Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.256.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

******AKÜ KUTUP BAŞLARININ SIKILIĞINI KONTROL EDİN EĞER OKSİTLENDİYSE(BEYAZ PAMUKÇUK GİBİ LEKELER) SICAK SUYLA TEMİZLEYİN VAZELİN VEYA GRES İLE HAVA ALMASINI ÖNLEME AMAÇLI YAĞLAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 3 Haziran 2008; 22:26:21 >

Orjinalden alıntı: geremy

DOBLO TAKIMI İÇİN İP UÇLARI 1
    ******AKÜ KUTUP BAŞLARININ SIKILĞINI KONTROL EDİN EĞER OKSİTLENDİYSE(BEYAZ PAMUKÇUK GİBİ LEKELER) SICAK SUYLA TEMİZLEYİN VAZELİN VEYA GRES İLE HAVA ALMASINI ÖNLEME AMAÇLI YAĞLAYIN.

paylaşım için teşekkürler kanka :)

<---DoBLo TeAm--->

2006 1.4FİRE COMBİ

kimisi için sadece forum bizim için AİLE.
  • DOBLO TAKIMI İÇİN İPUÇLARI 2

ARACINIZA BİNMEDEN ÖNCE SİLECEKLERİNİZİ HAFİFCE KALDIRARAK BİRİKMİŞ TOZUN DÖKÜLMESİNİ SAĞLAYIN(NE KADAR TEMİZ OLURSAK OLALIM MUHTEMELEN BİR GÜN İÇİN DE ÇOK TOZ BİRİKİYOR İLK ÇALIŞMA ESNASINDA CAMLAR ÇİZİLİYOR)
    CAM SUYU KUTUSUNA CAMSİL KOYUN DAHA İYİ TEMİZLİK SAĞLIYOR VE GÜZEL KOKUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 3 Haziran 2008; 22:33:13 >

DOĞRU LASTİK HAVASI İÇİN SOĞUK ÖLÇÜM YAPIN.LASTİK FİRMASINA MAİL ATARSANIZ ARACINIZIN HAVA ÖLÇÜLERİNİ BİLDİRİYORLAR.(GOODYEAR A MAİL ATTIM ERTESİ GÜN CEPDEN ARADILAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 3 Haziran 2008; 22:45:21 >

arkadaşlar 7 aydır fanın çalıştığını hiç duymadım sizdede böylemi??????????????

ben duymadım bakayım bir nerede belki yoktur maazallah

DOBLO TAKIMI İÇİN İPUÇLARI 3

DOĞRU LASTİK HAVASI İÇİN SOĞUK ÖLÇÜM YAPIN.LASTİK FİRMASINA MAİL ATARSANIZ ARACINIZIN HAVA ÖLÇÜLERİNİ BİLDİRİYORLAR.(GOODYEAR A MAİL ATTIM ERTESİ GÜN CEPDEN ARADILAR)

buralar sıcak lastikleri dolaba koysak olurmu?

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

quote:

DOBLO TAKIMI İÇİN İPUÇLARI 3

buralar sıcak lastikleri dolaba koysak olurmu?

LASTİKLER BELLİ BİR YOL KATTETİKDEN SONRA SÜRTÜNME NETİCESİNDE ISINIRLAR VE İÇLERİNDEKİ HAVA ISINMA NETİCESİNDE GENLEŞİR 30 YERİNE ATIYORUM 33 GÖSTERİR BUDA BİZİ YANILTIR.

• DOBLO TAKIMI İÇİN İPUÇLARI 4

ARACINIZIN DEĞİŞEN PARÇALARINI KM VE TARİH OLARAK NOT ETMEYE ÇALIŞIN İLERDE FAYDASI OLABİLİR(BAZI PARÇALAR KM BAZILARI ZAMAN İLE YIPRANIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 4 Haziran 2008; 9:34:48 >

• geremy gitmeeee bi soru sorcam
  • benzinli doblo sahiplerine sorularım var.bi tanıdık düşünüyorda,1.4 performans nasıl lpg ile çeker mi ne kadar yakar.1.2 de olabilir ama lpg ile gitmez gibime geliyor.birde yük taşıncak araçla

Orjinalden alıntı: premio_semih

benzinli doblo sahiplerine sorularım var.bi tanıdık düşünüyorda,1.4 performans nasıl lpg ile çeker mi ne kadar yakar.1.2 de olabilir ama lpg ile gitmez gibime geliyor.birde yük taşıncak araçla

premio semih 1.4 benzinli kullanıyorum az çok bilirsin herhalde...

Performansı torkundan dolayı yokuşta dizel gibi değil bunu herkes bilir ama yüksek devirlerde kullanıldıgında bayılma vs yapmaz yüklü olsa dahi.

3hafta üst üste hafta sonları yüklü şeçilde yolculuk yaptım yokuşları yüksek devirde çıktım doblo beni üzmedi.

Lpg'yi şiddetle öneririm yakıt'ı düşürür performansı hissedilmeyecek derecede etkiler çok fayda sağlar.

1.4 8v fire motor çok sessiz uzun ömürlü bakım masrafları ve fiyatı uygundur.

1.2 16v yerine 1.4 8v öneririm yakıt ve performansda daha iyidir.

araç için söyleyeceklerimi toplarsam ara hızlanmları iyi 1.4 motor kasayı rahat kaldırıyor (hatta şöyle diyebilirim ki yokuş yukarı gaza basmadan kalkıyor video çektim isteyen arkadaşlara gönderebilirim) sonuç olarak alıcısını üzmez 1.4fire motor

<---DoBLo TeAm--->

2006 1.4FİRE COMBİ

kimisi için sadece forum bizim için AİLE.

• S.A TEAM
    doblo premio 1.3 multijet (KÜTAHYA)
  • iyi geceler team

1- 2005 model 1.9 jtd multijet sahipleri sehir içi tüketimlerini ve 1 depo ile ne kadar yol yaptıklarını
    2- 2007 ve üzeri 1.9 multijet sahipleri şehir içi yakıt yüketimlerini ve 1 depo ile ne kadar yol yapıtıklarını yazabilirlermi

ben kendi aracımda bi problem olup olmadığını öğrenmek için soruyom bu yüzden abartısız olsun cevaplarınız.
    link=http://forum.donanimhaber.com/m_20772820/mpage_1//tm.htm#20777881]

<---DoBLo TeAm--->
    [/link]
    2006 1.3 Premio
  • iyi geceler. millet gidiyor, ben geliyom.bu işte bir terslik var gibi sanki

2006 Dobló 1.3 Multijet Dynamic Lux Ateş Kırmızısı
    Anamur/Mersin
  • OLSUN H.G KECEVİK
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.