarımız viraj dolu.
  • iyi geceler takım
  • quote:

quote:

hangi yoldaki kaçıncı virajı soracan?
    malum; anamur-mersin, aydıncık- gülnar, anamur-gazipaşa (diğer yön akdenize gider) yollarımız viraj dolu.

bravo bravo test ettim gerçek anamur'Lusun ya hocam şaka bi yana o virajları 4,5 saatte en geç geçip atıyom snra otobanda allah n verdiyse (diyarbakıra) gitmek için anamur levhasını gördüm antalya'ya dönüşde gece olduğundan resmini çekemedim seninde imzanda anamur yazınca farkettim herneyse sana hocam şöyle bi sorum olacaktı acaba orada yol yapım çalışmalarının yapıldığını gördüm acaba n türlü çalışma var genişletmemi yenileme gibi mi..kalın sağlıcakla doblo takımı

• quote:

bravo bravo test ettim gerçek anamur'Lusun ya hocam şaka bi yana o virajları 4,5 saatte en geç geçip atıyom snra otobanda allah n verdiyse (diyarbakıra) gitmek için anamur levhasını gördüm antalya'ya dönüşde gece olduğundan resmini çekemedim seninde imzanda anamur yazınca farkettim herneyse sana hocam şöyle bi sorum olacaktı acaba orada yol yapım çalışmalarının yapıldığını gördüm acaba n türlü çalışma var genişletmemi yenileme gibi mi..kalın sağlıcakla doblo takımı

genişletip yeniliyorlar nerede ne uygunsa yapıyorlar. bazen tepeyi söküp çukura dolduruyorlar, bazen genişletiyorlar.
    10 yıl önce bende diyarbakıra çok gittim. o zamanlar nurdağı viyadükleri yapılıyordu daha. üstünden geçmek nasip olmamıştı.

• iyi geceler team

tatilden bi foto

• iyi geceler arkadaşlar.
    grande dobloyu denize götürüp bronzlatmışsın ha.
  • quote:

quote:

genişletip yeniliyorlar nerede ne uygunsa yapıyorlar. bazen tepeyi söküp çukura dolduruyorlar, bazen genişletiyorlar.
    10 yıl önce bende diyarbakıra çok gittim. o zamanlar nurdağı viyadükleri yapılıyordu daha. üstünden geçmek nasip olmamıştı.

ya hocam demek istediğim şu şöyle fazla viraj olmadan kestirim yol yapamazlarmı yaa..!!

• Beyler Daha ölmedik Yaw Burdayız hemen silivermişler bizi ....

Geremy do you remember me ???
  • quote:

iyi geceler arkadaşlar.
    grande dobloyu denize götürüp bronzlatmışsın ha.

malesef sürekli güneşin altında kaldı granit gri olan araba siyaha döndü biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi77

Beyler Daha ölmedik Yaw Burdayız hemen silivermişler bizi ....

Geremy do you remember me ???

sürekli katılımda bulunanlar var artık o listedek sende aktif olursan senide ekler yoksa kimse unutulmadı
  • Tünaydın takım..!!!

hayırLı pazarLar..!!
  • Günaydın takım..

Hayırlı Pazarlar..

Arkadaşlar Doblo Satılık

Haberiniz ola..

Bugün Pazara gitti..

Kartal oto pazarına görücüye çıktı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 14 Temmuz 2008; 14:07:03 >
  • Takım kimseler yok herhalde
  • iyi günler takım

grande foto güzel paylaşım için teşekkürler
  • Takım arabaya 14.500 istiyorum çokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Günaydın takım..

Hayırlı Pazarlar..

Arkadaşlar Doblo Satılık

Haberiniz ola..

Bugün Pazara gitti..

Kartal oto pazarına görücüye çıktı yani

adaş ALLLAH kolaylık verin
  • iyi pazarlar arkadaşlar...
  • FAYDALI BİLGİLER

Yakıt Masrafını Azaltmak

-Aracın değer kaybının yanı sıra, cebinizden çıkacak en büyük para benzin harcamalarıdır. Bu konuda dikkat edeceğiniz birkaç nokta tasarruf yapmanızı sağlayabilir.

