Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.274.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yaaa arka tekerlerin üstü hep çizik olmuştu bende neyapabilirim diyodum (alt tarafı 10-15 adet olta var hep çiziyo).....İyi fikir verdi doğrusu

ben aslında hergün buradayım ama üye ismini yazmak vs. öle bir zor geliyor ki sormayın ama merak etmeyin

SİZLERİ İZLİYORUM

alla allaaaaa neden nasıl allam allaaam neden yaparlarrrrr

yaw DİZELİNDE LPG LİSİ olur muuuu

2004 Toyota Corolla Terra 1.6 16v VV-TI Sedan / GranitGri
  • yakında lpg li arabayada lpg takarlar allah sonumuzu hayretsin

<---DoBLo TeAm--->

2006 1.4FİRE COMBİ

kimisi için sadece forum bizim için AİLE.
  • ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR BÖYLE DÖŞEME YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUM TAM İSTEDİĞİM GİBİ BUNU NEREDE VE KAÇA YAPTIRABİLİRİM İSTANBULDA BİLGİSİ OLAN VARMI
    quote:

Orjinalden alıntı: neon88

Arkadaşlar döşeme ile ilgili konuları araştırırken bikaç resim buldum yapılabilir diye düşünüyorum.

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

• çok güzel ve orjinal olmuş hemde deri gibi duruyor kaça patlar acaba

• döşeme hakkında bilgisi olan bekliyorum

• olur inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

tuzlu iş gibi duruyo üstelik koltukları falanda sökmek gerek bizi bozar biz yine türk usulü kilim serelimyada bagaja bi halıflex atalımyapalım edelim diyom ama bende daha doblo yokk

• Tekerlek üzerleri benim pek hoşuma gitmedi açıkcası . muşambamsı degilde presli halıfleks türü bişey daha iyi giderdi. taksı türü arabalarda var mesela (yani ben aile arabası olarak kullanıyorum koymam öyle bişey tekerlek üzerine yük falan taşısaydım o başka)
    Bagaj kısmına gelince ;bende bagaj havuzu var bilenler bilir temizlemeside kolay bişey aktığı zaman çıkarıp temizlemeside(bilenler yine bilir süt falan dökülünce kokusu çıkmaz arabayı satmayınca) bagaja havuzlu gider.
    Ama ön paspaslar düşünülebilir temizlemekten ve gazete yaymaktan bıktım yalnız muşamba görünümlü paspaslarda hoşuma gitmiyor bagaj havuzuna benzer dobloyo göre havuzlu paspaslar olsa çok süper olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DobloDoblo -- 21 Mart 2008; 22:14:30 >

<---DoBLo TeAm--->

2007 1.3 Premio
  • quote:

Orjinalden alıntı: DobloDoblo

Tekerlek üzerleri benim pek hoşuma gitmedi açıkcası . muşambamsı degilde presli halıfleks türü bişey daha iyi giderdi. taksı türü arabalarda var mesela (yani ben aile arabası olarak kullanıyorum koymam öyle bişey tekerlek üzerine yük falan taşısaydım o başka)
    Bagaj kısmına gelince ;bende bagaj havuzu var bilenler bilir temizlemeside kolay bişey aktığı zaman çıkarıp temizlemeside(bilenler yine bilir süt falan dökülünce kokusu çıkmaz arabayı satmayınca) bagaja havuzlu gider.
    Ama ön paspaslar düşünülebilir temizlemekten ve gazete yaymaktan bıktım yalnız muşamba görünümlü paspaslarda hoşuma gitmiyor bagaj havuzuna benzer dobloyo göre havuzlu paspaslar olsa çok süper olurdu..

dostum şu bagaj havuzunun resmini koyarmısın merak ettim nasıl bişey leğen gibi kutu gibi bişeymi

• valla ben bagaj havuzu nasıl birsey görmedim resmini ceker koyarsan memnun olurum merak ettim nereden ve kaça aldın acaba
    quote:

Tekerlek üzerleri benim pek hoşuma gitmedi açıkcası . muşambamsı degilde presli halıfleks türü bişey daha iyi giderdi. taksı türü arabalarda var mesela (yani ben aile arabası olarak kullanıyorum koymam öyle bişey tekerlek üzerine yük falan taşısaydım o başka)

• quote:

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

olur inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

tuzlu iş gibi duruyo üstelik koltukları falanda sökmek gerek bizi bozar biz yine türk usulü kilim serelimyada bagaja bi halıflex atalımyapalım edelim diyom ama bende daha doblo yokk

amin amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 21 Mart 2008; 22:19:22 >

• Bagaj havuzu çok iyi bişey herkese tavsiye ederim özellikle yazın süper sıcaktan bunalınca çekiyorsunuz doblonuzu kenara çekiyorsunuz şortunuzu(şortada gerek yok donlada olabılır nasılsa dükkan sizin)
    giriyosunuz havuza aslında sujet li modelleride çıkmış serinliyosunuz maksi model doblonuz varsa yüzme zevkinizide giderebilirsiniz yalnız su kifayetsiz gelebilir yedek su deposu çok iyi olur

<---DoBLo TeAm--->

2007 1.3 Premio
  • arkadaşlar şaka biryanada yarın çekerim fotoyu internette aradım örnek bi resim bulamadım ben 65 ytl almıştım geçen yıl fiyatlar hemen hemen aynıdır sanırım

<---DoBLo TeAm--->

2007 1.3 Premio
  • valla kızıyordum birader sortlu jetli falan yinede teşekkürler
    quote:

arkadaşlar şaka biryanada yarın çekerim fotoyu internette aradım örnek bi resim bulamadım ben 65 ytl almıştım geçen yıl fiyatlar hemen hemen aynıdır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DobloDoblo -- 21 Mart 2008; 22:48:37 >

<---DoBLo TeAm--->

2007 1.3 Premio
  • yok canım son anda yaptığın manevra gönlümüzü aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukdinc -- 21 Mart 2008; 23:16:35 >

birde arkadaşlar aracınızdaki bu tür aksesuarların resimlerini koyarsanız bilgi sahibi oluruz.
    bende ön aynaya taktığım orjinal kaplumbağa kabuğundan başka bir şey yok.birde ön güneşliğin arkasına 10 cd alabilen cd lık aldım 4,5 ytl.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.