Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gerçek paramı harcamalımıyım sizce 20 olunca tarla buyutmek mantıklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

traktör harvester felan bi işe yarıyo mu onlar yoksa süs için mi duruyo ?

Bende merak ediyorum bunu..
  • Harcama bence. Gerçek parayı harcayanlar ileride çok sıkıntı çeker

Edit:
    Üçüde işe yarıyor . Biri ekinleri toplamak için . Diğeride ekin sonrası kalanları toplamak için . 4 kare birden temizliyor . + 5 exp geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 1 Eylül 2009; 18:22:00 >
  •  DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)

Yakıştı.

Dalgalanıyor hem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 1 Eylül 2009; 18:33:38 >
  • @PHI
    Traktör var mı sende abi mazot parası yetişiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)

Yakıştı.

Dalgalanıyor hem de.

balyalarıda kırmızı beyaz yapsaymıssın takım olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

İyi de PIHI orası en zevkli yeri (bana göre) hele o para sesi yok mu kendin tık tık iki saat uğraşıcaksın zevki orda

Bırak yaa. 20*20 400 tık eder. Hasat+sürme+ekme 1200 tık ediyor haberin var mı

Şimdi düşündüm de haklısın Ben küçük arsada oynadım hep sizinki geniş hali di mi

• Arkadaşlar yeni başladım ben. 20 kişiyi listemden davet ettim komşu için. Başka kimseyi davet edemiyormuyum?
  • quote:

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs189.snc1/6340_139374483784_645443784_2492818_4580101_n.jpg

Yakıştı.

Dalgalanıyor hem de.

PIHI sen bayrağı gerçek para ödeyip mi aldın yoksa, galiba her lvl atladığımızda veriyor o paradan 1 tane, sen onları biriktirip de bayrak mı aldın traktöre mazot aldın mı peki

dipçik: Türkiye'de olduğumuzdan mazottan kazık yiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Arkadaşlar yeni başladım ben. 20 kişiyi listemden davet ettim komşu için. Başka kimseyi davet edemiyormuyum?

Bir günde 20 kişiyi davet etme sınırı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Arkadaşlar yeni başladım ben. 20 kişiyi listemden davet ettim komşu için. Başka kimseyi davet edemiyormuyum?

gunluk toplam hediye ve komsu istegi sayısı 20 diye biliyorum
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

100 coin veriyor o altınlar. Ben her sürdüğümde 3-4 kere gözüküyor.

Oyunda en başlarda coin için uğraşıyorduk. Ama artık onun haddi hesabı yok. Sonraları XP için uğraşır olduk. Onu da yola koyduk. Artık ribbonsları toplamak için çaba sarfediyoruz.

Ben hayvanlar çok gürültü yaptıkları için onları hediye olarak gelir gelmez satıyordum. Farkettim ki o kısımla ilgili hiç bir ödül alamamışım. Artık hayvan besliyoruz mecburen.

Hangi ribbonları bitirdiniz sizler? Ben 3 tanesini tamamladım. High Roller, Green Thumb ve No Spoiled Gifted

Hocam öyle şey olur mu çiftlik orası

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

100 coin veriyor o altınlar. Ben her sürdüğümde 3-4 kere gözüküyor.

Oyunda en başlarda coin için uğraşıyorduk. Ama artık onun haddi hesabı yok. Sonraları XP için uğraşır olduk. Onu da yola koyduk. Artık ribbonsları toplamak için çaba sarfediyoruz.

Ben hayvanlar çok gürültü yaptıkları için onları hediye olarak gelir gelmez satıyordum. Farkettim ki o kısımla ilgili hiç bir ödül alamamışım. Artık hayvan besliyoruz mecburen.

Hangi ribbonları bitirdiniz sizler? Ben 3 tanesini tamamladım. High Roller, Green Thumb ve No Spoiled Gifted

Hocam öyle şey olur mu çiftlik orası

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

Edit:
    Üçüde işe yarıyor . Biri ekinleri toplamak için . Diğeride ekin sonrası kalanları toplamak için . 4 kare birden temizliyor . + 5 exp geliyor.

exp olayı için normal eski yontem daha karlı o zamn
    1 tarlayı surmeye ,2 btikiye exp veriyor x 4 = 12
    ???
  • Alperen Kırcanoğulları

Uzun zamandır oynamıyordum oyunu ama bugün yeniden başlama kararı aldım.
  • www.facebook.com/krynn

Benide komşu için ekleyebilirsiniz arkadaşlar yeni başladım bende.
  • arkadaşlar ben yneıyım daha yenı yenı başlıyorum oyuna lvl 3 üm birazck anlatırmısınız oyunu facebooku kapatsam yaptıgım ekinlerin yüzdesi doluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.D 50

arkadaşlar ben yneıyım daha yenı yenı başlıyorum oyuna lvl 3 üm birazck anlatırmısınız oyunu facebooku kapatsam yaptıgım ekinlerin yüzdesi doluyormu ?

onunla alakası yok zamanla alakalı markete bas mesela ne kadar sürede yetiştiğini yazıyor kimi 1 günde kimi 4 saatte oluyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.D 50

arkadaşlar ben yneıyım daha yenı yenı başlıyorum oyuna lvl 3 üm birazck anlatırmısınız oyunu facebooku kapatsam yaptıgım ekinlerin yüzdesi doluyormu ?

urununun hasat oluncaya kadarkı olan sureden fazla buyumuş şekilde beklememli tarlada degilse kuruyor.
    ornegin cilek 4 saat bu 4 saatte olgunlaşıyor sonra kı 4 saatten sonra kuruyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.