1-Aracınızın kullanım kılavuzunda yazan benzin sarfiyatı verileri, gerçek hayattakinden farklı olabilir. Örneğin Avrupa Birliğine üye ülkelerden birinden aldığınız bir otomobilin yakıt sarfiyatı verileri İstanbul trafiği ortalamasının altında olabilir.
    2-Aracınızı çok yavaşta kaldırmak iyi bir tasarruf yöntemi değildir ve bu diğer sürücüleri rahatsız edecektir. Normal bir şekilde kalkıp hızlanın ve mümkün olan en üst vitese atın.
    3-Aracın motor devrini dakikada 2000 ila 3000 arasında tutun.
    4-Bir dakikadan uzun bekleyeceğiniz zaman motoru durdurun.
    5-Her zaman kullandığınız yolların alternatifine bakın. Eğer biraz daha uzun ama daha az dur kalk yapacağınız bir yol bulursanız, tasarruf edebilirsiniz.
    6-Camları ve açılır tavanı kapalı tutun. Lastiklerinizin olması gereken basınçta olmasına kesinlikle dikkat edin. Hava direnci ve sürtünmeyi arttıran düşük lastik basıncı benzin sarfiyatını arttır.
    7-Müzik sistemindeki amfi, buğu önleyici ve klima benzin sarfiyatını arttırır.
    8-Kurumlu ve yağı eski bir motor benzin sarfiyatını arttırır.
    9-Lastik basıncınızın doğru olduğundan emin olun, düşük lastik baıncı sarfiyatı arttırır.
    10-Arabanızın hava filtresini düzenli değişimine dikkat edin; zor nefes alan bir araba benzini daha çok yakar.
    11-Orjinalinin dışında buji kullanmayın.
    12-Sert hızlanmalardan kaçının, sabit bir tempo ile sürün, mümkünse hız sabitleyici kullanın.

otomobil.ntvmsnbc.com

• Otomobil temizlik

Otomobilinizi yıkatırken veya yıkarken nelere dikkat etmelisiniz? Bazı otomobillerin eski gözükmelerinin nedeni, boyasının yıpranmasıi bunu da nedeni otomobilin yanlış yıkanmasıdır.

1-Otomobilinizi hiçbir zaman fırça ile yıkamayın. Sünger, mümkünse alışveriş merkezlerinde satılan bu iş için yapılmış olan doğal süngerleri tercih edin.
    2-Hortum, kova ve otomobil yıkamak için yapılmış bir şampuan kullanın. Böylece hem kirler çabuk çözülecek hem de kova kullandığınız için daha az su kirleteceksiniz. Hortumun ucunda suyu kesen bir tabanca olmasına özen gösterin.
    3-Aracınızı her zaman tavanından yıkamaya başlayın, kaput ve bagajdan sonra kapılara, ordan tampon, kapı altı ve jantlara geçin. Siz temizden kirliye giderken süngerinize daha az kir birikir ve dolayısıyla arabanızın çizilme ihtimali de azalır.
    4-Arabanızı duruladıktan sonra kullanacğınız bezin yine otomobil kurulamak için yapılmış sentetik güderi denilen sarı bezler olmasına işinizi kolaylaştırır. Yanlış kurulama aracınızda hem çizilmelere hemde lekeler kalmasına neden olur. Doğal bezler sizi uğraştırırken sentetik güderiyi sıktığınızda hem eliniz acımaz hemde serbest bıraktığınızda anında gevşer.

Eğer işi daha da ciddiye alıyor ve bir pazar gününü otomobilinizin temizliğine ayırmak istiyorsanız, detaylı temizlik için gerekli bilgiye ihtiyacınız var demektir.

otomobil.ntvmsnbc.com

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.